Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2009 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2009 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mercer má i ve svých 48-mi letech evidentně slušnou ránu. Mám takový pocit, že tohle Silviovi na lesku moc nepřidá... :-)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Mám takový pocit, že tohle Silviovi na lesku moc nepřidá... :-)

A už je to tady...
http://mmajunkie.com/news/15210/following-swift-loss-to-ray-mercer-tim-sylvia-now-pulled-from-affliction-trilogy-card.mma

Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2009 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už chybí jen Dana, aby zase přišel s kritikou na Fedora, že nikoho pořádnýho neporazil. Vždyť Sylvia a Arlovski to sou loseři, se podívejte na jejich poslední zápasy, KO v prvním kole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Teď už chybí jen Dana, aby zase přišel s kritikou na Fedora, že nikoho pořádnýho neporazil. Vždyť Sylvia a Arlovski to sou loseři, se podívejte na jejich poslední zápasy, KO v prvním kole.

http://mmajunkie.com/news/15198/dana-white-having-never-met-emelianenko-ufc-exec-may-be-interested-in-barnett.mma

UFC 102 - Nog vs. Randy!!!
http://mmajunkie.com/news/15211/randy-couture-vs-antonio-rodrigo-nogueira-officially-announced-as-ufc-102-headliner.mma
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že UFC už by si mohlo pomalu otevřít nějakou Master division . Tenhle fajt mě osobně teda moc nebere.
Douglas

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

http://mmajunkie.com/news/15198/dana-white-having-never-met-emelianenko-ufc-exec-may-be-interested-in-barnett.mma

Volne prelozeno mezi radky: White vi, ze by ho Fedro poslal zase se smlouvou do prdele, radsi udela prohlaseni o Barnettovi, pocka si az jestli ho Fedor nesestreli a mozna mu neco nabidne...
..toto jsem napsal jeste pred tim, nez jsem si to precetl a po precteni jeste dodavam: ja vam to rikal..
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas: Je to neuvěřitelné, seš génius
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Douglas: Je to neuvěřitelné, seš génius

No to taky, ale hlavne Danka je #$%&&#@!!!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2009 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miria asi jebne, pokud už se nestalo

A je to jasný....on už ví, že po sportovní stránce jde do hajzlu, a teď jde čistě o to vydělat něajaké prachy a pokud možno nedostat na budku. Akorát ty kecy o možnosti návratu do UFC .. .. to jedině že počítá, že Danu trefí šlak nebo přejede auto

Na druhou stranu to není nic proti ničemu, je to jeho práce, živí ho to, pro zábavu může plachtit po Jadranu.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2009 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě chytne capáka od Moa a bude vymalováno. Já to nechápu, UFC mu vyšla maximálně vstříc - narychlo mu domluvili fight, vyhověli jeho požadavkům a dali mu lehčího soupeře, atd. Přijde mi minimálně na pováženou, když mu takhle vyhověli, že by jim bylo za těžko, kdyby Mirko opravdu chtěl, aby domluvili další fight třeba za tří měsíce a pak na konci roku. Nevim co si chtěl tímhle one night návratem dokázat, když proti sobě ani neměl pořádného soupeře. Mluvilo se o soupeři na rozjezd, když pak ale uteče, tak to spíš vypadá .... Musíme mírnit slova, je tu ještě mirio.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2009 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://sport.aktuality.sk/ostatne/ostatne/box-klicko-pred-60-tisicovou-kulisou-zdolal-cagajeva/?i9=6bb42eb4b420

Nemate niekto video?
bikon

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: