|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy? |
| Ano |
|
53% |
[ 14 ] |
| Ne |
|
46% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lifter750
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 10:35 am Předmět: Re: Gate M. Boleslav |
|
|
Družstvo s Karlem Jirouškem doplněné Bohoušem Blažkem je vždy nebezpečný. Bude to boj a ten nás baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lifter750
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 10:37 am Předmět: Re: |
|
|
Shreku, ty někde závodíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
| burnflesh napsal: | | DrLift napsal: | | Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty. |
co potrebujem aby som mohol ist za ceske druzstvo, musim sa zaregistrovat ako IPF zavodnik? poslu ma na testy hned po prvej sutazi? a ked pojdem dajme tomu na sutaz do wpc tak ma vylucia zas?
toto su moje uskalia
ale na jednu teda sutaz by som dosiel urcite... nejaku druhu ligu najlepsie nech sa nehanbim ked vybombujem... |
Nikdo se nedozvi, ze jsi clenem WPC, takze v tomhle bych problem nevidel. Jestli pujdes na testy nebo ne se nevi. Optam se kolegy abych vedel, co je potreba udelat pro to, abys mohl zavodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 1:19 pm Předmět: Re: Gate M. Boleslav |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 1:26 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | burnflesh napsal: | | DrLift napsal: | | Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty. |
co potrebujem aby som mohol ist za ceske druzstvo, musim sa zaregistrovat ako IPF zavodnik? poslu ma na testy hned po prvej sutazi? a ked pojdem dajme tomu na sutaz do wpc tak ma vylucia zas?
toto su moje uskalia
ale na jednu teda sutaz by som dosiel urcite... nejaku druhu ligu najlepsie nech sa nehanbim ked vybombujem... |
Nikdo se nedozvi, ze jsi clenem WPC, takze v tomhle bych problem nevidel. Jestli pujdes na testy nebo ne se nevi. Optam se kolegy abych vedel, co je potreba udelat pro to, abys mohl zavodit. | ani s nemusíš ptát, v době 2. ligy bude Burn stále ještě za mořem... a na oblast už nám asi nepomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
burnflesh

|
Zaslal: so červenec 23, 2005 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | DrLift napsal: | | burnflesh napsal: | | DrLift napsal: | | Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty. |
toto su moje uskalia
Nikdo se nedozvi, ze jsi clenem WPC, takze v tomhle bych problem nevidel. Jestli pujdes na testy nebo ne se nevi. Optam se kolegy abych vedel, co je potreba udelat pro to, abys mohl zavodit. | ani s nemusíš ptát, v době 2. ligy bude Burn stále ještě za mořem... a na oblast už nám asi nepomůže |
... prichadzam v decembri (prosinec)... to je too late?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
jjj,liga začíná v listopadu
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 11:35 pm Předmět: |
|
|
Shreku. No, a kolik máš Wilkse? A za koho půjdeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 6:38 am Předmět: |
|
|
| Shrek napsal: | Lifter750: No nejsem žádnej superborec. Jsem uz "masters" takže výkony podle toho vypadají. A Wilks? Dáváš mi tak kolem 90 bodů A půjdu nejspíš za....... M.B. |
Konecne mi to secvaklo. Porad jsem si lamal hlavu s tvym jmenem a ted uz vim
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:51 am Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 9:48 am Předmět: Re: |
|
|
Ty jeste porad nevis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
Zaslal: po červenec 25, 2005 12:59 pm Předmět: Re: |
|
|
| DrLift napsal: |
Ty jeste porad nevis? |
On mě Lifter750 asi nezná. Párkrát jsme se sice viděli na závodech ale já tam vždycky jenom očumoval nebo točil na kameru. Soutěžit mě ještě neviděl. Podle obrázku by mě ale mohl poznat
Já věděl jak napíšu za koho půjdu tak to někoho trkne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|