|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 31, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
Den 14/30
hmotnost? ( jsem na cestách)
ketoza dtto
trénink - překopal jsem to a mám jen jeden cvik na partii s tím, že je to dle mě cvik, kde mě nebolí rameno a nemusel by snad tolik vadit.
kliky na bradlech - lehce - max. 90° 5x5
přítahy spodní kladky 10x30x10
hyperextenze 5x5
tricepsové stahování kladky jednoruč podhmatem s fixovaným loktem 10x10x10
bicepsový zdvih o koleno 10x6x10
sed leh na stroji 5x50x20
zkracovačky 5x10
na začátku tréninku rotátory a trochu veslování...na konci dtto.
Jídelníček raději ani nepíšu - je to tragedie:o) Jsem v letu - zítra to snad bude už uspořádané:o)
Jinak - vršek budu cvičit v jeden trénink, pak nohy a pak 1-2 dny pauza, tj. vršek bude zatěžován méně často, což by mohlo ramenu prospět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
Den 15/30
hmotnost - nemám váhu - zjistím zítra
ketoza - ani náhodou....žeru cukr. Od teď nula sachrů. Opticky to vypadá, že rostu - to ten cukr.
Myslel jsem, že dám dnes volno, ale přijel jsem před pátou a skočil na 25 minut do fitka.
Trénink:
přednožování 20x10, 25x10, 30x10, 35x10, 40x10 ...lehounké
zanožování 15x10, 20x10, 20x10, 20x10, 20x10
výpony v sedě + výpony v stoji bez zátěže 5x50x15 + 15
přítahy kolen v sedě 10, 10, 10, 10, 10
zkracovačky 10, 10, 10, 10, 10
Druhý trénink nohou - na dřepy je ještě brzy - vždy mám problém s křečemi do hamstringů - takže piánko pomalu a ono to půjde:o)
Chci mít do konce týdne pod 113 kg i kdybych to měl odplivat  ...vždy jsem byl takový umírněný a využíval rozumné metody:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2014 7:12 am Předmět: |
|
|
Den 16/30
hmotnost: 113,9 kg (- 6,5 kg/ 16 dnů)
ketoza: 1
Snídaně: míchaná vajíčka 5x na másle a cibulka,
oběd: 250 g mleté hovězí na oleji, ostrá omáčka
svačina: camembert 100 g
večeře: 250 g mleté hovězí na oleji, ostrá omáčka
večeře 2: tresčí játra v oleji
Pokud přestane pršet - zkusím vyběhnout - tedy otestovat, zda už to půjde.
Za 4 dny bych měl mít 112,4 kg - to asi nedám. Pod 113 kg to ale bude.
Neženu to na sílu...prostě musím fungovat i v práci a ne jen polomrtvě někde ležet a mít radost, jak mi to jde:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 03, 2014 7:15 am Předmět: |
|
|
To hovězí jíš samotné s tou omáčkou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | To hovězí jíš samotné s tou omáčkou? | Ano - mleté hovězí dám na teflonku a tak 10 minut připravuji s česnekem, pepřem a troškou soli nakonec. někdy osmažím půl cibule. Vždy dávám ostrou omáčku - pár lžic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 04, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
Den 17/30
hmotnost: 113,1 kg (-7,3 kg/17 dnů)
ketoza: 3
Snídaně: 5 míchaných vajec na másle a cibulka, ředkvičky
svačina: 100 g anglická slanina
oběd: 250 g hovězí burger na oleji, pálivá omáčka
Po tréninku: 2 odměrky hydro
večeře: 250 g hovězí burger na oleji, pálivá omáčka
večeře 2: sardinky v oleji
trénink:
kliky na bradlech 10x50x6
+ přítahy spodní kladky 10x30x10
tricepsové stahování kladky jednoruč podhmatem 10x10x12op.
bic. zdvih s jednoručkou koleno 10x7kgx10 op.
sed leh na stroji 5x50x20
zkracovačky 5x10
Vše superstriktně s tím, že kliky na bradlech necítím - silově už jsem na tom jistě na svoji hmotnost - ale šetřím rameno. Vše je lehké a proto v rychlém tempu - supersérie bez pauz a cviky jednoruč jen střídání rukou jako přestávka.
V pátek odjíždím na týden pryč - tři dny z toho jistě bez šance jít do fitka, ten zbytek nevím.
tj. abych si nekazil průměr:o)...a protože vím, že nebudu jíst tak, abych byl v kalorickém deficitu a ketoze - utnu to. Poměřím se, povážím a vyhodnotím. Co vím je to,že to není konec - budu pokračovat dál v pomalé poklidné redukci hmotnosti a nabírání svalů (přiměřeně). V pátek pošlu míry a hmotnost a myslím, že to bude docela překvapení - jak se dá s takto primitivním tréninkem s vahami tak na 30 % reálu, prakticky bez aerobky docela dobře pohýbat s hmotností a mírami.
Až se vrátím - budu buď pokračovat další etapou nebo zkusím něco zcela nového - každopádně s velkým ohledem na rehabilitaci ramene.
Tyto cviky výše mi nevadí - rameno při tom nebolí...jsem rád i za to, i když bycb byl raději třeba za mrtvý tah:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
Den 18/30
hmotnost: 112,7 kg (-7,7 kg/18 dnů)
ketoza 3
Snídaně: 5 vajec na másle, cibulka, ředkvičky
svačina: 125 g tučného biotvarohu s 60 ml 31 % šlehačky
oběd: 250 g vepřové maso
svačina: 125 g tučného tvarohu, 60 ml 31 % smetany
po tréninku: 2 odměrky hydro
večeře: tresčí játra v oleji
trénink dopíšu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
chčije ze mě voda...neuvěřitelně. Přestal jsem pít colu zero a ta sladidla u mě asi hrají svoji roli. Stoupnul jsem teď na váhu a je to rozdíl. Je pravda, že je to po tréninku, ale i tak.
trénink
předkopy 10x30x10
zakopy 5x20x10
hyperextenze 5x20
zkracovačky 5x10
výpony v sedě 5x50x20
bohužel nepoložím nic na ramena - tj. u nás lze dřepy a hackeny...to nejde. Šel by legpress - ten tu ale není a nechtělo se mi kvůli jednomu cviku chodit do jiného fitka...jsem holt línej.
zítra ráno vršek - pak měření a vážení a vyhodnocení.
Pokud se něco moc neposere - budu zítra pod 112 kg ( večer si dám asi pár deci suchého vína - to by nemuselo vadit, ba naopak).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
Den 19/30
...dnes na 6 dnů přerušuji a pak budu pokračovat dál - možná low carb dietou...ještě nevím.
Vyhodnotím tedy 19 dnů mého úsilí, které bylo značně omezeno zraněním ramene a problémem s achilovkou - takže trénink byl přizpůsoben rameni a bez kardia - prostě ideální předpoklad pro dietu:o))
údaje jsou uvedeny ve stylu rozměry na začátku / rozměry po 19ti dnech
Výška: 192 cm
hmotnost: 120,4 kg / 112,1 kg (-8,3 kg/19 dnů)
hrudník 121 cm /125 cm ( + 4 cm)
pas 113,5 cm / s přihmouřením oka 105,5 cm ( - 8 cm)
stehno 74 cm (měřeno v cca polovině stehna) / 74 cm (0 cm)
lýtko 39 cm / 41 cm ( +2 cm)
biceps 39,8 cm / 43 cm (+3,2cm)
podotýkám že neberu kromě hydra a kloubní výživy nic ať z legálních, tak nelegálních produktů...pro šťouraly, který by se to zdálo nějaké podivné.
Trénink je pro zdravého člověka sestaven naprosto pitomě - odráží moje moméntální možnosti a rozhodně nebyl stavěn na nabírání hmoty. Jeho cílem bylo vyvinout nějakou ( jakoukoliv) pohybovou aktivitu a trochu nakopnout metabolismus.
Vzhledem k tomu, že to nyní bylo bez kardia považuji výsledek za slušný. S kardiem by padlo asi kilo ...dvě dolů navíc.
Tento styl tréninku mi nezpůsobuje bolest ramene (vyřadil jsem trénink ramen na radu kida a je to ohromný rozdíl v bolestivosti po tréninku).
Takže za týden znova a pozvolna s cílem dostat pas pod 100 cm a hmotnost ke 105 kg.
Pak bych rád začal více běhat a každé kilo dole bude hodně poznat.
Za mě tedy má nízkosacharidová a vysokutuková dieta něco do sebe.
Výhodou pro mě je mnohem menší pocit hladu, menší výkyvy nálad, menší ospalost, možnost silového zlepšení což je ve vlnách utopie. Šance se relativně normálně najíst a pálit větší poměr tuku/sval než ve vlnách (u mě).
Nevýhody: trénik je lépe vést s nižším počtem opakování...při vyšším počtu rychle dochází energie, za ty tři týdny Vám to stejně jako u vln poleze krkem - což je ale moje lenost - dá se jíst pestře.
Jinak si myslím, že pro muže, endomorfa schopného vyvinout nějaký silový výkon (není to nic pro pumpovače, dle mě) to může být cesta ke zkvalitnění svalstva bez úbytku síly...možná i s jejím růstem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:40 am Předmět: |
|
|
Tak to hodně štěstí. Já u toho vždy dojel na to, že jsem líný si pořádně připravovat jídlo a nabral jsem to zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
proc prerusujes ? leze ti to krkem nebo nejakej problem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | proc prerusujes ? leze ti to krkem nebo nejakej problem ? | Za pár dhodin jedu s rodinou na víkend do Beskyd a pak pondělí až středa cestuji a mám hromadu práce, porad, schůzek. Vrátím se ve středu v noci nebo ve čtvrtek. Vezmu do kufru věci do fitka, ale sám tomu nevěřím, že na úkor trochy volna půjdu někde hledat fitko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Tak to hodně štěstí. Já u toho vždy dojel na to, že jsem líný si pořádně připravovat jídlo a nabral jsem to zpátky. |
Však šance, že to tak dopadne je obrovská:o)
...ale uvidíme :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
tak treba to rameno bude lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|