Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bloody.ghost

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 1:08 pm    Předmět: Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací) Odpovědět s citátem

Ahoj, je mi 26 let, váha 81 kg, cvičím cca 2,5 roku.

Rozjíždím teď muscle media bench program, po dokončení chci najet na nějaký objemový trénink.

Poslední dobou jsem hodně kašlal na stravu a teď jsem si složil jídelníček, budu moc rád, když mi ho omrknete a napíšete co vám vadí/líbí a jestli je celkově k mé váze a úmyslům ok.

Snídaně : 100g vločková kaše (vločky s mlékem a medem) + banán , vitamíny
cca za hoďku Protein
Svačina : Celozrná obložená bageta (cotage+šunka+salát) + pomeranč
Oběd : Maso+příloha ( rýže, těstoviny, brambory )
Svačina : 250 g tvaroh + 50g piškotů
Posilka
Po cvičení sachariďák + vita C
Večeře : maso + příloha
Před spaním 50g vloček + protein

Co jsem si tak spočítal, tak tam mám cca 200B a 400S ..

Díky moc za každou reakci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 1:20 pm    Předmět: Re: Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací) Odpovědět s citátem

mam k tomu tri veci:
A- celkove mas malo sacharidu, 40g je podle me do objemoveho jidelnicku sakra malo, doporucil bych az 2x tolik (na snidani bych se nebal ani dvojnasobneho poctu a ani na svacinu pred treningem bych se nejak neomezoval, a rzhodne bych si dopral kvecernimu jidlu po treningu)
B- proc mas hodinu po snidani protein? jaky je to protein?
C- pokud nechces jako druhou veceri davat extra kaseinovy protein (tzv. nocni protein) je lepsi variantou obycejny netucny tvaroh ( netucny proto, ze ma vic bilkovin, polotucny ma o neco mene, tucny jich ma opravdu malo)

a celkove by me zajimal tvuj dalsi trening (i kdyz zmena postavy je hlavne o jidelnicku, to mas pravdu)
bloody.ghost

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 1:37 pm    Předmět: Re: Zhodnoťte pls jídelníček (nabírací) Odpovědět s citátem

Díky moc za příspěvěk.

Protein si teď dávám hned k snídani ale tady to mám to z toho důvodu, abych využil všechny bílkoviny. Četl jsem, že lidské tělo využije naráz max 50gB , tak proto.
Teďka zrovna mám combat powder a dávkuji 2 odměrky (50gB).
S těma sacharidama mám právě problém to jídlo do sebe nacpat a dohazovat to gainerem nevím, nevím...

Tvaroh je dobrá úvaha, asi obměním a poslechnu...
Jinak po benchi mám v plánu asi Bear routinu nebo Korte, spíš asi Bear...

Peter Ustinov napsal:
mam k tomu tri veci:
A- celkove mas malo sacharidu, 40g je podle me do objemoveho jidelnicku sakra malo, doporucil bych az 2x tolik (na snidani bych se nebal ani dvojnasobneho poctu a ani na svacinu pred treningem bych se nejak neomezoval, a rzhodne bych si dopral kvecernimu jidlu po treningu)
B- proc mas hodinu po snidani protein? jaky je to protein?
C- pokud nechces jako druhou veceri davat extra kaseinovy protein (tzv. nocni protein) je lepsi variantou obycejny netucny tvaroh ( netucny proto, ze ma vic bilkovin, polotucny ma o neco mene, tucny jich ma opravdu malo)

a celkove by me zajimal tvuj dalsi trening (i kdyz zmena postavy je hlavne o jidelnicku, to mas pravdu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: