Teď už chybí jen Dana, aby zase přišel s kritikou na Fedora, že nikoho pořádnýho neporazil. Vždyť Sylvia a Arlovski to sou loseři, se podívejte na jejich poslední zápasy, KO v prvním kole.
Teď už chybí jen Dana, aby zase přišel s kritikou na Fedora, že nikoho pořádnýho neporazil. Vždyť Sylvia a Arlovski to sou loseři, se podívejte na jejich poslední zápasy, KO v prvním kole.
Volne prelozeno mezi radky: White vi, ze by ho Fedro poslal zase se smlouvou do prdele, radsi udela prohlaseni o Barnettovi, pocka si az jestli ho Fedor nesestreli a mozna mu neco nabidne...
..toto jsem napsal jeste pred tim, nez jsem si to precetl a po precteni jeste dodavam: ja vam to rikal..
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
A je to jasný....on už ví, že po sportovní stránce jde do hajzlu, a teď jde čistě o to vydělat něajaké prachy a pokud možno nedostat na budku. Akorát ty kecy o možnosti návratu do UFC .. .. to jedině že počítá, že Danu trefí šlak nebo přejede auto
Na druhou stranu to není nic proti ničemu, je to jeho práce, živí ho to, pro zábavu může plachtit po Jadranu.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ještě chytne capáka od Moa a bude vymalováno. Já to nechápu, UFC mu vyšla maximálně vstříc - narychlo mu domluvili fight, vyhověli jeho požadavkům a dali mu lehčího soupeře, atd. Přijde mi minimálně na pováženou, když mu takhle vyhověli, že by jim bylo za těžko, kdyby Mirko opravdu chtěl, aby domluvili další fight třeba za tří měsíce a pak na konci roku. Nevim co si chtěl tímhle one night návratem dokázat, když proti sobě ani neměl pořádného soupeře. Mluvilo se o soupeři na rozjezd, když pak ale uteče, tak to spíš vypadá .... Musíme mírnit slova, je tu ještě mirio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru