|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:17 am Předmět: Re: AKCE, slevy atd. na nákup potravin. |
|
|
| Spam napsal: | | Tento topic je tu aby upozornil uživatele kde se dá zrovna co koupit ve slevě/akci. |
MLEKO? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MaRweN
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
Ty si prostě nepřiznáš, žes na mě vyjel bez důvodu, že? Schválně jsi tam vynechal ten poslední dotaz....
Nevím jak ho tu mám zvýraznit ale zněl takto: *Popřípadě kde to mají nejlevnější, nejkvalitnější.*
- Jak jsem psal, odpovídal jsem na toto a tvoje nynější odpověď je mimo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | Ty si prostě nepřiznáš, žes na mě vyjel bez důvodu, že? Schválně jsi tam vynechal ten poslední dotaz....
Nevím jak ho tu mám zvýraznit ale zněl takto: *Popřípadě kde to mají nejlevnější, nejkvalitnější.*
- Jak jsem psal, odpovídal jsem na toto a tvoje nynější odpověď je mimo... |
Aha vlastně já zapoměl že ty máš vždycky pravdu, všechno víš nejlíp. No konec to vážně nemá cenu. Já na tohle nemám nervy, radši se budu smát u pročítání topicu o tvém tréninku _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
když už, tak si moh napsat cenu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
micus6: Ok udělám edit
Edit: Ceny i gramáž jsem uvedl
Naposledy upravil MaRweN dne út červenec 30, 2013 10:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Spam: Proboha neberu tu všechny jako blbce, co to tu předvádíš! Vadí mi jen takové ty typy, co přijdou, řeknou, že je vše špatně, ale důvod jaksi zapomenou a radu už vůbec nezmíní, proč taky? Když je vše na pi*u co? Cenim si lidí, co mi tu radí, ale třeba ty na mě jen hekáš...někdo do topicu přijde, napíše přesně to, co je potřeba a takové lidi mám rád...i jsem jim patřičně vždy poděkoval, možná by sis toho všimnul, kdybys tomu věnoval větší pozornost....
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Spam: Proboha neberu tu všechny jako blbce, co to tu předvádíš! Vadí mi jen takové ty typy, co přijdou, řeknou, že je vše špatně, ale důvod jaksi zapomenou a radu už vůbec nezmíní, proč taky? Když je vše na pi*u co? Cenim si lidí, co mi tu radí, ale třeba ty na mě jen hekáš...někdo do topicu přijde, napíše přesně to, co je potřeba a takové lidi mám rád...i jsem jim patřičně vždy poděkoval, možná by sis toho všimnul, kdybys tomu věnoval větší pozornost.... |
Ano přesně tak. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
V Penny tvaroh boni nizkotučný 250g za 9.50kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, potřeboval bych poradit kde koupit kvalitní a cenově dostupné arašídové máslo  hodně si na něm poslední dobou ujíždím. Koupil jsem nějaké ve Vaňkovce ve zdravé výživě ale stálo asi 150 a je ho jen 250g  chuťově ovšem luxusní.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 2:18 am Předmět: |
|
|
Kaufland, Peo, zrovna jsem si ho teď dal... naprosto luxus, 91% arašídů, 340g, 29,90....
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
Já kupuji už delší dobu arašídové máslo v německém Toomu, jelikož to mám za rohem, mají v balení podobném "Skippy". Mají jak jemné tak i s kouskami (modré/červené balení) a cenově vychází na +-50 kč.
Složení celkem ucházející, chutově výborné. Teď momentálně teda nemám doma, abych vyfotil.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Kaufland, Peo, zrovna jsem si ho teď dal... naprosto luxus, 91% arašídů, 340g, 29,90.... |
Taky kupuju stále v kaufu. Bral jsem 10 kelímků Dotaz..v dietě kolik toho můžu denně sežrat a kdy je nejlepší doba a v jakém množství? Váha 92kg ale tak 10kg je ještě tuk
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
Tolik kolik kalorii dany den mas volnych. Spocitej si to, ale pochop, ze orechy maji hrozne moc energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|