Za jak dlouho se cca projevi nabirani? Rano 73,5kg a jedu +- 3000kcal staci to?
Z moji zkušenosti,-koukni do meho topiku tady na ronnie je to v sekci trenink a jmeno topiku je "Nabrat 5kilo do léta" takze moje zkusenost je takova ze jsem si nastavil, 3500kcal a nabiram docela relativne rychle coz jsem ani necekal...kalorie cerpam hlavne z tuku protoze maji nejvetsi kalorickou hodnotu, takze nemusis se prezirat tunou zradla bejt nafouklej a nic z toho ale ja osobne 4 jidla denne 100g bilkovin, 300g sacharidu a 200g tuku a jde to jak nikdy predtim...trenink cele telo 3x tydne. good luck!!! PS: je to taky hodně o vůli a trpělivosti, kterou já moc nemám, takže něž si dát cíl "jo za rok naberu 10kilo" coz je rok pro me dlouha doba a za tu dobu ztratis motivaci atd...tak jsem to vyresil ze jsem si dal termin a proste valim to tak a roste to...neboj se toho!!!dej si cil, ze za 2mesice naberes 5kilo, ovsem ja si nehraju na nejakou kvalitu ze chci nabrat jenom svaly, ale me jde hlavne o to pribrat celkove nevim jak to mas ty...
Ok kouknu se, v podstate mi to je taky jedno ze naberu vic tuku letos na brisaky seru :D ale spis nevim jak to poskladat jedu ted korteho takze musim davat i hodne sachru, ale zase nechci stratit celej mesic a pribrat jen tuk snad i naky svaliky naberu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru