|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Oddo: Zdravím a dík
Micus: Jj, jdu tam |
No vole vidis, ja budu maturovat na vozicku a ty z prvaku taky jinak neodejdes,...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:58 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | cored napsal: | Oddo: Zdravím a dík
Micus: Jj, jdu tam |
No vole vidis, ja budu maturovat na vozicku a ty z prvaku taky jinak neodejdes,...:D |
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:00 pm Předmět: |
|
|
Oddo, moc díky za nabídku. To by se určitě hodilo. Jinak kde chodíš cvičit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Oddo, moc díky za nabídku. To by se určitě hodilo. Jinak kde chodíš cvičit? |
Kdekoliv, kde si můžu pověsit kruhy ale většinou na zahradě a nebo v posilovně v Nivnici ;-) Ale není pro mě problém přijet kamkoliv do Brodu, posiloven je tam dost ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
Zdar, dneska jsem zajel do UH a dal legday
Legpress
1x12 100kg
1x12 100kg
1x12 100kg
1x12 100kg
-Pohoda, legpress sednul-zatnul jsem břicho
Supersérie předkop x zákop
5+5s
-Stopky, dynamicky nahoru a pomalu dolu
Výpony na lýtka v sedě
Na konec dřepy na bosu, nějaký ab roller, core....
Super tréning
Jinak ta horší část dne.. Byl jsem ráno u fyzio záda ok.. nic hrozného, ale potom jsem jen tak namátkou když už jsem tam byl si nechal zkontrolovat ramena, protože je cítím po každém tréningu ale tak jsem si vždy říkal, že to stejně nikdy neodizoluju k tomu ty nekonečné série bradel, k tomu millitary... No a začala mi tam říkat o možném zánětu, poslala mě za ortopedem atd atd......
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
leg day? kde :-P proč nejedeš fb?
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Udělal jsem si výlet do UH v Infitness a je to tam super, hned se mi zalíbily ty hračky na nohy tak jsem to dal |
jo, tam je to fajn, jen je tam často nacpáno ...nebo na to mám smůlu :-D ja ted chodim do fitka do veselí, měsíc za 199kč ..sice to podle toho vypadá, ale je tam klec a cvičí se mi tam super..:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | cored napsal: | Udělal jsem si výlet do UH v Infitness a je to tam super, hned se mi zalíbily ty hračky na nohy tak jsem to dal |
jo, tam je to fajn, jen je tam často nacpáno ...nebo na to mám smůlu :-D ja ted chodim do fitka do veselí, měsíc za 199kč ..sice to podle toho vypadá, ale je tam klec a cvičí se mi tam super..:-D |
JJ takové old school bušírny mám taky rád, jinak v Infitness nás tam bylo 5 a půl takže pohoda Dřív jsem chodil půl roku za 500 tuším takové spartanské
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
V InFitness je narváno po většinu času, je to má domovská posilka,ale i tak pořád nemám vychytanou dobu, kdy chodit :D Nejlépe kolem oběda anebo až hodně na večer (od 20:30 např.). Jinak zdravím Moraváky.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
Ramena pořád nějak divně cítím, tréning bud ve středu nebo pátek. Jinak za chvíli kdyžtak postnu foto zad, ale stojí to za hovno  ještě horší než předek..
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
Shybovat muzes? vsechny mozny variace shybu davej, dojdi az ke shybum na jedne ruce.. ani tu mrtvolu nepotrebujes.. zada s tim udelas i tak _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
Takže zdravím po 14 dnech.Dlouho jsem nebyl v posilovně kvůli zkurveným ramenám asi jsem do nich dostal zánět nebo co. Mastičky nepomáhají vžy jsem cítíl hodně ramena, ale fakt ne 14 dnu v kuse. Dnešní trenál slušný, ale už mě to sere..
Vůbec jsem neměl motivaci dodržovat nějaké jídlo a 14 dnu jsem jen žral sladké...
Neforma totálně spadla, ale ted už k tréningu
Dřep přední, totálne ATG, stopky
1x5 20kg
1x5 20kg
1x5 20kg
1x3 20kg
1x3 20kg
1x3 20kg
- ke konci trojky- nohy ještě mohly, ale břicho už ne-musím ho hodně moc zatínat
Shyby neutral
-lehce
výpony na lýtka v sedě
masakr :) stopky, podržení, ohen
Nohy KO, dřepy krásné :)
E: Trenál v infitness s kámošem.
E: Aby tady zase nebylo FM , že sem se zase dokriplil tak musím říct, že dělám před každým trenálem dynamický stretch, dislokace, večer občas něco na mobilitu apod.
Možná to bude tím, že spím bez trika s otevřeným oknem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|