Polárníci říkají energii sbalené na cesty.....škvarky:o)
To je tedy výmysl - když jdu do hor, tak jedu na tatranky a jak tak na sebe koukám, stále žiju. Nějak si nedovedu představit, že si po náročném výstupu dám cuketu. Ale jiný kraj, jiný mrav:o))
Šak tam pošlu i klobás ;) po sachrech sem ulepenej a chce se mi spát...
Navíc jak si dam jednu tatranku, tak nasleduje další a pak celej den už jen hladovím, protože je sežeru naraz
Tak to jo. Já funguju na tatrankách a kofole - pokud je to něco těžšího. Na více denní výlety jsem vždy brával lovečák nebo klobásy a dobrý hostinec těstoviny. Na vařiči povařil vše dohromady a dobrota:o)
Co takový ten zeleninovo těstovinovo tuňákový konzervový zázrak od rio mare? Jedlé to je a nerozbitné taky.
Tak to jo. Já funguju na tatrankách a kofole - pokud je to něco těžšího. Na více denní výlety jsem vždy brával lovečák nebo klobásy a dobrý hostinec těstoviny. Na vařiči povařil vše dohromady a dobrota:o)
Co takový ten zeleninovo těstovinovo tuňákový konzervový zázrak od rio mare? Jedlé to je a nerozbitné taky.
Nebo prostě jen pevnou krabičku.
Na to rio mare mrknu, to mě nenapadlo... i když to asi bude dražší než moje vzdělání
JJ krabičky beru ale většinou ta zelenina přežije jen první den
Tak první den zelenina a pak přejít na klobásky. Je fajn, že myslíš na rozumnou stravu i mimo civilizaci. U mě to končí s první benzinkou, kempem, hospodou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru