|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Co je špatného na čistých BCAA od 4fitness? |
mně osobně tyto jejich řeči ( lži )
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,
ani jedno není pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 25, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | mně osobně tyto jejich řeči ( lži )
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,
ani jedno není pravda |
tomu se říká marketing, aneb která firma je 100% čistá? žádná, nedělej si iluze (pokud si to o nějaké takové firmě myslíš, pak jsi naivní a zmanipulovaný, čili ideální oběť takových společností) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Davesix napsal: | Co je špatného na čistých BCAA od 4fitness? |
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,
ani jedno není pravda |
Budu rád když mi ukážeš levnější BCAA než má 4fitness popř Scitec Xpress a je mi jedno jestli budou instantní nebo s příchutí. Ale tím myslím obsah 3 aminokyselin. Někdo se pyšní že je to 500g čistých bcaa a pak zjistíš že je třeba 8g BCAA v 10gramech té směsi (tak nějak to má zrovna Olymp a FA pokud se nemýlím). Fakt by mi to pomohlo protože už mockrát jsem projel celej českej trh po netu a hledal všechny BCAA a levnější jsem nenašel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Davesix napsal: | Co je špatného na čistých BCAA od 4fitness? |
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,
ani jedno není pravda |
Budu rád když mi ukážeš levnější BCAA než má 4fitness popř Scitec Xpress a je mi jedno jestli budou instantní nebo s příchutí. Ale tím myslím obsah 3 aminokyselin. Někdo se pyšní že je to 500g čistých bcaa a pak zjistíš že je třeba 8g BCAA v 10gramech té směsi (tak nějak to má zrovna Olymp a FA pokud se nemýlím). Fakt by mi to pomohlo protože už mockrát jsem projel celej českej trh po netu a hledal všechny BCAA a levnější jsem nenašel. |
píšeš tady nepravdy , mýlíš se FA ma čiste BCAA atd .. , podívej se pořadně než něco napíšeš ,
a když sme u těch porovnání čistých bcaa tak proč Scitech ma jeden druh bcaa ve dvou šaržích ?? hm a obě jsou 500 gm baleni , jedno je 500 a druhe 700 ( 500+200 ) žeby 200 gm cukru ??
FA pokud to jde jsou míchány bez cukru jestli to jsou aminy, bcaa ,anticatab ,3R atd ,
Olymp mně nezajíma ,
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
Mates - vyhráls ale jen o chlup.
FA BCAA 400g za 500,-
4 fitness 380g za 504,-
Olimp je nějaká směs je v tom glutamin (ty explode)
Ale to nic nemění na faktu, že pořád čekám až mi ukážeš opravdu cenově nejvýhodnější BCAA nebo něco co nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
No nevím,ale 4fitness nám prodával kilo za 950,- a třeba Myprotein Anglie má taky BCAA gram/koruna.
Ale 4fitness už nechci,tam ta kvalita je zvláštní a rozpustit to tak leda v rumu
Teď dávám Instant Extrifit a pohoda
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Mates - vyhráls ale jen o chlup.
FA BCAA 400g za 500,-
4 fitness 380g za 504,-
Olimp je nějaká směs je v tom glutamin (ty explode)
Ale to nic nemění na faktu, že pořád čekám až mi ukážeš opravdu cenově nejvýhodnější BCAA nebo něco co nevím. |
nechci soutěžit , o nějake gramy, atd .
lepší bude tady neřešit ceny na foru ale napišmi , bude to lepši odepišu ti ceny FA , a jinych
čistých odzkoušených , mám jen kontakt přímo do PL na FA ( ale možná má někdo ještě lepší ale to už bohužel nevím,
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:00 pm Předmět: nechápu ? |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní... |
mně zkoušíš nebo jseš línej si je najít ???
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr ,
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
ale to 4fitness je cena za malý balení, když koupíš velký, tak těch 400g vychází na 341Kč, což je už rozdíl.. _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út duben 30, 2013 4:02 pm Předmět: Re: nechápu ? |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | RavenStalker napsal: | | Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní... |
mně zkoušíš nebo jseš línej si je najít ???
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr , |
Je to uplně jednoduchý, když tu na plnou hubu ukazuješ jak je 4fitness šitozní tak by mě zajímaly jiná amina a teď nemluvím o FA, nebo jsi lakomej to ukázat všem? Ukázat jim že to Universal ojebává ti nevadilo
Taky ses určitě neptal adminů zda můžeš založit thread o tom jak jsou universal amina osekaný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 30, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | ale to 4fitness je cena za malý balení, když koupíš velký, tak těch 400g vychází na 341Kč, což je už rozdíl.. |
Jenze ta kvalita surovin od 4fitness je opravdu mizerna, takze bud si koupis hodne BCAAcek za malo penez a budes mit dobry pocit z toho, jak jsi strasne usetril, coz je tak asi vse :) a nebo si priplatis za kvalitni BCAAcka (a samozrejme neplati jen o BCAAckach), kde sice dobry pocit z usetrenych penez mit nebudes, ale naopak ti to dost mozna i neco da co se ucinku tyka (a pocit to nebude :) ). Tak nevim, co je lepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|