Kde cvičíš? Pevan, tomass a nebo máte jako zlobři něco vlastního?,
Jinak super výkony.
Máme vlastní posilku, nicméně nás tam chodí cca 40 lidí. Dřív se tomu řikalo Galerka nebo Macákovna. Koukám, že se tedy v Sedlčanech vyznáš, když znáš obě komerční posilovny :)
Mám nové triko na benč. Super Katanu low cut collar. takže to byla spíš oťukávačka. Ještě to bude chtít čas, ale pokud to technicky zvládnu, tak chci dát na lize 230 kg.
U dřepu jsem bojoval s hloubkou. Příště budu muset jít až na 280 kg, abych dal i v tréninku platný pokus. Myslel jsem, že na lize budu zakládat na 270 kg, nicméně po dnešním dni to spíš vidím na 275 - 280 kg. Ještě to bude zajímavé.
Zdar Zlobříku, pěkně jedeš. Dáme pořádnej souboj na lize! :-) Kdo za vás jde?
Čágo, díky :). Na ligu se moc těším, ale my jedeme raději na Moravu. Máme to do Vranovic stejně daleko a v Sokolově jsou co se týče hloubky dřepu strašně přisní rozhodčí. I více než na mezinárodních závodech :)
Jinak v áčku je složení následující:
Já
Petr Toman
Ondřej Gyömber
David Kabyl
Zdar Zlobříku, pěkně jedeš. Dáme pořádnej souboj na lize! :-) Kdo za vás jde?
Čágo, díky :). Na ligu se moc těším, ale my jedeme raději na Moravu. Máme to do Vranovic stejně daleko a v Sokolově jsou co se týče hloubky dřepu strašně přisní rozhodčí. I více než na mezinárodních závodech :)
Jinak v áčku je složení následující:
Já
Petr Toman
Ondřej Gyömber
David Kabyl
No, Sokolov je tím bohužel pověstnej. Takový hloubky jsem nikdy nikde neviděl, fakt ani na MS nebo ME. Těšil jsem se, že zazávodíme, ale na druhou stranu aspon o soupeře míň!
Tak ať se vám to chlapáci povede. My asi budeme mít družstva tři, z toho jedno složený ze samých začátečníků, takže spíš jen do počtu. :-) Bohužel nám v áčku vypadli dva nejsilnější závodníci, tak se budem muset trošku snažit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru