|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
koupil bych mu velké balení proteinu, takový ten "prací prášek". Rolls-Royce co mu vydrží na měsíc jsou vyhozené peníze. tady radši kvantitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Pokud ale ta velká balení .... nad klasické cca 2,3 kila ... nevyjdou nějak výrazně cenově lépe, tak bych raději koupil dvě či více balení s různou příchutí. Mít proteinu za 5 litrů v jedné příchuti, ideálně nějaké co mi nesedne:-), je docela BDSM-style :-))).
A nešlo by tady, nebo třeba u Smartů, koupit dárkový poukaz a ať si sám vybere co si pořídí? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak 5 kg je na měsíc...ne?:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
Čím ve větších kvantech to do sebe budeš cpát, tím rychleji se ti jedna příchuť zhnusí.
Jinak pokud byla řeč o investování cca 5 000 Kč, tak za to by bylo o dost víc kilo než 5. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 06, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
Hmmm.cpal jsem se sušenými bílky velmi hnusné chuti tři roky denně...to co produkuje dnešní trh je myslím výrazně lepší:o)
Prostě moje sdělení je ve stylu: pokud má kluk problém s penězi, tak kašlat na hydro, longy apod. ZA 5000 Kč bych vybral klidně koncentrát-pokud to bude ekonomicky výrazně výhodnější než izolát, klidně se sladidly - za to bude mít 10 a více kg proteinu, který mu může vystačit třeba na čtvrt roku. Lepší než mít top produkt (který stejně 99,99999% z nás většinou ani nepozná  ) na měsíc.
Nevymýšlet další věci k tomu - pokud to má být ekonomická varianta.
Já bych si za pětku koupil 2 balení hydra, syrovátkový izolát a long. Pro kluka bych doporučoval spíše tu kvantitu, pokud řeší peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Čím ve větších kvantech to do sebe budeš cpát, tím rychleji se ti jedna příchuť zhnusí.
Jinak pokud byla řeč o investování cca 5 000 Kč, tak za to by bylo o dost víc kilo než 5. |
No já třeba čokoládu nebo vanilku můžu bez obtíží dlouhodobě. Spíš mi šlo o to, aby mu toho koupili víc za stejné peníze, než nějakou Rolls-Royce kvalitu, což ve výsledku vůbec nepozná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
A obavane traviacie problemy, ktore sposobuju... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
ty bílky ve flašce lze koupit i jinde než třeba v makru? třeba v albertu jsem na ně nikdy nenarazil
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
Bílky ve flašce jsou tekuté, já pojídal sušené v 5 kg balení - hnus nad hnus. Dá se to koupit i v některých obchodech - myslím v Albertu jsem to viděl v Tetrapacku a pak to mají v různých obchodech se zdravou výživou. V Ostravě bych věděl kde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
Sušené bílky byl můj první protein snad. Měl jsem to z 4F a nejhorší je, že se to nedá ani rozmíchat, lepí se to a je to ještě hnusnější, než to smrdí.. Nevermore
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | ty bílky ve flašce lze koupit i jinde než třeba v makru? třeba v albertu jsem na ně nikdy nenarazil |
v drůbežárnách Velké Pavlovice mají za 200 Kč pět litrů. jezdím kolem, tak je beru občas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Tak xakrurychle asi nepojede až z Prahy k nám sem na jih moravy pro bílky |
plus mínus ne no :D
edit// ale je dobré vědět, že to takhle třeba prodávají rovnou v drůbežárnách
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 06, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | xakrurychle napsal: | | ty bílky ve flašce lze koupit i jinde než třeba v makru? třeba v albertu jsem na ně nikdy nenarazil |
v drůbežárnách Velké Pavlovice mají za 200 Kč pět litrů. jezdím kolem, tak je beru občas... |
Tak az pojedes kolem priste, tak mne muzes 20-25l vzit . Porad nevim, kde to tady v Brne sehnat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|