|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:09 pm Předmět: 30/30 Squat challenge |
|
|
Taková legrácka. 30 dní, každý den po dobu 30 minut v průběhu dne dřepět. Jen tak, na bobku, prostě dřepět jako za starých časů. Já jdu do toho :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
Třeba klikni na fotku a přečti si. Mně se to líbilo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Díky za článek, jdu do toho ! _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
Z hlediska vnitrobřišního tlaku je tahle pozice lepší ke sra.í než sedět na WC. Někteří odborníci dokonce propagují návrat k tureckým záchodům.
Na svých malých dětech vidím, jak dřepí na bobku a vydrží si v týhle pozici hrát desítky minut. Ale pro mě by to znamenalo plastiku křížových vazů. Rozhodně bych tenhle pokus nedoporučoval někomu, koho bolí kolena. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
Takova pozice je prece nemozna, dit bych se prevazil dozadu a spadl na zada jak beruska )
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt září 04, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Kdyz se nad tim clovek zamysli tak je to pravda pravdouci v teto poloze bych nejspis nevydrzel dele nez 30 sekund _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
Já mám tento challenge už za sebou :-) Jako všechno z dílny Ido Portal je to prostě bomba :-) To zlepšení na dřepech je dost znát, není to zrovna zlepšení typu +30kg na maxce, ale člověk cítí v tom pohybu tu přirozenost a daleko líp se mu ta váha ovládá ;-)
Já současně plním Hang Challenge, je to podobné, 30 dní, každý den 7 minut v součtu viset, kdekoli, na čemkoliv :) Já teda většinou na hrazdě ve futrech nebo někde na větvi :)
Jinak, kdo by chtěl znát benefity, mi osobně to brutálně zlepšilo úchop a nádherně protáhlo ramena. Lidi co to dělají zároveň mnou a měli v minulosti nějaké problémy s rameny, tak si to nemůžou vynachválit :)
Zde link
http://www.idoportal.com/blog/hanging
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
OK...co ale těch 30 minut v tom dřepu děláte? Asi se na tom dost blbě píše na NB:o)))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt září 04, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Já sem teď před státnicema, takže většinu času sem seděl za stolem u pc :) Občas taky když sem na něco čekal, třeba až se mi uvaří voda na čaj nebo sem si u toho četl apod. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt září 04, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
Však se nemusí sedět 30 minut vkuse ne? :) Jdu do toho a do hanging month taky .)
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: pá září 05, 2014 12:43 am Předmět: |
|
|
nějaké tipy, když u pokusu o tenhle posed zákonitě padám na záda? ^^
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|