|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Diana napsal: | a s přítelem.......
[img] |
Taková normální budovatelská rodinka..
Teď byte se mohli načančat a ukázat rozdíl. |
To není skutečný přítel ( jsem vdaná ), ale kamarád. Jen jsem si myslela, že bych to vtipně pojmenovala " láska z domova seniorů"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:09 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Diana napsal: | | Douglas napsal: | | Diana napsal: | a s přítelem.......
[img] |
Taková normální budovatelská rodinka..
Teď byte se mohli načančat a ukázat rozdíl. |
To není skutečný přítel ( jsem vdaná ), ale kamarád. Jen jsem si myslela, že bych to vtipně pojmenovala " láska z domova seniorů " |
Už se na to připravuješ??? |
Už je čas pane Berka, už je čas.....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
Diana, neviem cim sa zivis, ale keby to krachlo, stale sa mozes takto preobliect a hybaj zobrat  Tiez by som ti hodil aspon nejaku tu patkorunacku _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Aha, alespoň máte v práci co dělat.
Já bych to nazval: Gagarinovi rodiče oslavují ve vesnici Klušino u Smolenska přelet svého syna kolem země. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Aha, alespoň máte v práci co dělat.
Já bych to nazval: Gagarinovi rodiče oslavují ve vesnici Klušino u Smolenska přelet svého syna kolem země. |
Já jsem ale neřekla, že jsou to fotky z práce. V práci nemám kamarády, ale kolegy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 22, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Diana napsal: | | Douglas napsal: | Aha, alespoň máte v práci co dělat.
Já bych to nazval: Gagarinovi rodiče oslavují ve vesnici Klušino u Smolenska přelet svého syna kolem země. |
Já jsem ale neřekla, že jsou to fotky z práce. V práci nemám kamarády, ale kolegy.. |
Tak to mě tentokrát intuice zklamala. Kde jste proboha vzali takové popelníky (brýle), kolikátky to jsou? S něčím takovým se dá se sluncem řezat plech. |
Já bych to nazvala reklamou na mikroskop
Nebo by to mohl být reklamní board pro f.OKULA
Sehnat se dá celkem všechno, když víš, kde to hledat
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: po leden 22, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | brut napsal: | Tak a jsem zamilovanej! |
tak ještě jednu pro broučínka
|
No a jsem v tom až po uši!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út leden 23, 2007 5:26 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | To Brut : Doufám, že dnes usneš, divochu |
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: so leden 27, 2007 4:38 pm Předmět: RAMENA SNADNO A RYCHLE |
|
|
1 naplň sud vodou
2 kdykoliv máš čas tak ho zdvihni nad hlavu /v práci,ve škole, v ložnici,zkrátka kdekoli/
3 asi po měsíci vylej vodu a nacpi betonem
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 27, 2007 4:46 pm Předmět: |
|
|
STAKOCMA: Dobre serraty  , slusna forma. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so leden 27, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Prinz Eugen
rovnou do oka... ty ses fakt desne neohleduplnej barbar _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|