|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 30, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
Přidal bych se do tématu. Taky plánuji výměnu TV.
Měla by mít uhlopříčku tak 55-60 palců.
Měla by umět widi, DLNA, wifi a 3D aktivní. Měli byste tip na něco kolem 40 000 Kč?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
Miro - 107 cm máme teď a holkám se to zdá malé - takže se pohybujeme někde mezi 140-152 cm, což uznali, že by mohlo být OK. Mě se zdá OK i těch 107 cm:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
jimjam u snídaně  a brzy XBOX pro děcka. Já nesleduji prakticky nic. Tak dvě...tři hodiny týdně. Holky asi nějaké svoje programy - netuším.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 03, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
Televizi jedině na filmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st září 03, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
U her jeste pozor na input lag, jinak je to tu s výběrem TV docela bída, chtěl bych tak 65-70 palců, ale to se v čr buď nevede nebo jen málo a ještě k tomu strašně předražené... :/ A i u tech 60 palcovych pokud by to bylo na filmy, tak je problem s edge lit displejema, coz vetsina u nas prodavanych tv do 40k má. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
No víc bych asi do té TV nedával...ono se zase něco naskytne. Edge lite displej? Co to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 03, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Edge lit LED
Not all LED lit LCD TVs hoard their LEDs behind the screen: some new models house the LEDs on the sides of the screen. Their light is then diffused into the screen, still resulting in great colour. The real killer feature of this technology is that it means TVs can be slimmed down to absurd levels, which makes for beautiful looking screens that sit comfortably on your living room wall. Take the edge lit LED Toshiba WL and SL series TVs: they measure just a couple of centimetres deep.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st září 03, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Viz gohan
Ve zkratce - ve dne to vypada dobre, v noci kdyz je zhasnuto, tak po okrajich ztracis kontrast - cerna se stava sedou po okrajich a cerno cerna je uprostred. Chtelo by to array lit s local dimmingem jako maji ty drazsi : ( Anebo plasmu, ta s tím problem nema a oproti levnejsim led telkam i ten obraz bude lepsi. Ale jestli to budes mit zaple x hodin denne, tak se asi prohnes za elektrinu :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
Zatím mám 107 cm plasmu od Samsungu z roku cca 2008. Je to slušná televize (tedy pro mě). Krásně taky hřeje:o)) Obraz mi připadá OK. Jen vyvstal požadavek na větší uhlopříčku.
...a díky za vysvětlení. Bylo by pitomé koupit za balík peněz televizi s horším obrazem než mám teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st září 03, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych v tomto byl trochu srab protoze mi jde hlavne o filmy pri nulovym vecernim osvetleni, takze bych si vytipoval televize, okoukl je v okay, datartu apod. (jen je nevyhoda, ze ve dne budou vypadat, ze jsou OK) a pak objednal pres eshop s dorucenim na pobocku, abych v pripade, ze se mi bude podsviceni zdat rušivé nebo "rozpité" telku do 14 dnů vrátil, protoze na reklamaci to urcite nevezmou... jestli je u vas pri koukani na TV rozsviceno nebo na to koukate pres den, tak pak bych edge lit neresil a vzal to co se ti v obchode bude nejvic obrazove libit. I treba ten sharp aquos. Ale to objednani pres net je takova pojistka. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Když už koukám na televizi, je to v nočních hodínách a v místnosti je pološero (svítí třeba lampa v rohu místnosti). Ten Sharp jsem viděl v menší uhlopříčce u nějakého známého - možná to bylo nastavením, ale ty barvy byly strašně intenzivní / nereálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|