|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: po červen 08, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
ten Rogers je strasnej haluzar budete mit blby kecy ale stejne sundal ji colossuse, Andreie je mne strasne lito byl z toho dost spatnej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červen 08, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
Ve chvíli, kdy Andrei nastupoval na svou obvyklou nástupovku "Onward To Victory" od Icepick (projekt Jamese Jasty z Hatebreed), jsem si říkal, že tenhle fighter nemůže prohrát. 20 sekund po gongu byl konec...
Celý tenhle event (no, kromě Randlemana) byl vynikající. Koukal jsem opět na celou show, amíci tohle prostě umí. Showtime to má vše promakané úplně stejně jako Zuffa. K zápasům se vyjadřovat nebudu, jen řeknu, že byly všechny skvělé (kromě Randlemana :-) ) a vyzdvihnu šílence Diaze, kterého bych rád opět viděl zpátky v UFC, protože to, co on v poslední době předvádí, je fakticky neskutečné. Přes 400 úderů za 2 a něco kola, z toho více než 200 dopadlo na hlavu. A to je Diaz BJJ black belt. NEUVĚŘITELNÉ!
Když porovnám tenhle event třeba s nedávným DREAMem, tak se musím japoncům vysmát do obličeje, protože jak UFC, tak Strikeforce je o deset tisíc světelných let popředu...
Jedna momentka z eventu...
Naposledy upravil mirio dne út červen 09, 2009 7:31 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po červen 08, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
mirio: Co se ti na randlemanovi nelíbilo? Byl to pěknej fight, alespon poslední kolo byla pěkné přestřelka.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červen 08, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Jo, poslední kolo bylo OK. První dvě strašná nuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po červen 08, 2009 11:50 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Jo, poslední kolo bylo OK. První dvě strašná nuda. |
Jo to je fakt, on byl Whitehead ve stoje lepší první kola, takže Randleman šel na jistotu - na zem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út červen 09, 2009 5:48 am Předmět: |
|
|
Arlowski mne hodne zklamal. Jeho kariera pravdepodobne miri ke dnu....
Diaz mne zaskocil svym neortodoxnim stylem. To jak dava udere jsem nejak nemohl vydychat. Takhle nejak se rvou holky ne? Kazdopadne to svuj ucel ocividne plnilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 09, 2009 7:34 am Předmět: |
|
|
Tak "ke dnu" nevím. Prohrál dva zápasy, jeden s Fedorem, já bych ho ještě nezatracoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Tak "ke dnu" nevím. Prohrál dva zápasy, jeden s Fedorem, já bych ho ještě nezatracoval. |
Ono je prohrat a prohrat....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:29 am Předmět: |
|
|
Rogers naběhl a trefil se. Tohle se může stát každému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
de o to jak se s tim popere Arlowski po psychicke strance
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
Tak to už je, samozřejmě, na něm... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:45 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Rogers naběhl a trefil se. Tohle se může stát každému. |
Má bilanci 15-7, poslední dvě prory byly KO, v předchozím utkání když si po značném tlaku školácky naběhl, tentokrát do fajtu šel opatrně, a v podstatě z první dostal konečnou. To se může stát, ale pokud se to stane, tak dohromady to svědčí o asi pracovitém fajterovi, který ale prostě na to být skutečnou špičkou nemá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
To s tebou budu i klidně souhlasit. Já ale nechápu, kde jsem tady psal něco o nějaké světové špičce v souvislosti a Arlovskim?
V poslední době se mi tady stává, že mi tu furt někdo podsouvá něco, co jsem nikdy neřekl... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
dabel
|
Zaslal: út červen 09, 2009 9:09 am Předmět: |
|
|
Rogers haluzar? Nemuzu souhlasit, podle me ma pred sebou velkou budoucnost. Porazi Overeema a Strikeforce mu bude mala. Verim, ze na to ma. A tim, ze ma Strikeforce dobry vztahy s Affliction, je to o to lepsi, pac se tu oteviraj dalsi kvalitni HW souperi. Pokud ho do ty doby ovsem nekoupi UFC.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|