Život v zahraničí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Život v zahraničí  Úvodní stránka -> Ostatní -> Život v zahraničí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
éterická, temperamentní, iracionální stvoření

a cim dal na vychod, tim je to horsi ja si ale nemuzu pomoc, me to asi vyhovuje ze zapadu bych podle toho popisu zminil urcite francouzky..
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis
Ako to tam mate so zdravotnictvom?
Bo tu v Galway to je masaker. Kto je vaznejsie chory, kupuje letenku a ide domov. Moju spolubyvajucu poslali domov so zlcovymi kamenmi, ze je to stres. Dalsiemu kolegovi diagnostikovali lahky infarkt, mal zapalene sinusi. Ludia lezia po chodbach jak za vojny. Ale furt je ta miska vah v prospech Irska.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co si budem ale nalhavat, nikdy neni nad trochu toho orientu, tyhle holky maj preci jen v krvi, ze muzi se maj poslouchat
Freimen

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:06 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

ta je nádherná, a to nejsem Ustinov, abych to psal všude (a psal pm každé )

citace:
a cim dal na vychod, tim je to horsi ja si ale nemuzu pomoc, me to asi vyhovuje

já mám zálusk na jednu dívku z východu, je to přesně v kategorii "až budu velkej", ale tuhle jsem si všiml, že už v té kategorii jsem, tak bych s tím měl něco dělat

ale nekažme topic, je pátek večer, jsme všichni online, můžeme si za to sami (já mám výmluvu, že jsem v rekonvalescenci po operaci )

Naposledy upravil Freimen dne so leden 11, 2014 12:07 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
xnewstedx

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz: Made in Slovakia?
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja vymluvu bohuzel nemam.. viz muj prispevek v topicu co vam leze na nervy.. caaaau
owar

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na konci mesice jedu na rok na vychod, opet do jamy lvove, to je moje chaba vymluva
reegis

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xnewstedx napsal:
reegis
Ako to tam mate so zdravotnictvom?
Bo tu v Galway to je masaker. Kto je vaznejsie chory, kupuje letenku a ide domov. Moju spolubyvajucu poslali domov so zlcovymi kamenmi, ze je to stres. Dalsiemu kolegovi diagnostikovali lahky infarkt, mal zapalene sinusi. Ludia lezia po chodbach jak za vojny. Ale furt je ta miska vah v prospech Irska.

Kámo tak s tím zdravotnictvím to bude asi v celém Irsku stejné. To znamená opravdu hrozné. Jak již jsem psal, tak jsem měl něco na krku a ještě než se na mě někdo podíval, tak jsem musel vypláznout 100eur poplatek. Nikde nevidíš "bílého" doktora. Samý Ind nebo Afričan (tím samozřejmě netvrdím, že jsou všichni špatní) ale podle toho co jsem viděl, tak mi připadalo, že absolutně neví co dělají. Přehazovali si mě jako horký brambor a pak mi předepsali nějaké prášky. Oni to tak dělají se všema. Tipnou si diagnozu, napíšou prášky a pošlou tě někam. Fakt je to hrozné.

Teď mimo téma: Taky hledám nějakou výmluvu proč nejsem někde venku, možná to bude tím, že všichni mí kamarádi pořád jenom chlastají a mě to nějak přestalo poslední roky bavit..asi jsem už starý a kamarádka taky není žádná volná na nějaký hezký večer, tak to kašlu a jdu spát
mikex2

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

co si budem ale nalhavat, nikdy neni nad trochu toho orientu, tyhle holky maj preci jen v krvi, ze muzi se maj poslouchat

Vidíš na ní něco orientálního ? Podle mě je to typická přesdtavitelka středoevropanky.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
reegis napsal:
100% pravda. Většina místních holek prostě nemá vůbec žádnou soudnost a myslí si o sobě strašně moc.

2Freimen: budu hádat..tvá přitelkyně je slovenka, nemám pravdu?

kdepak, já měl vždy jen Češky, ale se 2 slovenkami jsem si dal pusu a bylo to přesně, jak říkáš éterická, temperamentní, iracionální stvoření

pockaj, u Vas su zeny racionalne stvorenia? Ja som myslel, ze zeny myslia hormonalne vsade na svete, zeby sa nasla aj nejaka, ktora ked nie je realny problem, tak si ho sama nevyrobi
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré téma, nemáte někdo zkušenost nebo neznáte někoho, kdo by měl takovou zkušenost v Japonsku, Číně ... ?
reegis

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Dobré téma, nemáte někdo zkušenost nebo neznáte někoho, kdo by měl takovou zkušenost v Japonsku, Číně ... ?

Známý jezdí do Japonska pravidelně kvůli karate, ale neznám nikoho kdo by tam jel přímo za prací. Můžu se zeptat co tě láká právě na Japonsku nebo Číně?
Bara

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Tak konkrétně v těchto zemích na to asi zapomeň Japonsko je příliš vyspělé a samostatné než aby dávalo práci svých lidí přistěhovalcům a Čína jedině ofic v rámci firmy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
CZEBLADE napsal:

Tak konkrétně v těchto zemích na to asi zapomeň Japonsko je příliš vyspělé a samostatné než aby dávalo práci svých lidí přistěhovalcům a Čína jedině ofic v rámci firmy.

Tak v Japonsku bola pracovne nejaký čas jedna kamarátka. Japonci sú veľmi hrdí na seba, a pre nich je každý z inej krajiny len odpad. Pre Japonca je rovnocenným partnerom len Japonec.
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
kubaz napsal:

Vidíš na ní něco orientálního ? Podle mě je to typická přesdtavitelka středoevropanky.

az na to ze je to Indka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Život v zahraničí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: