43kg/163cm - holka - objem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 43kg/163cm - holka - objem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> 43kg/163cm - holka - objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
killmie

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 9:11 pm    Předmět: 43kg/163cm - holka - objem Odpovědět s citátem

Holka
17 let
163 cm
teď 2dny po cheat dayi 45,4, předtím 43-44

Trochu jsem to přepískla s hubnutím, odpálila si svaly a dostala se na anorektické BMI. Cvičím cca 5x týdně, někdy dvoufázově (ráno kardio, večer posilování) Do teď jsem takto cvičila 40-60 min denně. Jela jsem hl. pilates podle videí a potom jsem si dávala třeba 20 min HIIT. Na ten teď nemám prostory takže chci začít chodit do posilovny a jet 40min silový tréninks cinkami a na strojích asi ÚT,ST,ČT s tím, že potom dám 30 min na běžícím páse . V PO budu dělat 40-60 min pilates + trávím tak 3 a půl hodiny roznasenim letáků (dohromady vazicich asi 20kg). V PÁ A SO budu takédělat 40 min pilates a jezdit tak 1 h na rotopedu, v nedeli dám rest.
Dnes jsem jela trénink výše poprvé potom jsem dala 30 min na běžícím páse a jídelníček pro dnešek:
SN: 130g ov. vločky, 200ml sójové mléko, holandské kakao 15g, banán 120g
SV: Žitný chléb Alnatura 2ks, 10g máslo, 2 plátky30% uzeného eidamu
O: Zeleninová polévka, 100g uzené tofu a jedno volské oko dělané na lžíci slun. Oleje, 180g pečených brambor bez oleje
SV: Sójové nudličky40g (před tréninkem)
V: banán120g (30min po tréninku), brambory pečené bez oleje 200g sójovýplátek maxi (30g) (1h 30 min po tréninku)

. Řídím se dle svého výdeje pro daný den a nechávám si to spočítat kalorickymi tabulkami. Nejím masom proto tolik sóji
Dnes mi to tedy vychází na 118B, 249S, 66T

Jím tak, abych nabrala především svaly a ne tuk? Nějaké tipy ro kvalitní objem u holky? Díky za každou radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pa3k

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A neni toho cvičení docela dost?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 5:00 pm    Předmět: Re: 43kg/163cm - holka - objem Odpovědět s citátem

killmie napsal:
Holka
17 let
163 cm
teď 2dny po cheat dayi 45,4, předtím 43-44

Trochu jsem to přepískla s hubnutím, odpálila si svaly a dostala se na anorektické BMI. Cvičím cca 5x týdně, někdy dvoufázově (ráno kardio, večer posilování) Do teď jsem takto cvičila 40-60 min denně. Jela jsem hl. pilates podle videí a potom jsem si dávala třeba 20 min HIIT. Na ten teď nemám prostory takže chci začít chodit do posilovny a jet 40min silový tréninks cinkami a na strojích asi ÚT,ST,ČT s tím, že potom dám 30 min na běžícím páse . V PO budu dělat 40-60 min pilates + trávím tak 3 a půl hodiny roznasenim letáků (dohromady vazicich asi 20kg). V PÁ A SO budu takédělat 40 min pilates a jezdit tak 1 h na rotopedu, v nedeli dám rest.
Dnes jsem jela trénink výše poprvé potom jsem dala 30 min na běžícím páse a jídelníček pro dnešek:
SN: 130g ov. vločky, 200ml sójové mléko, holandské kakao 15g, banán 120g
SV: Žitný chléb Alnatura 2ks, 10g máslo, 2 plátky30% uzeného eidamu
O: Zeleninová polévka, 100g uzené tofu a jedno volské oko dělané na lžíci slun. Oleje, 180g pečených brambor bez oleje
SV: Sójové nudličky40g (před tréninkem)
V: banán120g (30min po tréninku), brambory pečené bez oleje 200g sójovýplátek maxi (30g) (1h 30 min po tréninku)

. Řídím se dle svého výdeje pro daný den a nechávám si to spočítat kalorickymi tabulkami. Nejím masom proto tolik sóji
Dnes mi to tedy vychází na 118B, 249S, 66T

Jím tak, abych nabrala především svaly a ne tuk? Nějaké tipy ro kvalitní objem u holky? Díky za každou radu.

Tohle je přesně ta věc, na kterou by ses měla soustředit, abys zase nabrala nějaký svaly a nebyla podvyživená. IMHO se vykašli na rotoped a pilates (zatím), nebo budeš mít zdravotní problémy, očividně tvoje tělo už nestíhá. Jídlo je asi ok, sice tam toho moc není, ale taky moc nevážíš, nicméně těch 118 bílkovin je dost hardcore hodnota, tam bych to rapidně snížil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: