Výběr gaineru

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr gaineru  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Výběr gaineru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheCory

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nabralo to chvilku zpoždění, bude to o týden později, podle mě od 11. 11. 2013.

A dá se již někde zjistit jaké produkty tam budou nebo je vše tajné a vypukne to až v ten den?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 01, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi dá, ale asi je to ještě chvilku tajné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
sekac 1985

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus Royal mass od Myotecu, nabírá se po něm fakt dobře a je to kvalitka kromě 75g sachrů tam máš i 19g kvalitní bílkoviny, vitamíny a minimum laktózy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st listopad 06, 2013 7:23 pm    Předmět: Re: Výběr gaineru Odpovědět s citátem

kernda napsal:
Cau, můžete mi pls poradit nějaký gainer? Mám teď aminostar whey actions gainer, jsem spokojen, ale nevyznam se v tom, když bych se rozhodoval sám tak bych si ho koupil znova větší balení.

Jde mi hlavne o to aby:

1) obsahoval jednoduche i slozite cukry
2) měl kolem 70% sacharidu
3) neměl projímavé účinky :D
4) byl kvalitní

proč do sebe lejt zbytečně jednoduchy cukry když ty sacharidy jdou krasne cerpat z potravy? a po treninku dej protejn a 50g maltodextrinu, taky jsem ektomorf, a po gaineru ktery jsem pouzival na svacinu a po treninku se mi zalilo z tech jednoduchych cukru bricho (a to jsem byl presvedcenej ze ja takovej reklama na hlad nikdy nemuzu nabrat tuk a jak se satlo) ted pribiram taky ale nejde to tak do tuku a to davam ze stravy 6-7g sacharidu na 1kg moji hmotnosti..je pravda ze po gaineru naberes rychlejs, ale taky se musis zamyslet co
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výběr gaineru Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: