Zákaz kouření ve městech

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zákaz kouření ve městech  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Zákaz kouření ve městech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jste pro zákaz kouření ve městech?
Ano - jsem kuřák
3%
 3%  [ 3 ]
Ne - jsem kuřák
14%
 14%  [ 13 ]
Ano - jsem nekuřák
66%
 66%  [ 59 ]
Ne - jsem nekuřák
12%
 12%  [ 11 ]
Je mi to jedno
3%
 3%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 89

Autor Zpráva
Majkee

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:
Přesně, já nechci mít rakovinu plic kvuli pasivnímu kouření těhle sobeckejch ignorantů, který nezajímá, že svým zlozvykem kurví zdraví druhým. Pamatuju si, jak jsem po zápalu plic nemohl vůbec ani do restaurace, jak sem cítil kouř, hned jsem musel pryč kvuli kašli. . Normální je snad nekouřit ne?

ses debil ?... z pasivniho koureni dostanes mozna vlka ale to bude ve finale z toho ze si blbe vytiras prdel a to co je normalni a souvisi to s osobnim rozhodnutim jednotlivce esi kourit bude nebo ne, TY rozhodne nemas zadny pravo posuzovat...

a jestli si fakt myslis ze sem sobeckej ignorant a BEZPROSTREDNE tobe nebo ostatnim nekurakum kurvím zdravi tak to teda ses fakt festovní píčus (Im so sorry).. ja nenutim nekuraka aby se se mnou bavil kdyz zrovna hulim a vetsinou se s nekurakama kamaradim jen nerad ....

to co ty vykladas je jen HYPE .. jestli vis co to je...

Po přečtení Tvého příspěvku jsem si o Tobě udělal jednoduchej závěr: seš č.u.r.á.k. a to pořádnej!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:
Přesně, já nechci mít rakovinu plic kvuli pasivnímu kouření těhle sobeckejch ignorantů, který nezajímá, že svým zlozvykem kurví zdraví druhým. Pamatuju si, jak jsem po zápalu plic nemohl vůbec ani do restaurace, jak sem cítil kouř, hned jsem musel pryč kvuli kašli. . Normální je snad nekouřit ne?

ses debil ?... z pasivniho koureni dostanes mozna vlka ale to bude ve finale z toho ze si blbe vytiras prdel a to co je normalni a souvisi to s osobnim rozhodnutim jednotlivce esi kourit bude nebo ne, TY rozhodne nemas zadny pravo posuzovat...

a jestli si fakt myslis ze sem sobeckej ignorant a BEZPROSTREDNE tobe nebo ostatnim nekurakum kurvím zdravi tak to teda ses fakt festovní píčus (Im so sorry).. ja nenutim nekuraka aby se se mnou bavil kdyz zrovna hulim a vetsinou se s nekurakama kamaradim jen nerad ....

Možná nenutíte nekuřáky,aby si s vámi povídali..ale ono úplně stačí,když jím v restaraci a kouří někdo vedle u stolu..nebo čekám na zastávce a vedle mě si stoupne někdo se zapálenou cigaretou...Já jsem nekonfliktní typ a většinou to řeším tím,že jdu jinam,když mi to vadí,ale ne vždy to jde..podotýkám,že u mě doma si nezapálí žádná návštěva,dokonce ani moje máma..a že na druhou stranu mám kamarády kuřáky,se kterými klidně u toho stolu sedím,ale zase je samozřejmostí,že je to o domluvě a o tom,že mi nikdy nekouřili pod nos při jídle...je to o toleranci a slušnosti...Stalo se mi i to,že si k nám ke stoulu přisedl pán,který si bez řečí zapálil cigáro a bylo mu fuk,že my čtyři u stolu jíme a že dva z nás jsou dět (bylo to v Liberci v bufetu v aquaparku,tedy ne v hospodě).Když jsem ho slušně požádala,aby tam nekouřil,tvářil se velmi překvapeně a nechápavě...teprve když jsem to zopakovala,típl cigaretu a mně se docela ulevilo,že to bylo v klidu..protože můj přítel v těchto situacích bývá docela ..no..na kuřáky nepříjemný
attorney

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a sakra už mi došlo po kom jsou ty naši posr/lanci...tahle diskuse je jak parlamentní rozprava nad návrhem rozpočtu...

nejvíc mě sereou kuřáci na zastávkách, tam se s tím nedá nic dělat....hospody, restaurace atd když mi to vadí, nelzu tam, ale zastávka se obejít nedá grrrr
Antony

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě jako nekuřákovi nevadí ani ty zakouřené restaurace, když tam zajdu poklábosit. S tím jsem smířenej že se tam nedá skoro dýchat. Ale zvedá se mi kufr, když na mě promluví někdo, kdo si právě zapálil a pěkně mu táhne z repráku.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebudu si nechávat kouřit až někde za městem v lukách....to ani náhodou
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majkee napsal:
Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:

...

Po přečtení Tvého příspěvku jsem si o Tobě udělal jednoduchej závěr: seš č.u.r.á.k. a to pořádnej!

OMG a co mi to tu jako cpes ? jestli mi mas co rict pouzij PM nebo email... pokud nemas co rict k tematu tak drz hubu .. to je zase muj jednoduchej zaver... a jestli nejses uplnej kokot tak pohcopis ze curak ses v teto situaci jedine ty ale asi mi nestojis za to abych ti to vysvetloval

To Petka: no tvuj pristup chapu.. me totiz strasne serou ti militantni nekuraci co me buzerujou jak nekomu kurvim zdravi.. dalo by se rict ze me to vylozene urazi.. protoze ja nekuraky svym kourem neseru.. na zastavkach nehulim a kdyz jo tak jdu stranou atd... ja se jako prase nechovam a nikoho nenutim aby cuchal muj cigaretovej dym...
a zase.. mozna bys to taky mela brat tak ze dokud se v restauracich bude kourit a dokud nebudou kuracke a nekuracke sekce tak to takproste bude a budes mit do ty doby na vybranou jen mezi tim ze tam nepujdes nebo jo.. to je tak vse co s tim nadelas...
PetkaB

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,protože to tak prostě zatím je..kdyby se čistě teoreticky nikde v restauracích kouřit nesmělo,zase by si kuřáci museli vybrat,jestli tam půjdou nebo ne:-))))))
Ale jak říkám,mě štvou ti,co mi vyfukujou dým přímo pod nos a co si zapálí tak,kde jsou děti nebo třeba těhotný ženský,viz zastávky...jinak myslím,že se cigaretám dokážu vyhnout,pokud chci..
Majkee

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
Majkee napsal:
Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:

...

OMG a co mi to tu jako cpes ? jestli mi mas co rict pouzij PM nebo email... pokud nemas co rict k tematu tak drz hubu .. to je zase muj jednoduchej zaver... a jestli nejses uplnej kokot tak pohcopis ze curak ses v teto situaci jedine ty ale asi mi nestojis za to abych ti to vysvetloval

Na Tobě se ukazujou i další důsledky kouření, totiž vlïv na mozek, protože Ty tam máš buď úplně vymazáno nebo nasráno, vyber si
pku

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:

Jestli je tady někdo debil a pičus tak jsi to tak maximalně a jedině ty!!!
pku

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majkee napsal:
Prinz Eugen napsal:
Majkee napsal:
Prinz Eugen napsal:
stromba napsal:

...

Na Tobě se ukazujou i další důsledky kouření, totiž vlïv na mozek, protože Ty tam máš buď úplně vymazáno nebo nasráno, vyber si
Tak to je přesný!
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn .. ste proste kokoti.. co na to rict ja narozdil od vas vim co je byt nekurak i kurak. sory ale argument "ses curak" muze rict jen curak nebo dite v materske skolce .. takze si v tom zijte dal.. a ty pku radsi drz hubu ja sem narozdil od tebe nenazval curakem ani tebe ani majee ani nikoho.. takze kdo je ted curak ? ano spravne ses to ty, a jestli mate oba k cigaretam a kurakum nejaky druh traumatickeho odporu (treba vam z nekdo rodiny chcipl na rakovinu nasledkem koureni nevim) tak je to jen vas problem... reagovat na nazor kterej se vam nelibi nadanim do curaku muze proste jen primitiv a me je vas lito ...
PetkaB

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před chvílí jsem čekala na zastávce autobusu,lidi se spořádaně stavěli do fronty a čekali....ve frontě cca30lidí bylo 6 lidí,co kouřili jednu za druhou a bylo jim fuk,že to čadí přímo na ty vedle ve frontě...můj12tiletý syn za chvíli začal chrchlat a povídá-mami,já si jdu stoupnout vedle,to se nedá dejchat....hulící slečna se jen ušklíbla a hulila dál...a tohle jsou přesně situace,kdy jsem jednoznačně pro to,ať si každej kouří doma,když to jeho blízkým nevadí....když jsem došla domů,musela jsem bundu dát větrat na balkon,smrdí neskutečně.V té frontě jsem stála asi 20minut,než přijel autobus....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
njn .. ste proste kokoti.. co na to rict ja narozdil od vas vim co je byt nekurak i kurak. sory ale argument "ses curak" muze rict jen curak nebo dite v materske skolce .. takze si v tom zijte dal.. a ty pku radsi drz hubu ja sem narozdil od tebe nenazval curakem ani tebe ani majee ani nikoho.. takze kdo je ted curak ? ano spravne ses to ty, a jestli mate oba k cigaretam a kurakum nejaky druh traumatickeho odporu (treba vam z nekdo rodiny chcipl na rakovinu nasledkem koureni nevim) tak je to jen vas problem... reagovat na nazor kterej se vam nelibi nadanim do curaku muze proste jen primitiv a me je vas lito ...

mam za to ze to byla urcite reakce na ten tvuj nazor s tim pasivnim kourenim, ze z toho dostanes maximalne vlka..
pku

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
Tak ty nejen že jsi úplně blbej ale ještě navíc neumíš ani číst!!! Ukaž mi kde jsem napsal slovo čúrák demente?Já jen opakoval tebe a proto jsem napsal pičus a debil!!!Jinak já klidně držet hubu budu ale docela by mě zajímalo jestli by jsi mi to doporučil i osobně a ne jen písemně na dálku hrdino.
JohnBlbec

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bylo by fajn, kdyby platil zakaz koureni na verejnych prostranstvich.
doma at si kuraci huli jak chteji ;o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zákaz kouření ve městech Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: