Holka
17 let
163 cm
teď 2dny po cheat dayi 45,4, předtím 43-44
Trochu jsem to přepískla s hubnutím, odpálila si svaly a dostala se na anorektické BMI. Cvičím cca 5x týdně, někdy dvoufázově (ráno kardio, večer posilování) Do teď jsem takto cvičila 40-60 min denně. Jela jsem hl. pilates podle videí a potom jsem si dávala třeba 20 min HIIT. Na ten teď nemám prostory takže chci začít chodit do posilovny a jet 40min silový tréninks cinkami a na strojích asi ÚT,ST,ČT s tím, že potom dám 30 min na běžícím páse . V PO budu dělat 40-60 min pilates + trávím tak 3 a půl hodiny roznasenim letáků (dohromady vazicich asi 20kg). V PÁ A SO budu takédělat 40 min pilates a jezdit tak 1 h na
rotopedu, v nedeli dám rest.
Dnes jsem jela trénink výše poprvé potom jsem dala 30 min na běžícím páse a jídelníček pro dnešek:
SN: 130g ov. vločky, 200ml sójové mléko, holandské kakao 15g, banán 120g
SV: Žitný chléb Alnatura 2ks, 10g máslo, 2 plátky30% uzeného eidamu
O: Zeleninová polévka, 100g uzené tofu a jedno volské oko dělané na lžíci slun. Oleje, 180g pečených brambor bez oleje
SV: Sójové nudličky40g (před tréninkem)
V: banán120g (30min po tréninku), brambory pečené bez oleje 200g sójovýplátek maxi (30g) (1h 30 min po tréninku)
. Řídím se dle svého výdeje pro daný den a nechávám si to spočítat kalorickymi tabulkami. Nejím masom proto tolik sóji
Dnes mi to tedy vychází na 118B, 249S, 66T
Jím tak, abych nabrala především svaly a ne tuk? Nějaké tipy ro kvalitní objem u holky? Díky za každou radu.