|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bbvka

|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:06 am Předmět: |
|
|
vypada to jako prichut jahoda ci malina dle tech kousku :)
ty maoam si pamatuju z detstvi a vsichni jsme na tom ujizdeli, ale ted si myslim ze uz bzch tak nadseny nebyl :D
kazdopadne za me:
prichut: napr. malina, kokos, citron/limeta, skorice, banan
lepivost: lehka mi nevadi, hlavne at se to da normalne jist z obalu a ne to z nej dolovat :D
poleva: radsi bez
slazeni: radsi min a nejlip prirodne :] med je ok, ale at ho tam neni moc ;]
slozeni: jak pise eSko, radsi kvalitu.
cena: 1kc/gram je ok .]
gramaz: nejlip napr. 40g a 80g, ci tak neco, proste mala a velka, ale o tom pochybuju :]
tak uvidime... co takhle nakousnout kdy by se mohla objevit na pultech? ;]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 02, 2016 2:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tahle by Drapera potěšila nejvíce, je asi nejsladší ze všech tří příchutí. |
i kdyby jste do kazdy nasypali ctvrt kila cukru, tak bez cokoladove polevy proste smolicek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st březen 02, 2016 2:51 pm Předmět: |
|
|
aspon to nebude vecne vyprodany ;]
koklikrat sem prisel do dmka a ty tycinky tam nemeli, hned jsem vedel proc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
Drapera zajima vic kolik to ma cokoladove polevy nez protejnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:55 pm Předmět: |
|
|
Tak já už jsem si zvyk, že Draper je tak trochu jinej :)) Aspoň nebudeme muset dělat týden co týden novou šarži a zbude i něco na mě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bicakos
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dost ovlivněn tím, že momentálně řeším naše vlastní Survival tyčky, takže nejsem zcela objektivní, ale oni jich mají více v nabídce. Nicméně každá - jestli se nepletu - je s polevou (přirozeně pak navyšuje obsah cukrů a tuků) a u nekterých jsem viděl i hydrolyzát kolagenu, což nepovažuji za šťastně řešení jak doplnit bílkoviny, dále např. kondenzované mléko, hodně cukru, karamel... prostě přeslazená receptura (možná něco pro Drapera :-)). Pokud bych je měl srovnat s našimi, tak my budeme mít o dost odlišný produkt. Naše budou navíc bezlepkové (což nebylo součástí zadání, ale přirozeně to vyplývá z použitých surovin), což se o Myprotein tyčkách říct nedá.
Prostě zcela jiný produkt (samozřejmě ne kategoricky, ale spíše kvalitou) v porovnání s naším. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 07, 2016 2:33 pm Předmět: |
|
|
ad bezlepkove - suroviny ok, ale zalezi aj na vyrobnom procese, ten je zmaknuty aby sa tam lepok nedostal z vyroby ineho produktu? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 07, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
Dotaz na telo
Kdy budou?
V jakych velikostech?
Jaky obsah protejnu?
Jaka bude mc cena? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2016 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ad bezlepkove - suroviny ok, ale zalezi aj na vyrobnom procese, ten je zmaknuty aby sa tam lepok nedostal z vyroby ineho produktu? |
Dobrá otázka! A jako výživář si sypu popel na hlavu, že jsem na tohle nemyslel. Takže zjistím.
PU:
Velmi brzy.
Zatím 40g
Záměrně neřeknu, možná to bude součástí soutěžních otázek.
Nijak dramatická v poměru k jejich kvalitě. :) (upřímně: kalkulaci jsem ještě nedělal a jelikož tyčinky děláme poprvé, netroufnu si zatím odhadnout) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po březen 07, 2016 3:22 pm Předmět: |
|
|
Spíš než cena by mě zajímala marže. Slyšel jsem něco o tom, že si Survival bere velmi malé, ale co je na tom pravdy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2016 3:28 pm Předmět: |
|
|
Marži Ti nikdo nikdy (dobrovolně) z výrobců neřekne, ale to druhé můžu potvrdit. Sám jsem byl překvapen, jak "moc málo" si Survival na produkty dává. On taky Survival nevznikl za cílem vydělávat na zákaznících, ale jako taková firma pro radost spoluvlastníků, kteří tu sportovní výživu chtěli dělat poctivě a jinak než jiné firmy na trhu. Pochopitelně nikdo nechtěl vést prodělečnou firmu, ale ani nikdo nečekal, že se tak dynamicky začne zvedat a ta oblíbenost roste stále. Možná že někdy platí s poctivostí nejdál dojdeš. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 08, 2016 8:24 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Spíš než cena by mě zajímala marže. Slyšel jsem něco o tom, že si Survival bere velmi malé, ale co je na tom pravdy |
Tak když se podíváš na jejich ceny, jsou spíše na nižší hranici, zejména vzhledem ke složení.
Ale obecně na suplementech jsou většinou velké marže, takže můžeš čekat, že co má MC 50$ má výrobní cenu třeba pod 10$. Všechno samozřejmě nemá koncový prodejce, ale dělí se to mezi všechny články obchodního řetězce.
Ale třeba u hadrů z Asie je ten poměr podobný nebo ještě vyšší
Naposledy upravil Spazik dne út březen 08, 2016 8:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 08, 2016 8:27 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Spíš než cena by mě zajímala marže. Slyšel jsem něco o tom, že si Survival bere velmi malé, ale co je na tom pravdy |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|