|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | prosímtě, zrovna mě neříkej nějaké naivní blbosti - já se s těmi kluky znám, závodil jsem s nimi v dorostu, popřípadě některé znám přes tyhle kluky, kteří ví, jak se jejich známí chystají....pokud by to pravda nebyla, co říkám, bylo by to jedině dobře. Ale rozhlídni se kolem sebe, nastřelený je už i dorost, což teprve junioři. A nezajímá mě, že jeden dva nejsou - ano, takový Orava je skutečně naturál, ale jaké měl na republice výsledky?
Postni sem radši nějakou fotku, tohle je topic o uvolnění a srandě a ne o znechucení ze současného stavu, popřípadě si založ topic nebo můžeme pm, ale další posty zde jen k topicu...
EDIT : mluvím o tom jet vyhrát, ne se umístit |
na slovensku su juniori juiced urcite, to mozem potvrdit a v cechach to urcite nebude inak _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Freimen napsal: | prosímtě, zrovna mě neříkej nějaké naivní blbosti - já se s těmi kluky znám, závodil jsem s nimi v dorostu, popřípadě některé znám přes tyhle kluky, kteří ví, jak se jejich známí chystají....pokud by to pravda nebyla, co říkám, bylo by to jedině dobře. Ale rozhlídni se kolem sebe, nastřelený je už i dorost, což teprve junioři. A nezajímá mě, že jeden dva nejsou - ano, takový Orava je skutečně naturál, ale jaké měl na republice výsledky?
Postni sem radši nějakou fotku, tohle je topic o uvolnění a srandě a ne o znechucení ze současného stavu, popřípadě si založ topic nebo můžeme pm, ale další posty zde jen k topicu...
Mám takový pocit že už mluvíš až moc.. Orava byl na republice druhý a dostal nominaci na MS. Jestli byl nebo nebyl naturál, to já nevím. Stejně si myslím že nevyhraješ, ani nasypanej, ve vší úctě k tobě. |
co tě sere? Oravi si moc vážím a říkám, že je naturál...ale sakra každý přece máme jinou genetiku, nejsem tak obdařený jako on...
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | g_dgrim napsal: | to teraz machrujes ci sa stazujes ci co?
lebo na 15 je to velmi dobre...
Vies ako mi to skor pripada? Ty napises: aha aky som hnusny. A my napiseme: Ale vobec nie, na 15 si super. A ty mozes pod perinou honit delfina ze aky si super. |
A HLAVNĚ VYPADÁ STEJNĚ I TEĎ. |
pokial ma 16 tak je to stale OK :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
| onkon napsal: | | Freimen napsal: | prosímtě, zrovna mě neříkej nějaké naivní blbosti - já se s těmi kluky znám, závodil jsem s nimi v dorostu, popřípadě některé znám přes tyhle kluky, kteří ví, jak se jejich známí chystají....pokud by to pravda nebyla, co říkám, bylo by to jedině dobře. Ale rozhlídni se kolem sebe, nastřelený je už i dorost, což teprve junioři. A nezajímá mě, že jeden dva nejsou - ano, takový Orava je skutečně naturál, ale jaké měl na republice výsledky?
připadaš mi jako velkej tlučhuba, myslim že ti na vítezství nepomůžou steroidy ani nic jinyho, radsi cvič než mluv a vubec si neber do huby ostatní zavodníky... |
co to tady meleš sakra? Ostatní závodníky? Já se s nima znám, kdo jsi ty? Já jsem o někom řekl, že bere? Řekl jsem tu nějaké jméno? Jen říkám, že se sype v dorostu i juniorech a že mě to sere. Neříkám, že to bez toho nejde, nebo že to bez toho nemá smysl. Jen říkám, že je smutné jak to je.
Budu rád, když mi to trošku vysvětlíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:33 pm Předmět: |
|
|
inac freimen neviem na co zacinas takuto debatu, kazdy predsa vie ako to je tak co... Ze ta to sere je sice pekne, ale hovno s tym spravis takze ti to moze byt burt. Zavodna kulturistika sa absolutne neoplati robit, kto si mysli opak je bud dost bohaty, alebo naivny. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | inac freimen neviem na co zacinas takuto debatu, kazdy predsa vie ako to je tak co... Ze ta to sere je sice pekne, ale hovno s tym spravis takze ti to moze byt burt. Zavodna kulturistika sa absolutne neoplati robit, kto si mysli opak je bud dost bohaty, alebo naivny. |
já jen reagoval na mutagenna ....mohl by jsi to přesunout do hádek...? Ale aspoň, že mi někdo dá zapravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
uz by som to davno presunul, ale nemozem... v tejto casti fora som neni moderator :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:47 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | uz by som to davno presunul, ale nemozem... v tejto casti fora som neni moderator :) |
wenceho jsem neviděl ani nepamatuju, tak zbývá mike...
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
to Bara,g_dgrim
Nestezuju, ani nemachruju.Jen v 15ti sem si myslel, ze sem na tom dobre, ted jsem na tom mnohem lip a nemyslim si to, vim ze to tak neni (aby se do me zas nekdo nenavazel).K tomu ten topic snad taky trochu slouzi ne?K poslani starejch fotek atd, tak vo co de...
To ze tam vypadam stejne neni pravda.V necich ocich mozna jo, pac ten rozdil neni nijak markantni kdyz se na to clovek podiva z obecneho hlediska, ale z meho hlediska je.Tam na te fotce mam 70 kg, ted mam 86.Jde jen o rozdil....
No to je jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:52 pm Předmět: |
|
|
wenco je nezvestny dlho veru :D... o chvilu tu ani ja nebudem na minimalne take 3 mesiace, chudak mike _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 27, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
Neni to sice fotka, ale urcite se to do tyhle diskuze hodi:
dneska prisel k nam do fitka nejakej chlapek (tak 45let, s obrozkym kolem na hlave, brichem tak 3x vetsim nez hrudnik) , proste takovej ten typickej hospodskej typ.... mel na sobe jen tilko a trenky, protoze bylo asi 30°C tak tam dost huste smrdel..... Jako prvni cvik zamiril k benchy na kterym sem ja zrovna koncil. Rek mi: nech mi to tam (100kg), bez jakyhokoliv rozcviceni si pod to lehnul, nakym zazrakem sundal ze stojanu jel dolu.......... konec.............. skocil sem za nej a vytah to z nej nahoru (dalo mi to dost zabrat, protoze on vubec netlacil!!!!), ani mi nepodekoval, stahnul z kazdy strany jednu 20tku (60kg). Zase si pod to lehnul......... sjel dolu.........konec.......vubec to neodlepil od hrudniku. Zase sem to znej sundal. On se jen zvednul a odesel. Dal 50kč za 2neg. opak.... Vazne neco takovyho sem jeste nevidel. _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út červen 27, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
| x3I2x35 napsal: | Neni to sice fotka, ale urcite se to do tyhle diskuze hodi:
dneska prisel k nam do fitka nejakej chlapek (tak 45let, s obrozkym kolem na hlave, brichem tak 3x vetsim nez hrudnik) , proste takovej ten typickej hospodskej typ.... mel na sobe jen tilko a trenky, protoze bylo asi 30°C tak tam dost huste smrdel..... Jako prvni cvik zamiril k benchy na kterym sem ja zrovna koncil. Rek mi: nech mi to tam (100kg), bez jakyhokoliv rozcviceni si pod to lehnul, nakym zazrakem sundal ze stojanu jel dolu.......... konec.............. skocil sem za nej a vytah to z nej nahoru (dalo mi to dost zabrat, protoze on vubec netlacil!!!!), ani mi nepodekoval, stahnul z kazdy strany jednu 20tku (60kg). Zase si pod to lehnul......... sjel dolu.........konec.......vubec to neodlepil od hrudniku. Zase sem to znej sundal. On se jen zvednul a odesel. Dal 50kč za 2neg. opak.... Vazne neco takovyho sem jeste nevidel. |
pekně
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út červen 27, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
dneska prisel k nam do fitka nejakej chlapek (tak 45let, s obrozkym kolem na hlave, brichem tak 3x vetsim nez hrudnik) , proste takovej ten typickej hospodskej typ.... mel na sobe jen tilko a trenky, protoze bylo asi 30°C tak tam dost huste smrdel..... Jako prvni cvik zamiril k benchy na kterym sem ja zrovna koncil. Rek mi: nech mi to tam (100kg), bez jakyhokoliv rozcviceni si pod to lehnul, nakym zazrakem sundal ze stojanu jel dolu.......... konec.............. skocil sem za nej a vytah to z nej nahoru (dalo mi to dost zabrat, protoze on vubec netlacil!!!!), ani mi nepodekoval, stahnul z kazdy strany jednu 20tku (60kg). Zase si pod to lehnul......... sjel dolu.........konec.......vubec to neodlepil od hrudniku. Zase sem to znej sundal. On se jen zvednul a odesel. Dal 50kč za 2neg. opak.... Vazne neco takovyho sem jeste nevidel. |
Omfg sesh moc hodnej u těch 60kilo si ho měl nechta podusit....nic by mu to neudělalo a byla by prdel aspon
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út červen 27, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
asi si bol overit kolko vytlaci, nejaka "hospodska" stavka _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|