100% Beef Aminos Universal Nutrition

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 100% Beef Aminos Universal Nutrition  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> 100% Beef Aminos Universal Nutrition
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybyste brali steroidy, neresite amina
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Co je špatného na čistých BCAA od 4fitness?

mně osobně tyto jejich řeči ( lži )

Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,

ani jedno není pravda
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:

Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,

ani jedno není pravda

tomu se říká marketing, aneb která firma je 100% čistá? žádná, nedělej si iluze (pokud si to o nějaké takové firmě myslíš, pak jsi naivní a zmanipulovaný, čili ideální oběť takových společností) :)
david.lee.hat

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FA NUTRITION beru už 5 měsíců a jsem s němá MAXIMÁLNĚ spokojeny
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Davesix napsal:

Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,

ani jedno není pravda

Budu rád když mi ukážeš levnější BCAA než má 4fitness popř Scitec Xpress a je mi jedno jestli budou instantní nebo s příchutí. Ale tím myslím obsah 3 aminokyselin. Někdo se pyšní že je to 500g čistých bcaa a pak zjistíš že je třeba 8g BCAA v 10gramech té směsi (tak nějak to má zrovna Olymp a FA pokud se nemýlím). Fakt by mi to pomohlo protože už mockrát jsem projel celej českej trh po netu a hledal všechny BCAA a levnější jsem nenašel.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Mates-daoc napsal:
Davesix napsal:

Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu ,

ani jedno není pravda

Budu rád když mi ukážeš levnější BCAA než má 4fitness popř Scitec Xpress a je mi jedno jestli budou instantní nebo s příchutí. Ale tím myslím obsah 3 aminokyselin. Někdo se pyšní že je to 500g čistých bcaa a pak zjistíš že je třeba 8g BCAA v 10gramech té směsi (tak nějak to má zrovna Olymp a FA pokud se nemýlím). Fakt by mi to pomohlo protože už mockrát jsem projel celej českej trh po netu a hledal všechny BCAA a levnější jsem nenašel.

píšeš tady nepravdy , mýlíš se FA ma čiste BCAA atd .. , podívej se pořadně než něco napíšeš ,
a když sme u těch porovnání čistých bcaa tak proč Scitech ma jeden druh bcaa ve dvou šaržích ?? hm a obě jsou 500 gm baleni , jedno je 500 a druhe 700 ( 500+200 ) žeby 200 gm cukru ??

FA pokud to jde jsou míchány bez cukru jestli to jsou aminy, bcaa ,anticatab ,3R atd ,

Olymp mně nezajíma ,
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates - vyhráls ale jen o chlup.

FA BCAA 400g za 500,-
4 fitness 380g za 504,-
Olimp je nějaká směs je v tom glutamin (ty explode)

Ale to nic nemění na faktu, že pořád čekám až mi ukážeš opravdu cenově nejvýhodnější BCAA nebo něco co nevím.
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím,ale 4fitness nám prodával kilo za 950,- a třeba Myprotein Anglie má taky BCAA gram/koruna.
Ale 4fitness už nechci,tam ta kvalita je zvláštní a rozpustit to tak leda v rumu
Teď dávám Instant Extrifit a pohoda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Mates - vyhráls ale jen o chlup.

FA BCAA 400g za 500,-
4 fitness 380g za 504,-
Olimp je nějaká směs je v tom glutamin (ty explode)

Ale to nic nemění na faktu, že pořád čekám až mi ukážeš opravdu cenově nejvýhodnější BCAA nebo něco co nevím.

nechci soutěžit , o nějake gramy, atd .
lepší bude tady neřešit ceny na foru ale napišmi , bude to lepši odepišu ti ceny FA , a jinych
čistých odzkoušených , mám jen kontakt přímo do PL na FA ( ale možná má někdo ještě lepší ale to už bohužel nevím,
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní...
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíš psát ceny, FA znám, napiš mi sem veřejně značku těch dalších a je to ;) Ronnie se z toho nezblázní...
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 7:00 pm    Předmět: nechápu ? Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:

mně zkoušíš nebo jseš línej si je najít ???
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr ,
jirdano

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale to 4fitness je cena za malý balení, když koupíš velký, tak těch 400g vychází na 341Kč, což je už rozdíl..
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 4:02 pm    Předmět: Re: nechápu ? Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
RavenStalker napsal:

mně zkoušíš nebo jseš línej si je najít ???
pokud tady napíše .. admin ( nebo Ronnie ) že je tady mužu postnout tak ti je postnu , nechapu proč to nechceš přes ( třeba email )
nechápu tvuj zaměr ,

Je to uplně jednoduchý, když tu na plnou hubu ukazuješ jak je 4fitness šitozní tak by mě zajímaly jiná amina a teď nemluvím o FA, nebo jsi lakomej to ukázat všem? Ukázat jim že to Universal ojebává ti nevadilo

Taky ses určitě neptal adminů zda můžeš založit thread o tom jak jsou universal amina osekaný
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
ale to 4fitness je cena za malý balení, když koupíš velký, tak těch 400g vychází na 341Kč, což je už rozdíl..

Jenze ta kvalita surovin od 4fitness je opravdu mizerna, takze bud si koupis hodne BCAAcek za malo penez a budes mit dobry pocit z toho, jak jsi strasne usetril, coz je tak asi vse :) a nebo si priplatis za kvalitni BCAAcka (a samozrejme neplati jen o BCAAckach), kde sice dobry pocit z usetrenych penez mit nebudes, ale naopak ti to dost mozna i neco da co se ucinku tyka (a pocit to nebude :) ). Tak nevim, co je lepsi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 100% Beef Aminos Universal Nutrition Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: