žinčica

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - žinčica  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> žinčica
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jezdím každý týden na Slovensko a až bude Makov bezproblémů sjízdný, tak se stavím na salaši pro máslo a žinčicu. Slovenské mléčné výrobky jsou bezkonkurenční ( stejně jako Maďarské klobásy a naše pivo)....krásná vzpomínka, když pijete třeba syrovátkový protein s vyhlídkou, že to je dnes poslední jídlo

uplne super je salas Krajinka na hlavnom tahu z Ruzomberka - http://www.salaskrajinka.sk/sk/index.html najlepsie syry
owar

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Co sa tyka Slovenska, tak vy Cesi ste z toho coraz blbsi a blbsi (napisal by som sprostejsi a sprostejsi ale to by ste si zle vylozili ). Nechapem ako je to mozne, ale proste nerozumiete po slovensky. To je ako keby Anglican nerozumel Americanovi... Exploduje mi z toho mozog.

presne tak..taky to nechapu, jak cech nemuze rozumet slovensky..dyt mame z asi 95% shodujici se jazyk! spis bych to prirovnal k tomu, at zustaneme v evrope, kdyby chorvat nerozumel srbsky nebo bosensky a naopak..
VelkyPes

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no aj by som tu napísal ten odkaz na niečo o žinčici ale nemožem. ona čerstvá není moc chutná. treba si zvyknúť. další problém s nou je spojený ten, že ju zoženieš v podstate iba u baču. v lete tak niekedy zájdeme k bačovi po syr a pritom si dáme žinčicu, ale je treba mat vymyslený rýchlý presun domov, lebo tá čerstvá má dosť dobré účinky na črevá

kyslá (tj. odstáta) už chutí lepšie, dalo by sa to prirovnať k zákysu, ale záleží kde kúpiš. u baču to totiž nekúpiš. tí to buď dávajú večer sviniam, alebo to dajú firme ktorá to spracuje. už som pil aj fakt že sajrajt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-witch

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... dnes jsem zrovna byla svědkem, jak se dvě slečny nemohly domluvit se slovensky mluvící obsluhou v KFC ... netuším, jestli ze sebe dělaly blbé, nebo jim to šlo samo, ale napadlo mě, jestli by prodavačce nestálo za trochu snahy naučit se těch pár (neanglických ) výrazů česky, když je zde zaměstnaná ve styku s davy ... poté, co na mě afektovaně spustila v mém rodném jazyce naučenou říkanku její kolegyně, které jsem prd rozuměla, přestala jsem to řešit

... a žinčica je výborná ... a hlavně se jí neříká "menííčko"
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

presne tak..taky to nechapu, jak cech nemuze rozumet slovensky..dyt mame z asi 95% shodujici se jazyk! spis bych to prirovnal k tomu, at zustaneme v evrope, kdyby chorvat nerozumel srbsky nebo bosensky a naopak.. [/quote]
Však problém je jen pár desítek slov. Kdo tvrdí, že nerozumí vůbec, je idiot nebo šašek.

Rychle na stránku:

Přejdi na: