Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Rogers je strasnej haluzar budete mit blby kecy ale stejne sundal ji colossuse, Andreie je mne strasne lito byl z toho dost spatnej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve chvíli, kdy Andrei nastupoval na svou obvyklou nástupovku "Onward To Victory" od Icepick (projekt Jamese Jasty z Hatebreed), jsem si říkal, že tenhle fighter nemůže prohrát. 20 sekund po gongu byl konec...

Celý tenhle event (no, kromě Randlemana) byl vynikající. Koukal jsem opět na celou show, amíci tohle prostě umí. Showtime to má vše promakané úplně stejně jako Zuffa. K zápasům se vyjadřovat nebudu, jen řeknu, že byly všechny skvělé (kromě Randlemana :-) ) a vyzdvihnu šílence Diaze, kterého bych rád opět viděl zpátky v UFC, protože to, co on v poslední době předvádí, je fakticky neskutečné. Přes 400 úderů za 2 a něco kola, z toho více než 200 dopadlo na hlavu. A to je Diaz BJJ black belt. NEUVĚŘITELNÉ!

Když porovnám tenhle event třeba s nedávným DREAMem, tak se musím japoncům vysmát do obličeje, protože jak UFC, tak Strikeforce je o deset tisíc světelných let popředu...

Jedna momentka z eventu...

Naposledy upravil mirio dne út červen 09, 2009 7:31 am, celkově upraveno 2 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio: Co se ti na randlemanovi nelíbilo? Byl to pěknej fight, alespon poslední kolo byla pěkné přestřelka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, poslední kolo bylo OK. První dvě strašná nuda.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Jo, poslední kolo bylo OK. První dvě strašná nuda.

Jo to je fakt, on byl Whitehead ve stoje lepší první kola, takže Randleman šel na jistotu - na zem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arlowski mne hodne zklamal. Jeho kariera pravdepodobne miri ke dnu....

Diaz mne zaskocil svym neortodoxnim stylem. To jak dava udere jsem nejak nemohl vydychat. Takhle nejak se rvou holky ne? Kazdopadne to svuj ucel ocividne plnilo.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak "ke dnu" nevím. Prohrál dva zápasy, jeden s Fedorem, já bych ho ještě nezatracoval.
DrLift

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Tak "ke dnu" nevím. Prohrál dva zápasy, jeden s Fedorem, já bych ho ještě nezatracoval.

Ono je prohrat a prohrat....
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rogers naběhl a trefil se. Tohle se může stát každému.
Nordir

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

de o to jak se s tim popere Arlowski po psychicke strance
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to už je, samozřejmě, na něm... :-)
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Rogers naběhl a trefil se. Tohle se může stát každému.

Má bilanci 15-7, poslední dvě prory byly KO, v předchozím utkání když si po značném tlaku školácky naběhl, tentokrát do fajtu šel opatrně, a v podstatě z první dostal konečnou. To se může stát, ale pokud se to stane, tak dohromady to svědčí o asi pracovitém fajterovi, který ale prostě na to být skutečnou špičkou nemá.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tebou budu i klidně souhlasit. Já ale nechápu, kde jsem tady psal něco o nějaké světové špičce v souvislosti a Arlovskim?

V poslední době se mi tady stává, že mi tu furt někdo podsouvá něco, co jsem nikdy neřekl... :-)
dabel

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rogers haluzar? Nemuzu souhlasit, podle me ma pred sebou velkou budoucnost. Porazi Overeema a Strikeforce mu bude mala. Verim, ze na to ma. A tim, ze ma Strikeforce dobry vztahy s Affliction, je to o to lepsi, pac se tu oteviraj dalsi kvalitni HW souperi. Pokud ho do ty doby ovsem nekoupi UFC.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nevim me to prijde jako takovyho stestni zacatecnika, ti co maji nejaky zkusenosti tak vyckavaji ale on se na tebe vrhne jak nejakej amater nekde v barove rvacce a nahodou sem mu tam nejaky 2,3 rany ujmou, treba mu krivdim nevim, ale nemam ho rad

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: