znovu a pomalu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - znovu a pomalu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> znovu a pomalu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem dostal další dárek k narozkám . Mam si vybrat trenérskou školu , tak to je jasné kam půjdu ( to bude sranda )
Culda13

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska první trénink
Sobota
(A těžce) – nohy, prsa, triceps, lýtka
Dřep -
1x12 70 kg
1x10 80 kg
1x 8 90 kg
1x 6 100 kg
1x 4 110 kg
1x 3 120 kg
Bench
1x12 60 kg
1x10 70 kg
1x 8 80 kg
1x 6 85 kg
1x 4 90 kg
1x 2 95 kg
triceps
Stahování horní kladky s širším úchopem
4 série po 12, 10, 8, 6 opakováních
Lýtka
Výpony ve stoje
4 série po 12, 10, 8, 8 opakováních

celkem divnej pocit , přijde mi to málo ,ale byl to první trénink tak se uvidí .
Draper

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze te porad bavi cvicit podle nejakych specialnich treninkovych planu a nezacnes cvicit podle sebe a podle pocitu. Za ta leta cviceni by jsi uz mohl vedet co a jak a navic z tebe bude trener ne? Libi se mne jak moc chces vysledky a jak se snazis nebo se spis mozna snazis snazit :-) ale obavam se, ze takhle to bude porad placani se na miste a rozhodne se rozluc s temi plany, co jsi psal.
Tenhle prispevek neber zle, i kdyz na tebe obcas zlej jsem , ale takhle nejak to u tebe vidim.
Samozrejme tvoje vec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvůj názor vždy beru , protože mi nemažeš med kolem huby ,ale řekneš jak to je . Ten kurz jsem dostal jako dárek ,ale spíš proto ,abych se dozvěděl nové věci ,než abych si troufl někomu radi . ( bohužel nikdo nedělá jen semináře a třeba 3dny soustředění pro začátečníky .)
Možná to jsou jen moje řeči ,ale ta nemoc mě dost omezuje . Dneska v noci se objevil další zdravotní problém ( ten co jsem měl loni ,kdy jsem myslel ,že půjdu na operaci ) . 4 -6 týdnů to pojedu a pak se pokusím něco sestavit ,ale vím ,¨že funguje ,když makám 4x týdně , ( těžko lehkej trénink )
Draper

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tve zdravotni problemy samozrejme beru a nijak je nechci bagatelizovat. Urcite vis, co delas. Drzim palce

(tak ted jsem byl chvili celkem hodnej a ted bude zase zlej Draper )
Culda13

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle - trénik č. 2
MT -
1x12op. 60kg
1x 8op 80 kg
1x 6op. 100 kg
1x4op. 120 kg
1x2op. 140 kg
1x 1op. 150 kg ( v pohodě )
přítahy velké činky v předklonu
1x12op. 60 kg
1x10op. 70 kg
1x 8op. 80kg
3x 6op. 90kg
Přítahy velké činky k bradě
1x12 op. 20 kg + tyč
1x 10 op. 27kg + tyč
1x 8op. 30 kg + tyč
3x6op. 35 kg + tyč
Zdvihy velké činky vstoje (biceps)
1x 12op 15kg+tyč
1x10 op. 25kg + tyč
1x8 op. 30 kg + tyč
1x6op. 35 kg + tyč ( prej má 15 kg se zámkama )
Břicho 4x 15 op. na šikmé
dneska hodně dobrej pocit

Byl jsem dnes cvičit s kámošem v jiném městě a dal jsem se do řeči s jedním trenérem co tam trénoval nějakou slečnu ( podle svalů bych , ale řekl že to byl chlap ) .Ptal se ,proč zrovna cvičím takovej trénink ,že mi když jsem naturál nic nedá ,protože je to malej objem práce .Docela jsem byl překvapenej . Názor Drapera je jasnej ,ale co ostatní ? dík

Naposledy upravil Culda13 dne st září 07, 2011 7:53 am, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne Culdo, muj nazor myslim neni jasnej. Ja nerikam, ze ti tenhle trenink nic neprinese, ja jen rikam, aby ses prestal slepe drzet tehle presne nalajnovanych treninkovych rutin a zacal cvicit trochu podle sebe s sveho instinktu, coz si myslim, ze pokrocily cvicenec musi zvladnout. Uz i u tebe mam pocit, ze jsi trochu zblbly internetovyma teoriema a bojis se pritvrdit, aby nahodou neco....
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Draper, já mám třeba rozvržené partie co sčim pojedu a zhruba rozsah opakování, ale když místo 5 opakování dám 6 tak se neposeru. Třeba dneska u nohou u předkopů jsem chtěl jet nejdřív 4 sérky, ale jelikož jsem narval leg-press a hackena tak jsem si dal jen 2 sérky a stačilo to.

Prostě cvič podle instiktu a pocitu, samožřejmě né 5krát tejdně prsa a biceps, ale zase né se držet furt nějakého plánku atd.
Culda13

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslel jsem to tak , že jsi příznivec větší práce v tréninku . Máš pravdu kašlu na rozpisy počtu opakování a pojedu prostě maximum co to půjde .
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
myslel jsem to tak , že jsi příznivec větší práce v tréninku . Máš pravdu kašlu na rozpisy počtu opakování a pojedu prostě maximum co to půjde .

Zkus to a uvidis sam. Netvrdim, ze se mas v treninku na tyden odrovnat, ale taknejak dat na svuj instinkt a nebat se obcas pritvrdit. Vis prece jakej je nejlepsi trenink na svete? viz posledni cast meho podpisu :)
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak jak pise draper , napr. ja mam akorat v hlave ze jo jednou jedu kozy bicak pak zada tricak a pak nohy ramena ale vyber cviku +/- nechavam kazdy trenink na me podle pocitu , samozrejme tomu zachovavam nejakou hlavu a patu aby tam byly jak izolovane , tak vicekloubove atd a pripada mi ze je to o mnoho lepsi nez se drzet nejakeho rozpisu ze ted musim to a ted tamto
Culda13

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že největší problém bude tohle fórum.
Vždycky je tu nějaká móda, že se tu vyznává full body trénink pak zas nějakej jinej, každej se snaží držet nějakých plánů místo toho aby dal na vlastní instinkty jak píše draper a použil u toho mozek.
Největší výsledek stejně přinese pravidelnost tréninků bez vynechávání, pravidelný jídelníček atd.
Potom to pořád vypadá tady tak, že tu každou chvíli píše někdo, jestli se náhodou něco nestane, když přidá jednu sérku navíc, jeden cvik navíc, jestli se nepřetrénuje atd.. Spíš bych řekl, že většina lidí je tady podtrénovaná
Tělo je strašně individulání věc a spíš než se držet nějakých pevných tréninků, tak je lepší poznat svý tělo.
Klidně někdo může růst i po 30 seríích na partii a nějaký full body mu nemusí dát nic. A že takových lidí v posilovně člověk vidí co takhle cvičí a výsledky mají. A nesnažte se mě tu tvrdit, že každej z nich sype, když z toho roste.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trhanec: To jsi napsal do slova a do pismene naprosto presne a trefne.
a hlavne to o tom podtrenovani, na tom neco bude

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - znovu a pomalu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: