zkus Royal mass od Myotecu, nabírá se po něm fakt dobře a je to kvalitka kromě 75g sachrů tam máš i 19g kvalitní bílkoviny, vitamíny a minimum laktózy.
Cau, můžete mi pls poradit nějaký gainer? Mám teď aminostar whey actions gainer, jsem spokojen, ale nevyznam se v tom, když bych se rozhodoval sám tak bych si ho koupil znova větší balení.
Jde mi hlavne o to aby:
1) obsahoval jednoduche i slozite cukry
2) měl kolem 70% sacharidu
3) neměl projímavé účinky :D
4) byl kvalitní
proč do sebe lejt zbytečně jednoduchy cukry když ty sacharidy jdou krasne cerpat z potravy? a po treninku dej protejn a 50g maltodextrinu, taky jsem ektomorf, a po gaineru ktery jsem pouzival na svacinu a po treninku se mi zalilo z tech jednoduchych cukru bricho (a to jsem byl presvedcenej ze ja takovej reklama na hlad nikdy nemuzu nabrat tuk a jak se satlo) ted pribiram taky ale nejde to tak do tuku a to davam ze stravy 6-7g sacharidu na 1kg moji hmotnosti..je pravda ze po gaineru naberes rychlejs, ale taky se musis zamyslet co
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru