|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Určitě to nechceš slyšet, ale vykašli se zatím i na myšlení na cvičení. Věnuj se studiu, životu, čemukoli. Cvičení ti neuteče, po třicítce je to ještě lepší než za mlada :-) hovořím z vlastní zkušenosti. Bojuješ se zdravím snad roky, podle logů tady a tohle bych už bral jako jasný signál, že takhle ne.
Ať se daří. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem to tak četl.Cca poslední týden tak přesné příznaky mononukleózy ,už jsem ti to chtěl napsat.Protože spolužák jí měl (má) taky.Je prý víc tipů nevim který přímo máš.Ale asi 1 měsíc nechodil do školy a musel být v klidu a teĎ už zase chodí a normálně chodít na tělocvik atd.Jen prostě nemůže ty tzv. špatné věci (sladký,mastný atd.)Ale nakažlivý to je dost.Protože od nás ,už jeden spolužák to od něj chytil.  Stačí si kýchnout,nebo mluvit (prskat).
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st květen 30, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska mi bylo řečeno, že je to s největší pravděpodobností bakteriální angína a infekční mononukleóza zároveň. Takže angínu mi dořeší penicilinem a na mono mam dietu. Naštěstí můžu bejt doma, dokud dokážu sám aspoň něco za ten den sníst.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
až tak strašně nakažlivá není, navíc ne u každého propukne. Stačí se s nikým nelíbat a aby po tobě nejedli jídlo. BTW ten vir v sobě budeš už navždy nosit jako přenašeč, takže bych to neřešil...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | až tak strašně nakažlivá není, navíc ne u každého propukne. Stačí se s nikým nelíbat a aby po tobě nejedli jídlo. BTW ten vir v sobě budeš už navždy nosit jako přenašeč, takže bych to neřešil... | Stačí se s nikym nelíbat... to řikej mojí mladý... ona už teda mono měla v mládí, takže nevim jestli se tim ještě může ode mě nakazit. Na to se zeptam ještě doktorky. Každopádně dneska jsem byl u mýho praktickýho lékaře a ten když to viděl, tak mi poslal zase zpátky do fakultní nemocnice. Každopádně jsem se tam musel zvážit i když jsem nechtěl a už vážím 72 kg... před nemocí jsem si držel tak 77 kg... takže už -5 Kg : ( Na váhu ale teďka kašlu... hlavní je se z toho dostat a pak něco udělat pro to, aby se mi už takovýhle věci neopakovali xkrát do roka.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem z nejhoršího venku... moje váha -7 kg : (, už vážim zas jen 70... Každopádně cvičit můžu nejdřív září, ale jaterní testy už mam v pořádku. Ještě minimálně měsíc mám dodržovat jaterní dietu a pak jdu znovu na kontrolu. Zatím asi nejhorší nemoc, co jsem kdy prodělal. Budu začínat zase od začátku, už tradičně. Za tejden odjíždim do zahraničí a pak se poradim s doktorem, co dělat s tou mojí tragickou imunitou, protože takhle už to dál nejde... dvakrát do roka ztrácet přes 5 kg a pak to zbytek roku se snažit nabrat zpátky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak už jsem z nejhoršího venku. |
Nechci strasit, ale pokud u tebe nastane unavovy syndrom, ktery casto po mononukleoze nastava, tak se mas na co tesit a to je mnohem horsi nez samotna nemoc. Moje segra ho mela a nekolik mesicu byla totalne v prdeli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem si syndromem prošel a bylo to utrpení, hlavně pro přítlekyni. Protože člověk usíná v práci, po práci, nic se mu nechce a nemá energii. Teď hlavně drž tu dietu. Já jsem cirka po dvou měsících od začátku nemoci už začinal lehce cvičit s vlastní vahou, ale spíš jen na protažení atd. Neber to teď tak že jsi shodil strašně moc kilo hmoty, stejně jsi určitě nebyl rýslý.
Ber to jako dietu u které nemusíš cvičit, jez zdravě. Já jsem po nemoci která byla téměř před rokem stále mínus 4 kila, ale forma je daleko hezčí, rýslejší a zamakal jsem konečně na slabinách....je to taková nová šance. Hlavně si drž dost masa, nekořeň zbytečně, nesol.
Jez rýži s kuřecím, ryby, všechno se snaž dělat na vodě nebo bez tuku. Těstovinky jsou taky supr. Pokud chceš ovesné vločky tak si je vždy rozmixuj, ulevíš trávení.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Tak už jsem z nejhoršího venku. |
Nechci strasit, ale pokud u tebe nastane unavovy syndrom, ktery casto po mononukleoze nastava, tak se mas na co tesit a to je mnohem horsi nez samotna nemoc. Moje segra ho mela a nekolik mesicu byla totalne v prdeli. |
Tim jsem si už naštěstí prošel. Spal jsem prakticky pořád a nemohl jsem nic dělat kvůli únavě. Teď už se cítim opravdu dobře a zvládal jsem i udělat dvě zkoušky do školy ve dvou dnech, kdy jsem spal 3,5 a 4h denně.
2wondra: Díky za rady, naučil jsem se dokonce si i něco uvařit. Teď budu mít spíš problém v tom zahraničí, protože je to výlet v offroadech tak na týden a pořádně nevim, co se dá vzít s sebou, aby se to dalo udělat v stanových podmínkách (propan butan + lednička v autě). Štve mi, že nemůžu tuňáka... chce to najít nějakou opravdu kvalitní konzervu s co nejmíň tukem s pořádnym obsahem bílkovin. Nechci se vrátit ještě o další kila lehčí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
U me segry se to projevilo az pozdeji. Tesne po nemoci byla relativne ok a pak to teprve vypuklo. Pul roku jen spala a jedla (a tloustla). Kdykoli vysla ven, po par minutach se vratila, protoze to proste nedavala. Do toho neustale nemoci. Bylo to uz pak hodne i o psychice, protoze z toho byla zdeptana, ale co si pomatuji, tak ten jeji fyzicky stav byl fakt hroznej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píše drape, přišlo to až v době kdy jsem si myslel že jsem to pěkně vychytal a únavu mít nebudu. Nebylo to ihned po ukončení léčby. Imunitu mám taky naprd, trpím na to odmala. Teďka zkouším všemožné, ale zase jsem aktuálůně nemocný, už tři týdny mě bolí v krku a měl jsem ze začátku horečky 39°... Pokud by měl někdo dobrý tip na zlepšení imunity, taky se rád přiučím. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Přesně jak píše drape, přišlo to až v době kdy jsem si myslel že jsem to pěkně vychytal a únavu mít nebudu. Nebylo to ihned po ukončení léčby. Imunitu mám taky naprd, trpím na to odmala. Teďka zkouším všemožné, ale zase jsem aktuálůně nemocný, už tři týdny mě bolí v krku a měl jsem ze začátku horečky 39°... Pokud by měl někdo dobrý tip na zlepšení imunity, taky se rád přiučím. |
Koukam že ty jsi stejný číslo jako já s tou imunitou... přesně tohle se mi stává hrozně často. Mandle jsi nezkoušel vyndat?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ne a ani to nechci, sice jsou po té mononukleoze jako emental...
Nemám ani tak problém s častým bolením v krku apod. ale spíš průdušky, kašlíček, rýmečka...teď mám dokonce náběh na astma, jsem alergik a pracuju v prachu a špíne. No mám to těžké :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl zase po nějaké době na kontrole a sice jaterní testy dobrý, ale stejně nesmim ještě minimálně měsíc (spíš dva) chodit do posilovny. Občas totiž ty játra cítim, jakoby takovej tlak. Taky mi bylo řečeno, že mam pořád ještě zvětšenej bilirubin, prý, že bych se měl snadněji unavit. Moc to ale na sobě nepozoruju.
Bohužel moje váha zase klesla, o nějaké 4 kg dolů, byl jsem na dovče u moře, kde se jedlo tak nějak třikrát denně a i když jsem jedl výrazně víc než kdokoliv z rodiny, tak moje váha šla jako jedinýmu dolů. Je pravda, že jsem měl hodně fyzický aktivity (hlavně s přítelkyní), ale když se podívám jak se stravoval a hýbal můj otec, který se za ten týden nezastavil a jezdil na kole v tom vedru neustále (nebo plaval), neměl ani polední klid, skoro nejedl, jen večer si něco dal a jeho váha se vůbec nezměnila (a váží asi 76). Asi stářím má pomalejší metabolismus... kdo ví... Je dokonce schopnej jezdit po jeden týden 100km denně, kdy si dá jen něco málo k večeři a jeho váha se ani nepohne. Moje aktuální váha 68 kg, tedy -10 kg od začátku mononukleózy a jsem skoro tam, jako když jsem začínal cvičit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
Nezoufej  protože, až se zase vrátíš k tréninku, tak zafunguje svalová paměť a když to podpoříš pořádným jídlem a suplementací, tak zanedlouho budeš zase tam, kde jsi skončil. Takže hodně štěstí! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|