|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 13, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: út květen 13, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...asi budu za kacíře, ale já bych se na tyNO doplňky úplně vysr...bych je nepoužíval. Poměr cena/ výkon je tristní.
Podle mě stačí i naturálnímu cvičenci kreatin monohydrát a proteinový doplněk...nejlépe hydro:o)) Před soutěží desítky gramů BCAA. Bral bych ještě kloubní výživu a možná multiminerálk/vitamín. |
Deadlifte, je podle tebe veliký rozdíl v hydru DH12 a DH32?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 13, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Deadlift napsal: | ...asi budu za kacíře, ale já bych se na tyNO doplňky úplně vysr...bych je nepoužíval. Poměr cena/ výkon je tristní.
Podle mě stačí i naturálnímu cvičenci kreatin monohydrát a proteinový doplněk...nejlépe hydro:o)) Před soutěží desítky gramů BCAA. Bral bych ještě kloubní výživu a možná multiminerálk/vitamín. |
Deadlifte, je podle tebe veliký rozdíl v hydru DH12 a DH32? | V chuti diametrální:o) Šel bych do 32ky. Proč jít do kompromisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 13, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
Tak větší váhovky bývají většinou větší, mají větší pusy, větší žaludky atd., tak se taky nevymlouvej. |
To je ke dvěma kilům masa. To sním na grilovačce, ale den za dnem? to by ze mě byl brzy vegetarián:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út květen 13, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
Tak větší váhovky bývají většinou větší, mají větší pusy, větší žaludky atd., tak se taky nevymlouvej. |
To si myslí hodně lidí a já třeba jím míň než přítelkyně..vydržím v pohodě hladovět 6-8 hodin a vůbec mi to neva
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 13, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
To si myslí hodně lidí a já třeba jím míň než přítelkyně..vydržím v pohodě hladovět 6-8 hodin a vůbec mi to neva |
Ty zrovna
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: |
To si myslí hodně lidí a já třeba jím míň než přítelkyně..vydržím v pohodě hladovět 6-8 hodin a vůbec mi to neva |
Ty zrovna |
Tys mě někdy viděl jíst?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | madball napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
tak proto jste se mi oba zdáli takoví...větší
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | madball napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
To je ke dvěma kilům masa. To sním na grilovačce, ale den za dnem? to by ze mě byl brzy vegetarián:o)) |
Já tím chtěl hlavně říct, že pro tebe může těch 1,8kg masa být "reálně" stejně velká porce jako 1,35kg pro někoho menšího. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 13, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | To si myslí hodně lidí a já třeba jím míň než přítelkyně..vydržím v pohodě hladovět 6-8 hodin a vůbec mi to neva |
Taky to vydržím...ve spánku !
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út květen 13, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
tak to vezmu logicky kdyz mam 13O kg tak na 100% to neni cistel sval takze uberu tak tech 3Okg a davkuju bilkoviny 3g/kg i to je moc me přijde moc :D
Krmim svaly ne sadlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út květen 13, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Bara napsal: | | madball napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
tak proto jste se mi oba zdáli takoví...větší |
Tak to bude nočníma dortíkama
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: st květen 14, 2014 7:43 am Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak jídlo stačí, ale když máš např. 120 kg a chceš si krátkodobě zkusit příjem bílkovin ke 3 g / kg, tak by ses z toho masa zbláznil:o) U lehčích váhovek jde vše jen z jídla. |
tak to vezmu logicky kdyz mam 13O kg tak na 100% to neni cistel sval takze uberu tak tech 3Okg a davkuju bilkoviny 3g/kg i to je moc me přijde moc :D
Krmim svaly ne sadlo |
No jenže ty si můžeš "lektvarem od Phanoramixe" zvýšit proteosyntézu a využití bílkovin, takže 3g/kg ještě není tolik podle toho co sem viděl a slyšel a budeš krmit hlavně svaly :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|