|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
v cechach sa to vola Caufland? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
V Tescu "hurá" slevová akce. Hagen Dasz 1 ks za 40,-! Hned jsem vzal 3 kusy. Totální žrádlo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | V Tescu "hurá" slevová akce. Hagen Dasz 1 ks za 40,-! Hned jsem vzal 3 kusy. Totální žrádlo. |
500ml nebo ta malá? To je zadarmo.
Nejlepší zmrzlina, normálně stojí asi 180,- v akci jsem ji kupoval asi za 120,-
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Nějak jsem to nezkoumal, ale je to balení, který normálně stojí kolem 120-160 Kč. Přítelkyně zmerčila přeškrtlou cenovku ze 139 na 39, tak jsme jako pořádní chamtivci ulovili 3 kusy. Jako ta s brownies to je něco... normálně kousky upečeného brownies, to by mě v životě nenapadlo dát do zmrzliny. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Oh díky, zítra pro ni zajedu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, jestli to není lokální akce jenom. Zdálo se mi, jakoby snad doprodávali zásoby, protože v mrazáku, kde je normálně mají, už nic neměli a tyhle kusy měli strčený hned na začátku uličky spolu s dalšími šílenými slevami. Určitě to není regulérní slevová akce, protože tohle je cena už pod nákupkou, takže bacha abys nezaplakal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:30 am Předmět: |
|
|
taky jsem to jednou odchytil, ale byly to ty malý kelímky co stojí 49,90 a byly za 20, to dělaji když potřebujou odmrazovat mrazáky, bohužel jen lokálně a pár kusů...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Já se pokusím odpovědět na poslední dotaz (*Popřípadě kde to mají nejlevnější, nejkvalitnější*)
Skoro vše v Lidlu...
- Ovesné vločky 14.90 Kč (500g)
- rýže 10.90 Kč (4x100g)
- jogurt 3% krémový Pilos (stejný jako z Valašska) 13.90 Kč (500g)
- cereální toustovej chleba (občas si dám) (myslím že 16.90 Kč, ale nejsem si jistý) (500g)
- 100% žitný chléb Rivercote 19.90 Kč (500g)
- kuřecí šunka Pikok 19.90 Kč (100g)
- toustový sýr linessa 12% 26.90 (200g)
- mléko nízkotučné a polotučné Pilos 13.90 Kč; 14.90 Kč (1 litr)
a v TESCU
- zelenina+ovoce
- maso (kuřecí prsa - většinou jsou v akci za 109 Kč, nějaké ryby, drcený tuňák ve vl. šťávě za 18.90)
- müslli Tropical fruits tesco 46.90 Kč (1kg)
- Racio chlebíčky 100% celozrnné 13.90 Kč (130g)
- tvarohy 0,5% tesco 10.90 Kč (250g)
A občas když vidim akci na vepřovou kýtu, či hovězí libovej steak, tak jich pár koupim a šoupnu do mrazáku a jednou za čas si dám i něco luxusnějšího...
Naposledy upravil MaRweN dne út červenec 30, 2013 11:32 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 6:37 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | Skoro vše v Lidlu...
- Ovesné vločky
- rýže
- jogurt 3% krémový Pilos (stejný jako z Valašska)
- cereální toustovej chleba (občas si dám)
- 100% žitný chléb Rivercote
- kuřecí šunka Pikok
- toustový sýr linessa 12%
- mléko nízkotučné a polotučné Pilos
a v TESCU
- zelenina+ovoce
- maso (kuřecí prsa, nějaké ryby, drcený tuňák ve vl. šťávě za 18.90)
- müslli Tropical fruits teco 1kg
- Racio chlebíčky
- tvarohy 0,5% tesco
A občas když vidim akci na vepřovou kýtu, či hovězí libovej steak, tak jich pár koupim a šounu do mrazáku a jednou za čas si dám i něco luxusnějšího... |
Tohle všechno bylo v akci?
Nebo nám tu píšeš svůj nákup... (kterej mimochodem nikoho nezajímá) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Spam: Ježiš ty jsi rýpák...odpovídám na poslední dotaz topicu....
*Popřípadě kde to mají nejlevnější, nejkvalitnější.*
- A teď kdo se má uklidňovat, co?.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
Spam: Odpovídal jsem na základní téma proboha...třeba se to někomu bude hodit, co ty víš...co se týče poměru cena/kvalita je ten seznam jeden z nejlepších a někoho peněženka to může ocenit...to že tu někdo předemnou psal o zmrzlině, neznamená, že se tu teď musí probírat už jen zmrzlina, ne? Já prostě jen odpověděl autorovi, zkrz základní topic, nemám zapotřebí číst komenty dříve napsané, když vím co napsat k tématu, nebo ne? A co ty furt narážíš na to, že tu jsem novej, tak se jako nemůžu vyjadřovat? Jsi směšný...Tvoje reakce měla znít spíše: Promiň nevšiml jsem si, že autor topicu uvedl takový dotaz v zákl. tématu...a ne další narážky, nehledě na to, že tu působím dlouho, ale do téhle doby jsem tu jen pročítal bez registrace...vůbec nevim o co ti jde
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:13 am Předmět: Re: AKCE, slevy atd. na nákup potravin. |
|
|
| madmatt37 napsal: | | Chtěl bych založit téma, kam bychom psali kde jsou jaký akce, slevy atd. na potraviny který potřebujeme k životu (maso, rýže, tvarohy, cottage, tuňáci atd.) přeci jen je super si nakoupit to co chcem a ještě se slevou. Popřípadě kde to mají nejlevnější, nejkvalitnější. |
Akce, slevy atd... - co si na tom zase nepochopil? Každej si nakupuje potraviny kde chce a jaký chce a jak kvalitní chce. Tento topic je tu aby upozornil uživatele kde se dá zrovna co koupit ve slevě/akci. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|