|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
VelkyPes
|
Zaslal: út leden 31, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
no aj by som tu napísal ten odkaz na niečo o žinčici ale nemožem. ona čerstvá není moc chutná. treba si zvyknúť. další problém s nou je spojený ten, že ju zoženieš v podstate iba u baču. v lete tak niekedy zájdeme k bačovi po syr a pritom si dáme žinčicu, ale je treba mat vymyslený rýchlý presun domov, lebo tá čerstvá má dosť dobré účinky na črevá
kyslá (tj. odstáta) už chutí lepšie, dalo by sa to prirovnať k zákysu, ale záleží kde kúpiš. u baču to totiž nekúpiš. tí to buď dávajú večer sviniam, alebo to dajú firme ktorá to spracuje. už som pil aj fakt že sajrajt.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út leden 31, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
... dnes jsem zrovna byla svědkem, jak se dvě slečny nemohly domluvit se slovensky mluvící obsluhou v KFC ... netuším, jestli ze sebe dělaly blbé, nebo jim to šlo samo, ale napadlo mě, jestli by prodavačce nestálo za trochu snahy naučit se těch pár (neanglických  ) výrazů česky, když je zde zaměstnaná ve styku s davy ... poté, co na mě afektovaně spustila v mém rodném jazyce naučenou říkanku její kolegyně, které jsem prd rozuměla, přestala jsem to řešit
... a žinčica je výborná ... a hlavně se jí neříká "menííčko"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út leden 31, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
presne tak..taky to nechapu, jak cech nemuze rozumet slovensky..dyt mame z asi 95% shodujici se jazyk! spis bych to prirovnal k tomu, at zustaneme v evrope, kdyby chorvat nerozumel srbsky nebo bosensky a naopak.. [/quote]
Však problém je jen pár desítek slov. Kdo tvrdí, že nerozumí vůbec, je idiot nebo šašek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|