|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
Jestli jsem si dobře všimnul, tak zakladatel tohoto topicu webovky má, docela pěkné a tak asi nasměrovat nepotřebuje a ze svojí zkušeností ví, že to něco stálo a nebylo to zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Bych řekl že v dnešní době sociálních bude lepší když si udělá nějakou stránku na FB a třeba twitteru, než platit webovky na který stejně nikdo nepoleze
Naposledy upravil Riku dne pá srpen 29, 2014 8:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
C4 je hosting dobrej pro redakční systémy, myslím, že dokonce maj i nějakou podporu.
Já většinou hostuju na. Hukot.cz a Wedosu, tam byl nedávno DDoS útok o síle 17Gbps a fungoval bez zaškobrtnutí ...každopádně jsou to placené hostingy a i když se těm firmám daří víc než dobře, myslím, že nedávaj zpátky....
Smiku ja reagoval na tvou reakci, kdy tu napíšu, že webovky se proste zadarmo nedělaj, na což jsi mi začal psát cosi o dávání zpátky a natažený ruce....
Imho teď jsem založil diskuzní forum pro fanoušky PCE hokeje, protože oficialni zrušili a lidi neměli kde diskutovat...dal jsem do toho SVÝCH 1500 korun a teď po měsíci cca 15 hodin práce....žádný poplatky nevybírám.... Ale dělám to pro lidi, pro sebe aby bylo ode diskutovat...osobní / firemní stránky se dělaj proste za peníze :) třeba se někdo najde...ale bejt otrávenej že se tu nepředháněj lidi aby to mohli udělat zadarmo je trošku mimo... Petra mám rád, dá se s ním diskutovat rozumně, není to žádnej utok proti němu...jen konstatuju jak to chodí :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
Případně ještě webnode.cz je pro lidi co neumějí s webem, takže pokud chce někdo dávat zpátky, může kliknout na odkaz a začít :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | To Grimley:
víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky...
nestav věci ad absurdum a nech si ten tvůj tón aka "moralistický kecy apod." pro sebe na to nejsem zvědavej. BTW daří se mi a zpátky dávám, ale to ty nemůžeš ve své mladické nerozvážnosti pochopit
Co obnáší webovky, nějakou páru o tom mám, kdysi dávno jsem si je dokázal v Joomle vytvořit, ale odborník nejsem.
Když pod videologem Petra Petráše, vypustil Petr Prielozny myšlenku, že se mu pokusí pomoct s návratem, to bylo plácání po ramenou a plusíků. No a když se tady zeptá jestli mu s něčím někdo nepomůže tak " si upad ne, zadarmo?" Celkem typické. |
Ono je v pořádku o něco požádat. Pokud má někdo společné zájmy, čas a znalosti, klidně to vytvořit může. Proč ne? Třeba se na tom někdo může učit. Ale je hloupé dělat protažené ksichty, jestliže se nikdo nepřihlásí. Je to dobrovolné, takže buď se někomu chce a nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
To Grimley:
OK. Já to nemyslel ani tak přímo na tebe, spíš jako takovej povzdech, že dnes zadarmo málokdo něco udělá obecně.
To mablung:
S tím souhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
Vesmes vsechna tahle dobrodruzstvi na tema "ja neco umim, tak ti rad pomuzu", konci dost blbe. U webovych stranek plati stonasob a z rychlovky na par hodin, se stane nekolika mesicni nocni mura, ze ktere vy - ackoliv jste puvodne chteli delat charitu, vyjdete pravdepodobne jako neschopny kokoti. To myslim nikomu za to nestoji. Facebookova stranka je asi nejsnazsi a nejjednodussi vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
...a pod to se podepisuju:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
Jo, aspoň pro začátek na fejsu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Musim souhlasit. Web dělat umim a dělám a vim že to neni práce na jedno odpoledne. Respektive může být, ale já bych se s takovým výsledkem vnitřně nespokojil.
Na druhou stranu zas si myslim, že někdo se najde, kdo by to i zadarmo udělal, já nakonec sem už dělal tolik různých neziskových projektů, hlavně lokalizaci různých freeware softwaru a momentálně i pro Ronnieho dělám jeden projekt zadara, myslim že někdo se fakt najde, ale nejde pak očekávat nějaký velmi dobrý výsledky, protože zas na full-time zadarmo to neudělá nikdo a spíš se tomu bude věnovat pár večerů
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
FB ,bannery,vyhledávače,PPC,google+,youtube a to vše s odkazem na webovky..tím se stane morem,ale musí se to zaplatit.U nás by mu to udělali,ale určitě ne zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
To co psal Olejnas je bohužel pravda... známý taky dělal jeden web zadara a nakonec se mu to vymstilo.. "zákazník", který nechal desing na něm si pak stěžoval, že si to představoval jinak a že ta hnědá je až moc hnědá, a že to chce celé předělat... nakonec se "kousnul" předělal to a co přišlo pak... "zákazník" furt otravoval, že tam chce to a to přidat atd...
Samozřejmě, když mu řekl, že by za další upravy chtěl ale zaplatit, tak to radši nechal tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
Taky jsem takhle dělal dělal web pro kámoše - zadarmo. Bylo to naprosto přehledný, založený na php. Potom si začal vymejšlet že to je nepřehledný a člověk s totálním antitalentem na nějaký estetický cítění začal radit co kam přesunout...tak jsem mu řekl, že to nechám jak to je a jestli se mu to nelíbí, ať si najde někoho jinýho...pak o mě začal rozhlašovat jak jsem mu něco slíbil a vysral se na něj a dodneška se se mnou nebaví ....  od tý doby známejm říkám, že bych rád, ale nemám momentálně čas... Protože oni v tom viděj pár kliknutí a hotovo...a tak to bohužel není :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
Já většinou dělám zadara překlady a lokalizace, protože tam tohle nehrozí. U webstránek je tady vždycky to riziko následných změn a dalších prací.
Ale abychom nebyli off topic, ono já nevim, ale když si přečtete co psal autor tohoto vlákna, z toho zas neni vyloženě jasný, jestli by to bylo uplně zadarmo, co si tady tohle všechno píšem se tady nevyjádřil a z toho co napsal to tak uplně jasně nevyznívá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 3:22 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | smik napsal: | To Grimley:
víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky...
nestav věci ad absurdum a nech si ten tvůj tón aka "moralistický kecy apod." pro sebe na to nejsem zvědavej. BTW daří se mi a zpátky dávám, ale to ty nemůžeš ve své mladické nerozvážnosti pochopit *a03*
Co obnáší webovky, nějakou páru o tom mám, kdysi dávno jsem si je dokázal v Joomle vytvořit, ale odborník nejsem.
Když pod videologem Petra Petráše, vypustil Petr Prielozny myšlenku, že se mu pokusí pomoct s návratem, to bylo plácání po ramenou a plusíků. No a když se tady zeptá jestli mu s něčím někdo nepomůže tak " si upad ne, zadarmo?" Celkem typické. |
Ono je v pořádku o něco požádat. Pokud má někdo společné zájmy, čas a znalosti, klidně to vytvořit může. Proč ne? Třeba se na tom někdo může učit. Ale je hloupé dělat protažené ksichty, jestliže se nikdo nepřihlásí. Je to dobrovolné, takže buď se někomu chce a nebo ne. |
Jen jsem navazoval na tohle. Pod clankem byla spousta fanousku, kteri by radi videli jeho navrat. Ted se snazime dat dohromady nejaky ten team fanousku kdo muze pomoci ve volnem casu a bohuzel moc ochoty neni. Ale nezlobim se na vas, jen jsem se slusne zeptal, nikdo nema zajem, takze sorry za spam a my se poohledneme po jine variante
stejne diky za ochotu a poradne cvicte kluci at jste zdravi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|