2.liga v powerliftingu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu  Úvodní stránka -> Soutěže -> 2.liga v powerliftingu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy?
Ano
53%
 53%  [ 14 ]
Ne
46%
 46%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Lifter750

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:56 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Jasně, že vim. A fakt půjdeš za M.B. ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Shrek

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 11:48 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Jasně, že vim. A fakt půjdeš za M.B. ?

Proč ten údiv??
Jo jo půjdu za M.B. Ne za Gate Gym ale za AŠ"B". Pokud půjde všechno jak má. Může se taky stát, že budu zaskakovat v "A" ve Vranovicích.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lifter750

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 7:55 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Anebo za Arénu "B"?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 12:01 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Anebo za Arénu "B"?

Kdo by chtel zavodit za B tym looseru?
Shrek

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 5:56 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Anebo za Arénu "B"?

Co je to...........Aréna"B" ???
Lifter750

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 7:10 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Postavíme 2-3 družstva. A MudrLifte, jen počkej..
Shrek

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 11:50 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lifter750 napsal:
Aha..

Ty jeste porad nevis?

Ne ne neví
DrLift

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 6:58 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Postavíme 2-3 družstva. A MudrLifte, jen počkej..

Bud v pohode. Ocenuju, ze jses nadsenec a jsi schopnej udelat vic druzstev. Navic ti kluci od vas jsou na svuj vek opravdu dobry. To co delas je skvela sluzba liftu. Tech mych poznamek si nevsimej, jen te popichuju, aby byla na zavodech mezi nama ta spravna souteziva nalada
PetkaB

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vaše popichování se navzájem mi hrozně připomnělo atmosféru,jakou jsem zažívala,když jsem hrávala tenis-v soutěžích družstev byla hrozná psina a rivalita zároveň.Tam to bylo o to zajímavější,že v družstvu byli 4 chlapi a 2 ženský...Tyhle soutěže mě za mou tenisovou "karieru" bavily nejvíc...
Lifter750

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 7:33 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Já to tak beru přece. Těšim se na to, ať dopadnem jakkoliv. Ale udělám pro to vše, aby jsme postoupili. Jestli bude byrokracii učiněno zadost a nevypadnem na nějakém pokuse, tak postoupíme. A víš jak Tě pak budu hecovat v 1.lize? I když my se asi potkáme až za dloho. Příští rok ne, to bude Vaše Béčko v EL. Další rok spadnete a my postoupíme, takže taky žádnej souboj. No, leda, že by Tě vzali do Áčka. A tohle hecování ( v dobrém ) , mě baví.
DrLift

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 8:04 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Já to tak beru přece. Těšim se na to, ať dopadnem jakkoliv. Ale udělám pro to vše, aby jsme postoupili. Jestli bude byrokracii učiněno zadost a nevypadnem na nějakém pokuse, tak postoupíme. A víš jak Tě pak budu hecovat v 1.lize? I když my se asi potkáme až za dloho. Příští rok ne, to bude Vaše Béčko v EL. Další rok spadnete a my postoupíme, takže taky žádnej souboj. No, leda, že by Tě vzali do Áčka. A tohle hecování ( v dobrém ) , mě baví.

Pokud nam to klapne, a opravdu postoupime, tak si myslim, ze s udrzenim be nemely byt az takove problemy. Tedy alespon doufam.

V druzstvu ktere sestoupilo a vzapeti postoupilo zpatky do extraligy jsem byl uz fakt hodnekrat. Mozna nejvickrat u nas. Na druhou stranu i tohle ma svoje kouzlo. Postup do extraligy jsme vzdycky prozivali podstatne vic nez treba 4. misto v extralize. Sestupy prisly zpravidla kvuli tomu, ze nekoho chytli, nebo vyhucel na zakladu
Lifter750

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 8:39 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Docela se na to těšim. Bude to něco jinýho než single soutěže. Bojovat v družstvu bude mít asi lepší atmosféru. Hecování bude někde jinde. Na 2.stranu je to strašná odpovědnost. Aby člověk něco nezkurvil celýmu družstvu. Nedat základ, to bych se šel zahrabat.
DrLift

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 8:55 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Docela se na to těšim. Bude to něco jinýho než single soutěže. Bojovat v družstvu bude mít asi lepší atmosféru. Hecování bude někde jinde. Na 2.stranu je to strašná odpovědnost. Aby člověk něco nezkurvil celýmu družstvu. Nedat základ, to bych se šel zahrabat.

Presne tak, atmosfera ja na druzstvech jina. Vic se hecujete navzajem. Jezdim druzstva moc rad. Zaklady se voli opatrneji, protoze selhani jednoho cloveka na zakladu stahne druzstvo na posledni misto.
Shrek

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že na základě toho kasání tady má Aréna už víc věřících ale stále zapomínáš na další družstva, která spadla z I ligy. A u nich je bodový rozptyl asi takový: 1639 - 1722 - 1729 (II. liga r.2003) Tak to aby Aréna "A" dost v tréninku přidala.

Jo nic ve zlým, taky jenom hecuju. Zdá se že II. liga bude mit letos zase skvělou úroveň. Tak zvažuju jestli místo účasti v soutěži nemám spíš vzít kameru a NATOČ TO !!! Ne to by nebylo ono, to bych tu atmosféru necítil. Dnes jedu na dovcu tak se mějte a zase někdy příště.
Lifter750

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 7:34 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Jsem si vědom vysoký kvality družstev, ale to nic nemění na postupu Arény. Přijímám sázky..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: