2.liga v powerliftingu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu  Úvodní stránka -> Soutěže -> 2.liga v powerliftingu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy?
Ano
53%
 53%  [ 14 ]
Ne
46%
 46%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Lifter750

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 10:35 am    Předmět: Re: Gate M. Boleslav Odpovědět s citátem

Družstvo s Karlem Jirouškem doplněné Bohoušem Blažkem je vždy nebezpečný. Bude to boj a ten nás baví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 10:37 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Shreku, ty někde závodíš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnflesh napsal:
DrLift napsal:
Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty.

co potrebujem aby som mohol ist za ceske druzstvo, musim sa zaregistrovat ako IPF zavodnik? poslu ma na testy hned po prvej sutazi? a ked pojdem dajme tomu na sutaz do wpc tak ma vylucia zas?
toto su moje uskalia
ale na jednu teda sutaz by som dosiel urcite... nejaku druhu ligu najlepsie nech sa nehanbim ked vybombujem...

Nikdo se nedozvi, ze jsi clenem WPC, takze v tomhle bych problem nevidel. Jestli pujdes na testy nebo ne se nevi. Optam se kolegy abych vedel, co je potreba udelat pro to, abys mohl zavodit.
DrLift

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gate Gym maji silny druzstvo. Na zavodech se vzdycky dobre bavim, kdyz jejich zavodniky hlasi jako cleny gay gymu
Lifter750

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 1:19 pm    Předmět: Re: Gate M. Boleslav Odpovědět s citátem

Název je strašnej.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
burnflesh napsal:
DrLift napsal:
Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty.

co potrebujem aby som mohol ist za ceske druzstvo, musim sa zaregistrovat ako IPF zavodnik? poslu ma na testy hned po prvej sutazi? a ked pojdem dajme tomu na sutaz do wpc tak ma vylucia zas?
toto su moje uskalia
ale na jednu teda sutaz by som dosiel urcite... nejaku druhu ligu najlepsie nech sa nehanbim ked vybombujem...

Nikdo se nedozvi, ze jsi clenem WPC, takze v tomhle bych problem nevidel. Jestli pujdes na testy nebo ne se nevi. Optam se kolegy abych vedel, co je potreba udelat pro to, abys mohl zavodit.
ani s nemusíš ptát, v době 2. ligy bude Burn stále ještě za mořem... a na oblast už nám asi nepomůže
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
burnflesh

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
DrLift napsal:
burnflesh napsal:
DrLift napsal:

toto su moje uskalia

ani s nemusíš ptát, v době 2. ligy bude Burn stále ještě za mořem... a na oblast už nám asi nepomůže

... prichadzam v decembri (prosinec)... to je too late?
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jjj,liga začíná v listopadu
Shrek

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem nezažil aby rozhodčí hlásili Gate Gym správně. Většinou to komolí ale je to tak jak napsal DrLift.

to Lifter750: Ale jo taky to zkouším. Jen tak pro zajímavost na té lize budu asi taky, takže jsem na vás zvědavej. Taky znám jedno přísloví: "Když se dva perou třetí se směje". Víš jak to myslím.
Lifter750

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shreku. No, a kolik máš Wilkse? A za koho půjdeš?
Shrek

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lifter750: No nejsem žádnej superborec. Jsem uz "masters" takže výkony podle toho vypadají. A Wilks? Dáváš mi tak kolem 90 bodů A půjdu nejspíš za....... M.B.
DrLift

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shrek napsal:
Lifter750: No nejsem žádnej superborec. Jsem uz "masters" takže výkony podle toho vypadají. A Wilks? Dáváš mi tak kolem 90 bodů A půjdu nejspíš za....... M.B.

Konecne mi to secvaklo. Porad jsem si lamal hlavu s tvym jmenem a ted uz vim
Lifter750

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:51 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Aha..
DrLift

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 9:48 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Aha..

Ty jeste porad nevis?
Shrek

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 12:59 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lifter750 napsal:
Aha..

Ty jeste porad nevis?

On mě Lifter750 asi nezná. Párkrát jsme se sice viděli na závodech ale já tam vždycky jenom očumoval nebo točil na kameru. Soutěžit mě ještě neviděl. Podle obrázku by mě ale mohl poznat

Já věděl jak napíšu za koho půjdu tak to někoho trkne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: