|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
Jistě, morální právo k boji o titul má jednoznačně vítěz zápasu Nog x Couture. Ovšem Coutura už jsme viděli a Nog? I když bude ve formě (ne jako s Mirem) tak jeho stylu že si lehne na zem, nechá se mlátit a čeká na příležitost k páce, proti Lesnarovi moc šancí nedávám. Ten ho prostě ubije.
Asi jsem blbej Amík, ale mě se ten matchup s Carwinem docela pozdává
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
Nic, tohle nikam nevede. Takže to asi dál vířit nebudu. Mám prostě pocit, že Carwin není to pravé ořechové.
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
tak že na UFC 104 Cain Velasquez vs. Ben Rothwell
Já jsem a ji rád že půjde proti Lesnerovi Carwin, určitě Velasqueze ojebali o titul shot ale myslím že Rothwellda rozbije a bude další na řadě. Ale jsem rád
že proti Lesnerovi půjde stejně silově i váhově stejný soupeř tak že aby furt Lesner používal tu taktiku že je o 20 kg těší a na zemi soupeře zalehne a ubije se my moc nelíbí a v mých očích teda Lesner není opravdoví champion. _________________ Pain is temporary. Pride is forever.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
to Douglas: otázka je v jaky kvalitě je tech 98kg, aby mu to v něčem neubralo..pri zápase ma ted kolem 85kg a je rozdíl nabrat 15 kilo svalů a 15 kilo tuku..bez bobků to půjde pomalu..kazdopadne by to bylo zajímavý ho tam mit.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:17 am Předmět: |
|
|
Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi, kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:34 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi , kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost.... |
myslim ze by Lesnar nemal problem
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:41 am Předmět: |
|
|
jenže v LHW je zase problém, že je tam jeho dobrý přítel Machida a oni dva proti sobě prý nepůjdou..ono se to zdá, ale Griffin je stejně vysoký jako Lesnar (190cm, 120kg), akorát jen o těch 27kg lehčí :) a v porovnání se Silvou (188cm) jsou tedy oba jen o 2cm vyšší.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | ygg napsal: | | Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi , kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost.... |
myslim ze by Lesnar nemal problem |
Pokud by Griff přibral fakt na těch kvalitních 110, a moc nezatuhnul, tak bych si spíš tipnul, že by Broc problém měl, a velký. Ale to jsou samozřejmě kdyby, ukázalo by se jedině v kleci.
Ale u škopku by se o tom dalo povídat hodiny
EDIT ... Griff má podle webu UFC 193, osobně vůbec nechápu, jak tu LHW může zápasit _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
podle mmajunkie 190, podle wiki a sherdogu 191..si nevyberes.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | c87 napsal: | | ygg napsal: | | Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi , kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost.... |
myslim ze by Lesnar nemal problem |
Pokud by Griff přibral fakt na těch kvalitních 110, a moc nezatuhnul, tak bych si spíš tipnul, že by Broc problém měl, a velký. Ale to jsou samozřejmě kdyby, ukázalo by se jedině v kleci.
Ale u škopku by se o tom dalo povídat hodiny
EDIT ... Griff má podle webu UFC 193, osobně vůbec nechápu, jak tu LHW může zápasit |
povies mi pane cim by mohol Lesnara zaskocit, osobne Lesnara moc rad nemam ale to co robi, robi z rozumom a svoj uspech zaklada na svojich silnych strankach. Za dalsie Forrest je len priemerny striker a o graplingu ani nehovorim
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: |
povies mi pane cim by mohol Lesnara zaskocit , osobne Lesnara moc rad nemam ale to co robi, robi z rozumom a svoj uspech zaklada na svojich silnych strankach. Za dalsie Forrest je len priemerny striker a o graplingu ani nehovorim |
Osobně si myslím, že Lesnara zaskočí každý dobrý fajter, který bude schopen ustát jeho váhovou převahu, nebo ji dokonce vyrovná, a bude na rozdíl od Lesnara komplexní. Co Lesnar vyhrál, vyhrál zaslouženě, o tom žádná, ale krom značných fyzických dispozic předvedl zatím s prominutím prd. Couture je sice legenda, ale byl o nějakých 25 kilo lehčí, a jeho čas navíc už dávno minul (ne že by na svůj věk nebyl hoden obdivu!!!), Mir ukázal prd, což mne nepřekvapilo, protože jeho "drtivé" vítězství na Nogem bylo vítězstvím vyloženě utrpěným. Ve formě, v jaké se rval s Fedorem jak kůň, by Mira sundal do konce prvního kola.
Prostě si myslím, že zatímco je v UFC úroveň HW prachmizerná, tak LHW je naopak tím nej co dnes ve světě MMA existuje, a každý z první pětky v LHW by Lesnarovi, pokud by přibral na těch mnou zmíněných cca 110 kilo, byl minimálně velmi vyrovnaným soupeřem, pokud by mu rovnou nenakopal prdel.
EDIT ... to není NIC proti Lesnarovi, snaží se, učí se, a blbej rozhodně není. Ale zatím je pořád strašně moc jednostranný. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|