|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 7:49 am Předmět: |
|
|
moderator zakroci a jde mazat ale...
Freimene, zkus nekdy odepsat treba jen "vlez mi na hrb" nebo neco v tom stylu a pak uz nereagovat... vim ze to je asi pri tvym temperamentu tezky ale ver mi ze je to podstatne ucinejsi, ja bych asi nenapsal ani tu jednu vetu kdyby me nekdo sral, jsem na to asi moc linej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 7:52 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | moderator zakroci a jde mazat ale...
Freimene, zkus nekdy odepsat treba jen "vlez mi na hrb" nebo neco v tom stylu a pak uz nereagovat... vim ze to je asi pri tvym temperamentu tezky ale ver mi ze je to podstatne ucinejsi, ja bych asi nenapsal ani tu jednu vedu kdyby me nekdo sral, jsem na to asi moc linej |
Mě to sice baví, ale slíbil jsem Barovi, že se to pokusím eliminovat kvůli reportům a taky už pomalu dospívám ...Ale to je jak s kouřením, nejde ze dne na den po 4 letech gigahádek úplně přestat, ale postupně si odvykáš, kouříš míň a míň, nahrazuješ to žvýkačkami a pak je to OK, když máš co na práci - a té je přede mou naštěstí hodně
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
Frei: Když budeš mít nutkání se na někoho vyřvat a smést ho, tak mi to klidně napiš do PM - je ti plně k dispozici  , než se na někoho tady rozčilovat a dohadovat se - budu to hnedka mazat, moderátoři budou mít míň práce a ty budeš mít taky klid (ber to jako žvejkačku) _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
Naša novodobá snehulienka na Mercedese:
*** _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
Naposledy upravil Kefan dne út červen 03, 2014 11:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
Lázič: který jsi ty? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Lázič: který jsi ty? |
jestli si to fakt nepoznal tag ten v levo...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Triton napsal: | | Lázič: který jsi ty? |
jestli si to fakt nepoznal tag ten v levo... | definuj lavu stranu!Ked so pozeram na monitor tak ten z lava alebo kebyze som na fotke medzi vami tak po lavej ruke??
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
ten větší v tom červenym? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | ten větší v tom červenym? |
jezis tritone..nedelej debila...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojmil
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|