Vzorky suplementů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzorky suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vzorky suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak všem, komu jsem odepsal, pošleme vzorky teď po víkendu. Já tedy v PMkách většinou psal, že to bude "hned" po víkendu, ale když tak koukám, kolik těch adres je, tak to spíš vidím tak nějak v průběhu týdne:). Každopádně kdo si napsal do teď, tomu vzorky dorazí. A další zatím, prosím, nepište.

Jinak aktuálně jsou k nám na cestě vzorky dalších suplementů, tentokrát od Nutrendu, tak jakmile budou, zase sem dám zprávu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lukas107

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tak všem, komu jsem odepsal, pošleme vzorky teď po víkendu. Já tedy v PMkách většinou psal, že to bude "hned" po víkendu, ale když tak koukám, kolik těch adres je, tak to spíš vidím tak nějak v průběhu týdne:). Každopádně kdo si napsal do teď, tomu vzorky dorazí. A další zatím, prosím, nepište.

Jinak aktuálně jsou k nám na cestě vzorky dalších suplementů, tentokrát od Nutrendu , tak jakmile budou, zase sem dám zprávu.

Mockrát Vám děkujume, že se o nás tak staráte! :) Pokud se jedná o Whey Core 100 v různých příchutích, tak to prostě nesmím prošvihnout!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, kolik to bylo nakonec zásilek, se nám odesílání trochu protáhlo a tak
obálky se vzorky kompletně odešly na poštu až včera. U Vás tedy zkraje dalšího týdne.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Ronnie mohl bys me prosim te taky zaradit na seznam se vzorkama?
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak, to samý vanilka. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:

Teď už bohužel, omlouvám se, kdyžtak zase až v další vlně rozesílání, až bych tu napsal.

DEXCORE napsal:
Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný.

Vzorky se vyrábějí tak, že se při výrobě velkých balení vezme z dané šarže část produktu vedle a jen se na jiném stroji zasáčkuje, tzn. jedná se o naprosto totožný produkt, pouze balený na jiném stroji.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

DEXCORE napsal:
Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný.

Vzorky se vyrábějí tak, že se při výrobě velkých balení vezme z dané šarže část produktu vedle a jen se na jiném stroji zasáčkuje, tzn. jedná se o naprosto totožný produkt, pouze balený na jiném stroji.

No to je mi jasný, tím nechci tvrdit že se do vzorků dává něco jinýho, jen prostě z toho malýho sáčku to chutnalo líp příště se poučím a vezmu od každýho vzorku alespoň 5 balení, abych věděl jestli se toho člověk nepřepije :D
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
ALKAPONE napsal:

Teď už bohužel, omlouvám se, kdyžtak zase až v další vlně rozesílání, až bych tu napsal.

Tak treba priste, diky
Criss

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Mě by zajímalo jak je možné, že vzorky většinou chutnají daleko líp než pak zakoupené velké balení. Koupil jsem si vzorky všech příchutí, čoko-kokos mě naprosto dostalo tak jsem koupil 2,27kg dózu ale to chutná naprosto jinak, to samý vanilka. Ale třeba borůvka i jahoda jsou stejný - výborný.

A neměl jsi ještě vzorek té starší varianty? Já je měla a chuť byla vždy stejná:)
jachym

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2014 4:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:
DEXCORE napsal:

A neměl jsi ještě vzorek té starší varianty? Já je měla a chuť byla vždy stejná:)

stejná zkušenost - dycky mi to chutnalo uplně stejně - vzorek i celý balení
Číča

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2014 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE:
Nebyl problém v jiném naředění? Ja si třeba ten opěvovaný survival musel ředit mnohem koncentrovanejsi,abych ho dokazal bez pokriveni pusy vypit. Pak už mi přišel dokonce ne špatný
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Spazik

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co řešit chuť u proteinu, když to tam člověk za 5sec kopne a zapije trochou vody a za 10sec neví, že něco pil
Jestli chcete gastronomický zážitek, takl běžte na večeři do Alcronu a neřeště který sušený mlíko je víc čokoládovější
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá.
flew

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
No když se ti po půl kile vypitýho proteinu začne zvedat kufr jen co ho cítíš tak je celkem chuť důležitá.

fajnovko

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem princezna no

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzorky suplementů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: