Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Nechci zbytečně zakládat další topic, tak to napíšu sem. Rád bych se ještě zbavil nějakého toho tuku a nemyslím si, že by bylo nutné hned jet sacharidové vlny. Výška 188 cm a váha kolem 85 kilo. Tohle je můj jídelníček, poprosím Vás o kontrolu a případné rady na zlepšení. Časový rozestup jídel je 2,5 - 3 hodiny. Díky.

Snídaně: šálek ovesných vloček, 250 ml mléka, odměrka Scitec Professional, hrst mandlí
Svačina: většinou vanička odtučněného tvarohu (250 g) nebo cottage (150 - 200 g) s kusem ovoce- jablko či banán
Oběd: kuře 150 g s rýží (střídám např s tuňákem cca 100g s těstovinami, 80 g sójových nudliček s kuskusem), zelenina jako rajčata, mrkev, červená řepa, salátovka
svačina před fitkem: cottage
po cvičení: odměrka Weider Gold Whey 80 s odměrkou Pharma Blendu
večeře: kuře (150 g) + možná příloha (Basmati, kuskus nebo třeba batáty)
před spaním: 2 odměrky Pharma Blendu

Zároveň mám několik dotazů. Nejprve jste si asi všimli, že jsem neuváděl gramáže u příloh k obědu a večeři- kolik g je v případě snahy o redukci tuku přijatelných? Už jsem v pracovním procesu, tenhle příklad jídelníčku je pokud mám ranní, v případě odpolední směny chodím cvičit po snídani a jen se změní pořadí jídel. Dále bych se rád zeptal, jestli ty dvě odměrky proteinu na noc nejsou zbytečné a nebude lepší dát jen jednu. Od zítřejšího dne bych rád začal s Freimenovým těžko-lehkým tréninkem + běh či rotoped max 15 minut po a ve volné dny bych se věnoval aerobce- běh, kolo, plavání - 40-60 minut činnosti.

gramaz priloh ti nikdo nerekne, muzes mit neco daneho,a le celkove to zalezi na tvem dennim vydeji
co se tyce odmerek protejnu
ber to jako doplnek, takze zalezi na tom, kolik bilkovin denne mas prijmout akolik z nich zvladnes s bezneho jidla
ale pred spanim to chce neco, co se travi dlouho, treba tvaroh s vajickem a podobne (z toho duvodu bych nedaval tvaroh jako dopoledni svacinu)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Žádost o rady,tipy,triky v jídelníčku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: