|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Boha jeho, ty o tom fakt nevíš ale vůbec nic.
Na druhou stranu, je to tvůj život, a bude to případně tvůj průser .... |
Jo ja se priznam ze se v tom neorientuju. Takze podle tebe si to ze to posoudili jako prestupek je vymysl? Takze kdyz nemam cekat predvolani k prestupkovemu rizeni, tak co podle tebe?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Bratr dostal lahvi od nejakyho poulicniho pobudy, prisel o par zubu - nastesti pro pachatele uz umelejch, coz bylo brano jako polehcujici okolnost, skoncilo to v prestupkovym rizeni a tomu klukovi se stejne nejspis nejak nic nestalo. Dostal mozna podminku.  Bejt tebou bych se tim nevzrusoval. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Bratr dostal lahvi od nejakyho poulicniho pobudy, prisel o par zubu - nastesti pro pachatele uz umelejch, coz bylo brano jako polehcujici okolnost, skoncilo to v prestupkovym rizeni a tomu klukovi se stejne nejspis nejak nic nestalo. Dostal mozna podminku. Bejt tebou bych se tim nevzrusoval. |
No ten muj pripad je trosku zamotanejsi. No z jedne strany slysim ze o nic nejde, z druhe ze bych mel pomalu nastoupit do lochu. Asi bude fakt nejrozumnejsi ten advokat.
Pak by me zajimala jeste jedna vec, pokud teda budu muset uhradit nejakou castku jako odskodne a vyhodi me ze zamestnani, tim padem budu brat davky zivotniho minima plus prispevek na bydleni. Teoreticky nebudu mit ani korunu na zaplaceni. Co by pravdepodobne nasledovalo?
Vim ze kamose zmlatili typci, byl v nemocnici a jako odskodne nedostal nic protoze oni byli bez prace na davkach. Teda s tim rozdilem ze oni byli cikani (Coz je ovsem nejspis podstatny rozdil)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Já to vidím hodně jednoduše. Pokud bys ho kopal byť jen pár kopanci, vznikla by mu hodně specifická poranění (podlitiny). Pokud nemá podlitiny po celém těle, je jeho výpověď více než nevěrohodná. I pokud bys ho strčil a posunutí těch obratlů mu skutečně způsobil, tak by se svou výpovědí totálně shodil. Takže bych se nebál. Ale jak napsal Kalous, pokud by se to přitvrzovalo, právník by pro tebe na škodu nebyl
Možná nějaká žaloba o křivém obvinění by mu pantofel rozhodila více než tobě, ale to už by asi skutečně bylo na poradu s právníkem.
Mimochodem, Irminsulovi nevěřím. Mám zkušenosti s tím, že lidé co něco podobného vypráví, obvykle nezmíní určité "nedůležité drobnosti"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po červen 16, 2014 5:21 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Já to vidím hodně jednoduše. Pokud bys ho kopal byť jen pár kopanci, vznikla by mu hodně specifická poranění (podlitiny). Pokud nemá podlitiny po celém těle, je jeho výpověď více než nevěrohodná. I pokud bys ho strčil a posunutí těch obratlů mu skutečně způsobil, tak by se svou výpovědí totálně shodil. Takže bych se nebál. Ale jak napsal Kalous, pokud by se to přitvrzovalo, právník by pro tebe na škodu nebyl
Možná nějaká žaloba o křivém obvinění by mu pantofel rozhodila více než tobě, ale to už by asi skutečně bylo na poradu s právníkem.
Mimochodem, Irminsulovi nevěřím. Mám zkušenosti s tím, že lidé co něco podobného vypráví, obvykle nezmíní určité "nedůležité drobnosti" | Věřit nemusíš.Nemám proč bych si vymýšlel.Když sebou sekl o zem byl jsem od něj 10 metrů.Ani jsem se ho nedotkl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 16, 2014 6:24 am Předmět: |
|
|
Chlape, to je teda pech a je to předtucha toho, čeho sem se obával já .. už nebude kamera v autě, zachvíli budeme nosit GoPro kamery pro tyhle případy.
Džím pěsti.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:02 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
Jo ja se priznam ze se v tom neorientuju. Takze podle tebe si to ze to posoudili jako prestupek je vymysl? Takze kdyz nemam cekat predvolani k prestupkovemu rizeni, tak co podle tebe? |
Jak jsem psal, najdi si někoho, kdo se v tom skutečně orientuje (opakuji, v této fázi to ještě nemusí být nutně advokát, byť je to vždy lepší), vše mu vysvětli .... popravdě .... a domluv se s ním na dalším postupu. V této fázi mi přijde jako úplný základ si ujasnit jak se věci mají, tedy se seznámit se spisem. Potom lze řešit co dál.
Bez skutečné znalosti toho případu ti neporadí nikdo, a tady už tuplem ne .... i kdyby chtěl a uměl, nemá na to dost informací.
Tady ti lze akorát poradit, že jak je nesmysl aby sis už balil věci:-), tak je úplně stejný nesmysl to podcenit, a ve tvém případě to i zkoušet řešit nějakou "svépomocí". _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:38 am Předmět: |
|
|
Ty jsi z Kyjova, že? Ty vole to je příběh přesně jak ze "Slovácko sa súdí"  Buď rád, že starosta u vás není Martin Kordula, ten by vás rozsúdil hned
A vážně, najdi si právníka. Může se to potom ukázat jako vyhozené peníze, ale taky ti to může ušetřit třeba stovky tisíc a záznam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
ono,posral si to aj s tym,ze si siel bez pravnika uz vypovedat  tak aspon zachranuj co sa da _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 16, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Věřit nemusíš.Nemám proč bych si vymýšlel.Když sebou sekl o zem byl jsem od něj 10 metrů.Ani jsem se ho nedotkl. |
Ať je to jak chce, víš co se říká - vězení jsou plná "nevinných"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Irminsul napsal: | | Věřit nemusíš.Nemám proč bych si vymýšlel.Když sebou sekl o zem byl jsem od něj 10 metrů.Ani jsem se ho nedotkl. |
Ať je to jak chce, víš co se říká - vězení jsou plná "nevinných" | A nebo jako hláška z jednoho filmu: právník to po**al
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl na policii ze chci nahlednout do spisu, rekli mi ze vzhledem k tomu ze jsem obzalovany tak zatim nemuzu. Ale protoze byl policajt v pohode, tak se tam podival sam a rekl mi ze neni pravda to co jsem si myslel, ze bych ho mel kopat na zemi 10 minut. Je tam napsane, ze jsem ho 2x kopl do zadku a po te nasledoval vzajemny pestni souboj, kde to policajt oznacil jako 'fackovacku'.
Takze by me zajimalo, jak posoudi to jeho zraneni vzledem k tomu ze z obou vypovedi je patrne ze tim co jsem mu udelal, jsem mu takove zraneni zpusobit nemohl. Teda pokud nema kosti z papiru.
Vzhledem k tomu ze od te doby nemuzu spat a mam uzkostne stavy si zajdu na vysetreni, coz je taky jako nasledek.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne po červen 16, 2014 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
Z filmů by si lidi hlavně měli vzít to "máte právo nevypovídat, všechno co řeknete může být použito proti vám..." Protože jak jim člověk něco v dobré víře nakecá, už se pak z toho nevykecá :-) Jde o to že je presumpce neviny, takže ten kdo žaluje musí dokázat že si něco udělal nikoli naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Tak jsem byl na policii ze chci nahlednout do spisu, rekli mi ze vzhledem k tomu ze jsem obzalovany tak zatim nemuzu. Ale protoze byl policajt v pohode, tak se tam podival sam a rekl mi ze neni pravda to co jsem si myslel, ze bych ho mel kopat na zemi 10 minut. Je tam napsane, ze jsem ho 2x kopl do zadku a po te nasledoval vzajemny pestni souboj, kde to policajt oznacil jako 'fackovacku'.
Takze by me zajimalo, jak posoudi to jeho zraneni vzledem k tomu ze z obou vypovedi je patrne ze tim co jsem mu udelal, jsem mu takove zraneni zpusobit nemohl. Teda pokud nema kosti z papiru. |
Ale stejně člověk nepřestává zírat co je na světě za kokotky, že neváhají podávat žalobu za 2 kopance do zadku, nehledě na to že si je zasloužil
Možná kdyby ho lehce zvalchovali 2 Ukrajinci, tak by si to příště rozmyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Tak jsem byl na policii ze chci nahlednout do spisu, rekli mi ze vzhledem k tomu ze jsem obzalovany tak zatim nemuzu. Ale protoze byl policajt v pohode, tak se tam podival sam a rekl mi ze neni pravda to co jsem si myslel, ze bych ho mel kopat na zemi 10 minut. Je tam napsane, ze jsem ho 2x kopl do zadku a po te nasledoval vzajemny pestni souboj, kde to policajt oznacil jako 'fackovacku'.
Takze by me zajimalo, jak posoudi to jeho zraneni vzledem k tomu ze z obou vypovedi je patrne ze tim co jsem mu udelal, jsem mu takove zraneni zpusobit nemohl. Teda pokud nema kosti z papiru. |
Ale stejně člověk nepřestává zírat co je na světě za kokotky, že neváhají podávat žalobu za 2 kopance do zadku, nehledě na to že si je zasloužil
Možná kdyby ho lehce zvalchovali 2 Ukrajinci, tak by si to příště rozmyslel |
Policajt se divil stejne jako ty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|