|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:57 am Předmět: |
|
|
Tak všem, komu jsem odepsal, pošleme vzorky teď po víkendu. Já tedy v PMkách většinou psal, že to bude "hned" po víkendu, ale když tak koukám, kolik těch adres je, tak to spíš vidím tak nějak v průběhu týdne:). Každopádně kdo si napsal do teď, tomu vzorky dorazí. A další zatím, prosím, nepište.
Jinak aktuálně jsou k nám na cestě vzorky dalších suplementů, tentokrát od Nutrendu, tak jakmile budou, zase sem dám zprávu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lukas107
|
Zaslal: so duben 12, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Tak všem, komu jsem odepsal, pošleme vzorky teď po víkendu. Já tedy v PMkách většinou psal, že to bude "hned" po víkendu, ale když tak koukám, kolik těch adres je, tak to spíš vidím tak nějak v průběhu týdne:). Každopádně kdo si napsal do teď, tomu vzorky dorazí. A další zatím, prosím, nepište.
Jinak aktuálně jsou k nám na cestě vzorky dalších suplementů, tentokrát od Nutrendu , tak jakmile budou, zase sem dám zprávu. |
Mockrát Vám děkujume, že se o nás tak staráte! :) Pokud se jedná o Whey Core 100 v různých příchutích, tak to prostě nesmím prošvihnout!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, kolik to bylo nakonec zásilek, se nám odesílání trochu protáhlo a tak
obálky se vzorky kompletně odešly na poštu až včera. U Vás tedy zkraje dalšího týdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj Ronnie mohl bys me prosim te taky zaradit na seznam se vzorkama? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak, to samý vanilka.  Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Ahoj Ronnie mohl bys me prosim te taky zaradit na seznam se vzorkama? |
Teď už bohužel, omlouvám se, kdyžtak zase až v další vlně rozesílání, až bych tu napsal.
| DEXCORE napsal: | Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný. |
Vzorky se vyrábějí tak, že se při výrobě velkých balení vezme z dané šarže část produktu vedle a jen se na jiném stroji zasáčkuje, tzn. jedná se o naprosto totožný produkt, pouze balený na jiném stroji.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
| DEXCORE napsal: | Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný. |
Vzorky se vyrábějí tak, že se při výrobě velkých balení vezme z dané šarže část produktu vedle a jen se na jiném stroji zasáčkuje, tzn. jedná se o naprosto totožný produkt, pouze balený na jiném stroji. |
No to je mi jasný, tím nechci tvrdit že se do vzorků dává něco jinýho, jen prostě z toho malýho sáčku to chutnalo líp příště se poučím a vezmu od každýho vzorku alespoň 5 balení, abych věděl jestli se toho člověk nepřepije :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak, to samý vanilka. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný. |
A neměl jsi ještě vzorek té starší varianty? Já je měla a chuť byla vždy stejná:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so duben 19, 2014 4:21 am Předmět: |
|
|
| Criss napsal: | | DEXCORE napsal: | Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak, to samý vanilka. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný. |
A neměl jsi ještě vzorek té starší varianty? Já je měla a chuť byla vždy stejná:) |
stejná zkušenost - dycky mi to chutnalo uplně stejně - vzorek i celý balení
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so duben 19, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
DEXCORE:
Nebyl problém v jiném naředění? Ja si třeba ten opěvovaný survival musel ředit mnohem koncentrovanejsi,abych ho dokazal bez pokriveni pusy vypit. Pak už mi přišel dokonce ne špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Na co řešit chuť u proteinu, když to tam člověk za 5sec kopne a zapije trochou vody a za 10sec neví, že něco pil
Jestli chcete gastronomický zážitek, takl běžte na večeři do Alcronu a neřeště který sušený mlíko je víc čokoládovější
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 22, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|