Včera jsme byli v Praze tak padl i tréning .. takovou posilovnu jsem ještě nikdy nezažil. Jinak ted pojedu opravdu takový volný styl, prostě budu cvičit na co bude chut. A od září se do toho zase obuju.
... pro zajímavost můj dnešní jídelák
Rotátory bych cvičil před tréninkem, stejně jako stabilizační cviky. V 15 letech mít bolavé ramena je teda dost žalostné, zaměřil bych se být tebou na zvyšování mobility a správnou techniku cviků.
Tady je jedno video, které mně osobně dost pomohlo, cvičím tohle před i po tréninku, před lehce dynamicky, po tréninku "těžce" a kontrolovaně.
Zdar, po dlouhé době sem si byl zacvičit, ted to kvůli škole vůbec nestíham, resp. si nemůžu najít žádný řád. 3x týdně 9hodin, 5min přestávky a tak .. celé prázdniny přežírání, gym, 2x denně hodinový strečing a ted je vše v čudu -4kg
Tréning:
5min kolo, (dislokace, dynamický stretch, vis na hrazdě)
bradla + shyby neutral
kliky + shyby nadhmat
biceps...
Dneska svalovka ulně všeho včetně břicha, musím ho hodně zatínat, aby nezačalo brat to, co nemá, asi slabé HSS.
Jinak nějak sem si skládal trenál, budu asi muset cvičit doma, s tím že 1x týdně ve středu před školou
Shyb (neutral, nadhmat)
bradla
klik
dřep/sprinty do kopce
Pondělí : ( hodně sérií, hodně reps)
Středa : (for time)
Pátek : (hard :D)
Naposledy upravil cored dne ne září 14, 2014 10:08 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru