Vyznáte se někdo v televizích?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vyznáte se někdo v televizích?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Vyznáte se někdo v televizích?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidal bych se do tématu. Taky plánuji výměnu TV.
Měla by mít uhlopříčku tak 55-60 palců.

Měla by umět widi, DLNA, wifi a 3D aktivní. Měli byste tip na něco kolem 40 000 Kč?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus

PříspěvekZaslal: ne srpen 31, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí tahle, taková by mě stačila pro mou rodinu.

http://www.alza.cz/42-lg-42la691s-d408600.htm
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 31, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro - 107 cm máme teď a holkám se to zdá malé - takže se pohybujeme někde mezi 140-152 cm, což uznali, že by mohlo být OK. Mě se zdá OK i těch 107 cm:o)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co sledujete v televizi ... dát 40k kvůli zprávám by byla sranda
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jimjam u snídaně a brzy XBOX pro děcka. Já nesleduji prakticky nic. Tak dvě...tři hodiny týdně. Holky asi nějaké svoje programy - netuším.
prochm

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Televizi jedině na filmy.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš na XBox a podobné srandy jsem úplně zapomněl ... tam se asi velká úhlopříčka hodí no.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U her jeste pozor na input lag, jinak je to tu s výběrem TV docela bída, chtěl bych tak 65-70 palců, ale to se v čr buď nevede nebo jen málo a ještě k tomu strašně předražené... :/ A i u tech 60 palcovych pokud by to bylo na filmy, tak je problem s edge lit displejema, coz vetsina u nas prodavanych tv do 40k má.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No víc bych asi do té TV nedával...ono se zase něco naskytne. Edge lite displej? Co to je?
Gohan

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Edge lit LED
Not all LED lit LCD TVs hoard their LEDs behind the screen: some new models house the LEDs on the sides of the screen. Their light is then diffused into the screen, still resulting in great colour. The real killer feature of this technology is that it means TVs can be slimmed down to absurd levels, which makes for beautiful looking screens that sit comfortably on your living room wall. Take the edge lit LED Toshiba WL and SL series TVs: they measure just a couple of centimetres deep.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viz gohan
Ve zkratce - ve dne to vypada dobre, v noci kdyz je zhasnuto, tak po okrajich ztracis kontrast - cerna se stava sedou po okrajich a cerno cerna je uprostred. Chtelo by to array lit s local dimmingem jako maji ty drazsi : ( Anebo plasmu, ta s tím problem nema a oproti levnejsim led telkam i ten obraz bude lepsi. Ale jestli to budes mit zaple x hodin denne, tak se asi prohnes za elektrinu :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím mám 107 cm plasmu od Samsungu z roku cca 2008. Je to slušná televize (tedy pro mě). Krásně taky hřeje:o)) Obraz mi připadá OK. Jen vyvstal požadavek na větší uhlopříčku.

...a díky za vysvětlení. Bylo by pitomé koupit za balík peněz televizi s horším obrazem než mám teď.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně bych v tomto byl trochu srab protoze mi jde hlavne o filmy pri nulovym vecernim osvetleni, takze bych si vytipoval televize, okoukl je v okay, datartu apod. (jen je nevyhoda, ze ve dne budou vypadat, ze jsou OK) a pak objednal pres eshop s dorucenim na pobocku, abych v pripade, ze se mi bude podsviceni zdat rušivé nebo "rozpité" telku do 14 dnů vrátil, protoze na reklamaci to urcite nevezmou... jestli je u vas pri koukani na TV rozsviceno nebo na to koukate pres den, tak pak bych edge lit neresil a vzal to co se ti v obchode bude nejvic obrazove libit. I treba ten sharp aquos. Ale to objednani pres net je takova pojistka.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už koukám na televizi, je to v nočních hodínách a v místnosti je pološero (svítí třeba lampa v rohu místnosti). Ten Sharp jsem viděl v menší uhlopříčce u nějakého známého - možná to bylo nastavením, ale ty barvy byly strašně intenzivní / nereálné.
Judson

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2015 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze me nekdo rict jakej je viditelnej rozdil kdybych koukal na
HD ready , napr. https://www.alza.cz/32-thomson-32hz3223-d2304472.htm
a
full HD, napr. https://www.alza.cz/32-philips-32pfh4309-d2147558.htm

Jde o to jak bude obraz jemnej, ostrej a peknej ?

Vubec se v tom nevyznam, na filmy a serialy koukam na monitoru asi 24palcu, 1920x1200 a jsem naprosto spokojenej. TV by byla z 90% jen pro decka.

Dale, v porovnani HD ready a full HD, bude rozdil kdyz na to budu koukat na neco z TV nebo na neco z PC ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vyznáte se někdo v televizích? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: