|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dostal Zizu červenou kartu oprávněně ? |
| Ano |
|
79% |
[ 68 ] |
| Ne |
|
20% |
[ 18 ] |
|
| Celkem hlasů : 86 |
|
| Autor |
Zpráva |
serpent
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | jasne moh rict stfu fokin nazi gypsi ale zachoval se jako chlap a sral na karty a negry ,ktery to tam pak museli dobehat bez nej Viva la Zinedine |
ty asi moc nevis co to "la" znamena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: po červenec 10, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
Fandil sem Italii..Francie hrala sympaticky...dostala k vyroci i darek-pencli co nebyla... Italie v druhym zaspala..a Zidaneovi ujely nervy--pac slo o takovou malickost jako je MS..chapu ho,ale zase kartu dostal po pravu,tohle se proste nedela..a kazi to dojem z fotbalu na nejvyssi urovni
HOFK
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červenec 10, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
Supr videjko. Proste nadhera _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červenec 10, 2006 11:52 pm Předmět: |
|
|
agnez: a prco se jako piskat nemnela?? byl to normalni faul...radsi bys mnel jako fanda talianu drzet hubu pac francouzi mneli kopat penalty dve...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alfonz
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 6:54 am Předmět: |
|
|
Tak Zidane si nedošel ani pro medaili...chová se jak rozmazlenej fracek!
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 7:52 am Předmět: |
|
|
Asi už toho můžem nechat ... takoví bezmozci jako Alfonz a agnez neuznají, že Francie si titul zasloužila minimálně stejně a že Zizou se prostě jenom nesebral a nedal Matraci hlávku, byl největší - pardon JE největší francouzskou hvězdou a tedy to na něj 100 % zkoušeli celej zápas ... a povedlo se.  A ''tiffosi'' našich luhů a háj (zl)ů si můžou gratulovat.
agnez když je podle tebe Zinédine Zidane prase, TAK CO SI POTOM KURVA TY ??? _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alfonz
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
Ja sem fandil Brazilcum, takze nasrat na Francii ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jindřich

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
Kdybych byl na jeho miste a nejaka italska spageta mi rekla, ze jsem syn teroristicky devky, tak bych toho smejda rozkopal takovym zpusobem, ze uz by si fotbal nikdy nezahral...a bylo by mi jedno, jestli dostanu cervenou, udelal bych to i kdybych vedel, ze to bude znamenat konec kariery. Jestli tady na tomhle foru je nekdo, kdo by si nechal libit, kdyz mu nekdo do oci rekne, ze jeho matka je kurva, tak u me neni chlap, ale sracka ktera patri do kanalu a ne mezi ostatni lidi. I kdyz jsem Francii nefandil, tak se Zidane zachoval jako normalni chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Jindřich napsal: | Kdybych byl na jeho miste a nejaka italska spageta mi rekla, ze jsem syn teroristicky devky, tak bych toho smejda rozkopal takovym zpusobem, ze uz by si fotbal nikdy nezahral...a bylo by mi jedno, jestli dostanu cervenou, udelal bych to i kdybych vedel, ze to bude znamenat konec kariery. Jestli tady na tomhle foru je nekdo, kdo by si nechal libit, kdyz mu nekdo do oci rekne, ze jeho matka je kurva, tak u me neni chlap, ale sracka ktera patri do kanalu a ne mezi ostatni lidi. I kdyz jsem Francii nefandil, tak se Zidane zachoval jako normalni chlap. |
A jedineho cim tim dosahnes je, ze jse snizis na jeho uroven.
edit: Nedohral bys jediny fotbalovy utkani. To mi ver _________________ There is no real life there is only AFK time
Naposledy upravil Tyrael dne út červenec 11, 2006 7:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 11, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Jindřich napsal: | Kdybych byl na jeho miste a nejaka italska spageta mi rekla, ze jsem syn teroristicky devky, tak bych toho smejda rozkopal takovym zpusobem, ze uz by si fotbal nikdy nezahral...a bylo by mi jedno, jestli dostanu cervenou, udelal bych to i kdybych vedel, ze to bude znamenat konec kariery. Jestli tady na tomhle foru je nekdo, kdo by si nechal libit, kdyz mu nekdo do oci rekne, ze jeho matka je kurva, tak u me neni chlap, ale sracka ktera patri do kanalu a ne mezi ostatni lidi. I kdyz jsem Francii nefandil, tak se Zidane zachoval jako normalni chlap. |
Tak ses debil... protoze ta provokace je cilena, on ti muze rikat co chce, ale ty musis zustat klidnej, protoze on za ty kecy kartu nedostane, ale dostanes ju ty za to ze mu vrazis... dostanes treba cervenou, stop na urcitej pocet zapasu, nebo treba mesicu atd. ... to se nesmi stavat, nesmi se nechat vyprovokovat.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|