Wobenzym

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wobenzym  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Wobenzym
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S wobenzymem osobne suepr zkusenosti na zanet achilovky. A celkove v obdobi jarni pripravy se to dosti projevilo, ze jsem nebyl tak zniceny.

Na netu jsem ted nasel informace o pripravku Phosoplex a nevim jestli by to nebyla lepsi volba.

Divam se ze se da porad sehnat v 800ks baleni Jen problem, ze ho tu nemame a musim jej nechat poslat z domu. A takove mnozstvi tabletek se celnikum nevyhne

http://consumerhealthdigest.com/top10pain.htm?source=google/wobenzym

par dalsich zajimavyhc pripravku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
rewer

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik jsi Wobenzym dávkoval a jak dlouho užíval .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamka se chystá na operaci, mám nakoupit wobenzym, phlogenzym nebo je na trhu něco nového? Zdůrazňuji pro starší paní.
Díky za případné rady.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 02, 2010 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Ja jsem ho zkousel na rameno, citil jsem se po nem lip, ve smyslu odstraneni unavy, zlepseni traveni, s ramenem to ale neudelalo zadny zazrak

Já mám taky úplně stejnou zkušenost..
Freimen

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:41 pm    Předmět: - Odpovědět s citátem

využiji pět let starý topic od lidí, které patrně již málokdo z dnešních čtenářů pamatuje :)

Jaké máte zkušenosti s lékem Wobenzym? Již to bylo některými kolegy několikrát zmíněno v mém logu, že to užívali/chtějí užívat, tak bych se chtěl zeptat na to, jaké s tím máte kdo zkušnosti a s jakými problémy jste to začali užívat. Myslím, že to bude zajímat i ostatní-

Samotný lék je v podstatě směs panreatických enzymů, takže mi to dává smysl jako účinek pro zlepšení využití proteinů v pooperačních stavech na zrychlení rekonvalescence a navození stavu pozitivní dusíkové bilance, ale jaký to má mechanismus účinku na imunitní systém, tomu příliš nerozumím.

Už asi týden o tom čtu, volal jsem i Slavojovi, který doporučuje, naopak moje obvodní lékařka mi dnes řekla, že je to spíše drahá legrace a mám si raději peníze uložit na léto k moři. Účelné dávkování (3x5 tbl./den) vyjde na cca 2800 Kč na 3 měsíce. Hlavní otázky:

1. V jakých indikacích jste to užívali a s jakými výsledky?

2. Pozorovali jste pozitivní efekt i z hlediska silového tréninku na urychlení regenerace?
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, drahý jako prase, za tyhle peníze by to muselo člověka startovat jako raketu aby to mělo smysl
koubic

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wobenzym jsem bral v poctu 30 ks denne po dobu dvou tri mesicu. bral jsem to pro protizanetlive ucinky jako pomoc vydrzet vysokou treninkovou zatez. bylo to loni. ucinky pozorovatelne nejsou.

jinak s tim kaslanim a nemocema tento rok je to divny,... me bylo tuto zimu parkrat hodne spatne ale vzdycky jsem to nechal prohnat bez atb. tezko ti pomoct no. vysoke davky vitaminu po cely rok je samzrejmost, ale jen v nich to neni... mozna ses vystresovanej a nevis o tom
koubic

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Asi tak, drahý jako prase, za tyhle peníze by to muselo člověka startovat jako raketu aby to mělo smysl

nemyslim ze to je spatny, jen ucinky nejsou primo hmatatelne. navic to je zda se mi jediny lek sveho druhu...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje zkušenost: vyhozený prachy, za který jsem mohl mít jídlo na dva týdny.
Můj zcela laický názor: podvod. Resp. geniální výrobek na vytažení značně velký částy (na doplněk stravy/pseudolék) z důvěřivých lidí.
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Moje zkušenost: vyhozený prachy, za který jsem mohl mít jídlo na dva týdny.
Můj zcela laický názor: podvod. Resp. geniální výrobek na vytažení značně velký částy (na doplněk stravy/pseudolék) z důvěřivých lidí.

pokud ti "něco je", tak se máš jít nechat pořádně vyšetřit u lékaře, nejlepší je se podívat na web, co by ti tak mohlo být a pak si vymyslet různé příznaky a lékař z toho bude v prdeli a aby se nedostal do průseru pro možné zanedbání péče, tak ti udělá všechny možné vyšetření a snad se něco odhalí...
koupit si Wobenzym jen tak, jsou to určitě vyhozené peníze, ale možná to zabere na tvoje problémy, protože třeba i máš problémy, které ti Wobenzym zmírní...
cca před 5ti lety, jsem si kupoval vždycky na zimu velké balení Wobenzymu 800 tablet a žral jsem cca 2 měsíce 3 x 4 tablety denně, myslel jsem si, že mám sníženou imunitu, měl jsem často kašel, který neustával, pak jsem si nakonec vzpomněl, že jsem měl v pubertě alergii, ale pak jsem se neléčil, protože mě to až tolik neomezovalo, až to došlo tak daleko, že jsem měl kašel 2 měsíce a doktor mě to pořád tlumil různě zvyšoval drsnější a drsnější léky, pak jsem sám šel na alergologii, poslali mě na spirometrii a zjistili astma na alergickém terénu, beru nějaké lehké léky a jsem v pohodě, Wobenzym už nepotřebuji, nemám kašel přes 2 roky, je mi dobře, tou dobou jsem byl celou zimu hodně unavený, nechtělo se mi trénovat, přesně jak na podzim začala horší sezóna roztočů, když se málo větrá, měl jsem i pořád nějakou mírně zvýšenou teplotu 37 stupnů...
Wobenzym je hodně drahá směs trávicích enzymů...
Vojtisek

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Letos jsem dostal v rijnu Wobenzym k narozeninam. Hodne trpim na rymicky a kdyz jde okolo angina, tak si mne vetsinou vsimne. Podzim a jaro vetsinou mam tak jednu az dve chripky idealne hned za sebou.

Takze jsem zacal jist Wobenzym 2 mesice 10 tablet denne a jeste jsem byl na (proti)chripkove vakcine. Nevim, co z toho zabralo, ale doted jsem mel jen jeden pokus o teploty, ktery mi ale behem 3 az 4 dnu zmizel, coz obvykle nebyva, vetsinou mne to slozi do postele. A jako vedlejsi efekt se mi zlepsilo prave rameno, ktere mne uz hodne dlouho bolelo, asi problemy s upony. Pri cviceni, hlavne benchpress, s nim opet jedu normalne aniz by se ozyvalo.

Nevim, jestli za to vsechno muze pouze Wobenzym, ale myslim, ze to nebude pouze placebo efekt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně jsem bral jen phlogenzym po vyndání moudráku, ale je to podobný přípravek jen s menším zastoupením enzymů. Můžu jen zmínit zkušenosti, co se týče pooperačního stavu po vyndání neprořezanýho moudráku. Účinek? 4. den po zákroku už žádný otok (stomatolog na pohotovosi se divil, protože lidi v těchto stavech měli otok ještě 7. den) + žádná velká bolestivost, abych to musel tlumit prášky (další údiv prozměnu od mé stomatoložky, že jsem si nevzal ani jeden prášek). Jaký mají vliv tyto přípravky ale na imuitu, to ti neporadím, každpádně nelze říct, že nefungují, jen je otázkou do jaké míry a na co.
S Wobenzymem má zkušenosti známý po operaci zlomeniny kotníku. Rána se mu též hojila rychleji, než ostatním, kteří Wobenzym neužívali.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam velmi pozitivne referencie od lekara - ortopeda. Kedze tento doplnok stravy je plne hradeny pacientom, pokojne sa da vylucit zaujem o predpis "len tak"... naviac, je to kamarat, s ktorym sa pozname od vysky, cize takmer 20 rokov a nie je dovod na akekolvek zavadzanie z jeho strany.
Udaje suhlasia s tym, co pisal eSko hlavne v zmysle rychleho liecenia opuchu (otok) a v protizapalovych ucinkoch pri porovnani pooperacnych stavov u pacientov, ktorí wobenzym uzivali.
Vseliek, ako to takmer vyplyva z pribaloveho letaku to rozhodne nebude. Ale niektore pozitivne ucinky sa mu zjavne upriet nedaju.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarad trener to koupil ve vetsim davkovani svoji babicce (ted mi vypadlo, co presne mela za problemy) a pry ji to pomohlo a zabralo. A i dle jeho slov se lidi na dva typy - tem, kterym to nefunguje a tem, co ano

ovsem proc jedny skupine ano a druhy ne, to je zahada
Bronwyn

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wobenzym bych nebrala na zvýšení imunity jako takové - podle mě takhle moc nefunguje. Ale mám zkušenost s pooperačním stavem - resekce dásně, poměrně velká rána, kdy mi byl i doporučený lékařem. Brala jsem to v těch zvýšených dávkách - nešetřila jsem s tím. A osvědčil se - podobně jako píše eSko - žádný otok už 3. den po zákroku, žádná horečka, dokonce mi nakonec zarostly stehy jak rychle se to začlo hojit.... Stejně tak při zánětu šlach (oštěpařský loket) se osvědčil.
Takže bych ho brala spíš jako lék na zranění/záněty kdy podle mě pomáhá s rychlejším hojením.

Na imunitu dávám zázvor - a osvědčuje se to zatím dobře. Dávám si kávovou lžičku denně do čaje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wobenzym Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: