30 dnů na SKD...bacon fat burning log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 30 dnů na SKD...bacon fat burning log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 30 dnů na SKD...bacon fat burning log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Balista

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeju pevnou vůli
Další log, který budu sledovat!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc - pokud vydržím trénovat - zvládnu (snad )i jídlo. Nerad se dřu díky svojí lenosti zbytečně:o)
Trošku obavy mám z těch skoro nul sacharidů celý měsíc. Uvidíme:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink (den 2/30)

rozcvičení rotátorů - 5 min.
tlaky s jednoručkami v sedě 10x10, 12x10,14x10
(pravá ruka nestíhá)
upažování přes kladku 7,5x10, 7,5x10, 7,5x10, 7,5x10, 7,5x10 (od třetí série bolest ramene)
přítahy spodní kladky k bradě 20x10, 22,5x10, 25x10 (ok)
upažování v předklonu 3x10, 3x10, 3x10

bic. zdvih s jednoručkami 10x10, 12x10, 14x10, 16x10, 10x10
bic. na scott. lav. 20x10, 20x10, 20x10
(lehké - bojím se dát kvůli ramenu víc)
tric. stah. lano 20x15, 20x15, 20x15, 20x15, 20x15,
tric. kliky na bradlech s nadlehčením 5x50x5

zkracovačky - 5x10
- superpomalu

Bez energie a to mi ještě chybí nohy. No, jsem zvědavý jak to půjde, když druhý den jsem KO (nahrává tomu dlouhá tréninková pauza, špatná kondice, to, že jsem zlenivěl...)

Váha ale padá...zítra budu pod 118 Kg. Jestli se hecnu, ještě se nějak dnes pohýbu (moc tomu nevěřím:o).

edit: tak na běh to pořád není...tak na 500 m pomalého chůzo běhu ano, ale to mi není na nic. Tj. zařadím kolo. Zítra cestuji do SR, takže tréninková pauza.

Zítra nebo ve čtvrtek hladovka s příjmem do 500 Kcall / den. tu budu dávat každý týden s tím, že o víkendu místo carb upu zvýším příjem energie ve formě bílkovin.

edit: KETOZA: 2 ...docela brzo. Čekal jsem to zítra ráno nejdřív - nejel jsem nohy a dostatečně nevymlátil glykogen. Aerobka taky nula.Taky jsem dnes vypil cca 1 l cola zero a dva energetické drinky bez cukru. Takže dnes kofeinu cca 400 mg. Asi mi tedy nevadí i ve vyšších dávkách.

Váha padá neuvěřitelným způsobem - večer jsem se kontrolně zvážil a je to mazec. Zítra ráno napíšu kolik to bylo, ale pod 118 kg je jistých:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 4:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 3/30
hmotnost: 117,1 kg (-3,3 kg/3 dny)
ketoza: 2

Spokojenost:o)
Dnes hladovka s příjmem do 500 Kcall.
Hodně vody, hodně čaje, hodně kofeinu...trocha zeleniny.
Jinak ze suplementace: 1x centrum, 1x colafit, 1x Alavis, 10 g kolagen
Zítra aerobka nebo nohy dle stupně mrtvosti co bude po dnešku:o)
Zítra očekávám hmotnost ke 116,5 kg (den 4/30)
Postupný cíl je 115,4 kg 10.den.

Postup se sacharidy bude asi takový:
Vico

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mazec. Doufam, že jsi se před změřil, zvážil, vyfotil a ke konci dáš nějakej souhrnej výsledek.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtěl jsem týrat foťák-ale změřený jsem. Dnes jsem hladový jak pes. Bohužel mě dnes čeká ještě cca 8 hodin za volantem (mám cca 4 hodiny za sebou). Teď krátká pauza na jihu SR a zpět do ČR.

Dnešní "jídlo"

Snídaně: presso se smetanou 31% (opravdu presso - ne ta divná 90 ml věc co tu obvykle prodávají). Voda 500 ml

"svačina" sugar free energetický nápoj (80 mg kofeinu + taurin a béčka - celkem 4,5 Kcall) 250 ml, voda 750 ml

"oběd" jako svačina

"svačina"...jako oběd:o)

"svačina 2" dtto

"večeře" - to bych už měl být doma - okurka, čaj

...rychle to zaspat a zítra sledovat úbytek k 4 kg za 4 dny:o)

P.S. silně nedoporučuji nikomu inspirovat se mým logem. Mým cílem je extrémně rychlá redukce hmotnosti s udržením svalů (což právě teď nebude snad až tak náročné:o).
Zdravé to dvakrát nebude. Za měsíc pak nějaká low carb high protein dieta.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V puse jak v polepšovně - aceton v dechu tak, že by zabil vola:o) Tj. ode dneška žvýkačky několikrát denně. Cvičně změřena ketoza a jsem zcela mimo stupnici. zajímavý fakt je, že jsem dnes vypil hodně nápojů s umělými sladidly a na váze je to poznat - u mě známý fakt - tahám vodu. zítra tedy ani cola zero a pozítří by to mělo být zase tak jak má.

Kupodivu nemám moc hlad-jen jsem dobitej (své dělá vedro a to cestování).
energetické drinky bych nepil, kdybych celý den neřídil...hladovka opět příští středu nebo čtvrtek.

Ráno nalačno zkusím trochu poaerobkovat a pak se zvážím.
Trénink čt a pá.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 4/30
dnes trochu zklamání. Hmotnost stagnuje okolo 117 kg. Nedá se čekat, že to půjde denně po kile dolů. Je to asi voda - pas je o 3 cm dole.
Ketoza: 3

dnes poslední den volna - zítra zase trénink. tj. něco ve stylu 2+2. Od příštího týdne asi zařadím nějaké aero.

Jídelníček:
Snídaně: 1x centrum, 1 odměrka Alavis, 1x colafit, 100 g camembert, 125 g csabai
svačina: 125 g CSABAI...Ok - nemám čas, tak řeším jídlo trochu hopem
oběd: 200 g hovězí burger, půlka cibule, piri-piri omáčka, Cola zero
svačina: 3 vejce na ásle
svačina 2: 200 g hovězí burger, půlka cibule, omáčka piri-piri
večeře: tresčí játra v oleji
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zahlid sem na bike forum, ze se schanis po nejakym peknym kole - uz neco mas? :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to v perdeli - rám od Willieru, který chci se již nevyrábí:o ( Chci HT 29 ku na pevné vidlici na cyklostezky - nejlépe do 10 kg a tak 30-40 000 Kč.
Takže zatím na GT zaskar expert 26ce. Je to super kolo - jen na někoho s jinou výkonností než mám já - prostě chrtí MTB a pevné to je jak šutr (a tvrdé). Večer se chystám, že vyjedu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se hecnul a vyrazil na kole na menší okruh.

Poznámky spíše pro sebe
1.řidiči jsou hovada (neplatí pokud řídím auto).
2. Při sjezdu dýchej se zavřenou pusou:o)
3. Do kopce jsi tragéd - ujede Ti i stará bába...zase jsem o trochu horší než minulý rok.
4.Když už nemáš mapu - podívej se před odjezdem kudy to vlastně chceš jet, ať nebloudíš jak dnes:o)
5.Nastav si na mobilu autostop - nebude se Ti načítat čumění na cedule, ptaní se domorodců na cestu a stání na semaforech.

Najeto: 22,21 km
1 hod 15 min 59 sec
Průměrná rychlost 17,8 km/hod vč. bodu č. 5
nastoupáno 224 m
naklesáno 232 m
spáleno 1204 Kcall

Spokojenost...projel jsem se na kole - musím to zařadit častěji. Je to snazší než běh a člověk toho více vidí (zase to ale déle trvá).

Ketoza: 3 ...tj. 15 mmol/l..leckdy i za, což je asi dost. Možná bych mohl být méně striktní. Na ketophanu to odpovídá prvnímu až druhému poli. Já jsem teď za třetím (vím...i když je to krev a moč)

Ve čtvrtek jsem se vždy těšil na páteční kruháč a odpolední obžerství..pardon carb up. No - jsem zvědavý jak bude vypadat zítřejší trénink a hlavně jak přežiju v sezoně grilování víkend (budu grilovat holt krkovičku, případně opeču nějakou sugar free klobásku:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 5/30
hmotnost: 116,2 kg (- 4,2 kg/5 dnů)
ketoza: 3

Jídelák:

snídaně: 93 g korbáčik z biofarmy, 50 g maďarské čabajky, presso+ cca 5 g 31% smetany, půl litr vody, Alavis - 1 odměrka, 10 g kolagen, 1x centrum, 1x colafit

Trénink - dopíšu - jsem zvědavý jak to dnes bude - většinou jsem trénoval kruháč v poledne z posledních sil s vidinou, že je konec low carb fáze a pak mazal na něco sladkého:o)...tj. bude to dnes na morál.

po tréninku: 2 odměrky hydro

svačina: 200 g hovězí burger na troše oleje, půl cibule, česnek, piri-piri omáčka - cca 10 g.

svačina 2: camembert

svačina 3: 200 g hovězí burger na troše oleje, půl cibule, česnek, piri-piri omáčka - cca 10 g.

večeře: asi dám mozarellu, rajče, okurku, koření a zaliju řádně olivovým olejem.

V průběhu dne cca 2-3 l vody, 2 l cola zero, 1,5 l magnezia (je vedro-nesnáším to!)

Jak přidám bílkoviny (oproti mému běžnému jídeláku s bílkovinami cca 50 g - tak tělo vždy reaguje docela růstovým spurtem...sice jen na pár měsíců, ale vidím to. Ve spojení se svalovou pamětí se prostě lze sledovat i v kalorickém deficitu po omezenou dobu pro falšného začátečníka v jehož pozici nyní jsem. alfa a omega pro mě jsou bílkoviny. Myslím si, že kilo masa a zelenina by bylo pro mě ideál.:o)

Dnes mi při vedení dcerky do školky ruplo v menisku po špatném došlapu - předpokládám, že je to jen drobnost - ale plánovaný běh asi raději posunu na zítřek. Zítra všlap v Beskydech - zahrnuto jako aerobku taktéž:o)

V neděli napíšu míry - je to zajímavé - nevím jak tu funguje zákon zachování hmoty a energie...hmotnost mizí a objemy přibývají.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnešní trénink nebyl taková tragedie jak jsem čekal - docela v pohodě absolvováno.
cviky vybírám tak, kde mě nebolí rameno - tj. žádný benchpress, jednoručky v leže, rozpažky apod. Paleta cviků je dost omezená.

shyby na hrazdě s nadlehčením 60x6, 50x6, 40x6, 30x4, 40x6
+ kliky na bradlech s nadlehčením 60x6, 50x6, 40x6, 30x6, 20x6

přítahy spodní kladky - superstriktně 30x10, 35x10, 40x10, 45x10, 45x10
+ tlaky v sedě na stroji 30x10, 40x10, 50x10, 55x10, 60x6

hyperextenze se zátěží 20x8, 20x8, 20x8
+ protisměrné kladky 10x20, 12,5x20, 15x20

přítahy kolen ve visu na hrazdě 10, 10, 10
sed leh na stroji 50x10, 50x10, 50x10, 50x10, 50X10
zkracovačky - superpomalu 10, 10, 10

Zatím se necítím nějak dobitý...ještě nějaký pohyb by to dnes chtělo.

EDIT: dnes do půl osmé návštěva-tj. utrum s pohybem. Pak malá...no - zítra ráno zkusím pokulhat tak dva až tři kilometry a zjistit v jakém stavu je achilovka-tj. velmi volně tak šestkovým a pomalejším tempem. Pokud to bude OK - tak běh obden:o)

Tj. ráno běh, pak výlet do Beskyd na pěší turistiku a večer ramena, paže ve fitku.
Te%d bych chtěl pár dní držet hmotnost kolem 116 kg a i proto na víkend přidám kalorie. Carb - up se nekoná:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 6/30
hmotnost 116,0 kg (-4,4 kg/ 6 dnů)

Trénink:

tlaky s jednoručkami v sedě 10x10, 12x10, 14x10, 16x10
upažování ve stoji 6x10, 8x10, 10x10, 8x10
delt-teck 7,5x10, 10x10, 12,5x10, 12,5x10

tricepsové kliky na bradlech s nadlehčením 50x10, 45x10, 40x10, 40x10, 40x10
+ bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 10x10, 12x10, 14x10,16x10,18x10

tricepsové stahování lana 20x10, 20x10, 20x10, 20x10, 20x10
+ bicepsový zdvih na kladce 20x10, 20x10, 20x10, 20x10, 20x10

sed-leh na stroji 55x10, 55x10, 55x10, 55x10, 55x10
zkracovačky 10, 10, 10, 10, 10

Vše bez pauz - tj. první cvik a okamžitě druhý cvik a poté bez pauzy další série. Pauzy max. na pití a otření potu ručníkem.

Spokojenost.

Dnes jsme byly na výletě v Beskydech - tj. něco jsme nachodili...každý pohyb dobrý.

Jídelníček:

Snídaně: 60 g csabai, 100 g camembert, rajče, 1x colafit, 1 x alavis, 1x centrum, 10 g kolagen

...pak výlet a ...

Oběd: čočková polévka a pivo - není to zrovna vzorové jídlo, ale zase nejsem závodník, abych musel jet vše superstriktně. (doma měřena ketoza a jsem na trojce:o)

svačina: 5 vajce na másle a na cibulce, ředkvičky

po tréninku a zároveň na večeři: 40 g hydro

večeře 2: korbáčik 100 g

Spokojenost - držím hezky v ketoze i bez aerobky, hmotnost padá, nemám hlad a od čtvrtka cítím, že energie není až takový problém (problém jsou počty opakování 10 a více, 5x5 by bylo i na silové zlepšení).
Ketoza drží dobře i po čočkové polévce (až potom mi došlo, že je v tom zásmažka) a pivu. K tomu 2 l coly zero denně a pořád jsem i bez kardia na trojce. Teď chci za další čtyři dny shodit kilo a budu mít splněn první postupný cíl, tj. minus 5 kg / 10 dnů.
Pak pošlu i míry.

Pro orientaci - dnešní pas: 109,5 cm (- 4 cm).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 7/30
hmotnost 116,0 kg (-4,4 kg/7 dnů)

Dnes volno.

Jídelníček trochu volněji.

Snídaně: 1x centrum, 1x Alavis, 10 g kolagen, 5 vajec na másle, pažitka, ředkvička
svačina - nestihl jsem - takže jen hrnek mléka z biofarmy (zvláštní chuť).
oběd: 200 g vepřové maso, piri-piri omáčka, pažitka, rajče
svačina 2: jogurt z biofarmy - 200 g (nepreferuji bio věci - je to drahé jak šlak a nevidím v tom pražádné plus - ale je toho doma hromada-tak než bych to vyhodil)
večeře: 100 g polotvrdý kravský sýr z biofarmy
večeře 2: sardinky v oleji, ledový salát

Zítra jsem nejspíš na cestách -tj. volno.

Neradostná zpráva je, že mě bolí dost rameno - snažím se to připsat spánku na pravé straně - zkusím to eliminovat a sledovat, zda se to zlepší. Pokud ne, tak nevím, nevím. To by mě mrzelo. Jednak bych to těžko dotáhl do konce a za druhé, by to asi znamenalo prakticky definitivní konec cvičení...a to by mi vadilo ještě víc. Tak snad to bude OK.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 30 dnů na SKD...bacon fat burning log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: