Windows 10

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Windows 10  Úvodní stránka -> Ostatní -> Windows 10
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aldan

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyzkousel upgrade ze 7.1 na 10 o vikendu a mam prvni problem. Z notasu s Win 8.1 se na PC nedostanu pres \\PC\D$ (uloziste dat)... A zatim se mi nepodarilo vyresit. Taky na Win 10 nevidim zadne jine site nez jedno SSID 2.4GHz wifi, ktere mi to nabidlo pri instalaci (jen domaci mam dve SSID 2.4 a 5GHz), ale vidal jsem i wifi sousedu. Ted nic. Tak mam pocit, ze to bude mit neco spolecneho s tim, ze mam USB adapter i router LinkSys (Cisco). Chmm.. Jinak musim rict, ze se mi Win 10 libi. Je to svizne, upgrade samotny probehl hladce a rychle. Aplikace mi funguji...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem teď provedl upgrade na win 10 a opravdu nemůžu být víc nadšený. Po tom, co se zdálo jako úspěšná instalace, mi z ničeho nic zčernala obrazovka a jsem v prdeli. Nepomůže restart, není vidět ani hovno. Kdyby kdokoliv věděl, co s tím, budu opravdu rád, protože jsem kurva nasranej.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2015 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Tak jsem teď provedl upgrade na win 10 a opravdu nemůžu být víc nadšený. Po tom, co se zdálo jako úspěšná instalace, mi z ničeho nic zčernala obrazovka a jsem v prdeli. Nepomůže restart, není vidět ani hovno. Kdyby kdokoliv věděl, co s tím, budu opravdu rád, protože jsem kurva nasranej.

Díky bohu, po třech hodinách se mi to podařilo vrátit zpátky na win 7, což považuju za zázrak, vzhledem k tomu, že jsem to v průběhu toho vracení asi 2x musel ručně restartovat, kompl se sice trochu seká, ale po restartu to snad zase půjde normálně, každopádně win 10 už nevermore
prochm

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tedy fakt nechápu tu vaši posedlost Windows 10. Já si je naistaluji, až budou pořádně odladěné a budu vědět, že mi na tom pojede bez problémů všechno co potřebuji, hlavně hry. Už jsem se takhle jednou spálil s osmičkami. Windows 7 jsou u mě zatím jasnou volbou.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě upgrade bez problémů, po instalaci jsem aktualizoval nějaký ovladače, funguje mi všechno, co předtím a je to rychlejší než 7čky.
drlift_

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2015 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já tedy fakt nechápu tu vaši posedlost Windows 10. Já si je naistaluji, až budou pořádně odladěné a budu vědět, že mi na tom pojede bez problémů všechno co potřebuji, hlavně hry. Už jsem se takhle jednou spálil s osmičkami. Windows 7 jsou u mě zatím jasnou volbou.

Tech her jsem se taky bal, ale vsechno slape :)
Petey

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zatial teda na testovacom notebooku s win 10 - celkovo sa po instalacii win10 dost spomalil, kazda operacia trva dlhsie. po x rokoch sa mi stalo, ze ked som vypol notebook cez power button, nenabehol a boli poskodene startup subory a musel som vracat operak naspat. Inak je to uzivatelsky prijemne a celkom pohodove
flink

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2015 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Windows 10 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: