Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Mirio: Koho máš mimo Coutura a Nogueiry na mysli
no přece Mirko :D jinak "The Spider" chce bojovat v HW a jako soupeře chce Mira..tjo ale těžko rict jak dlouho mu to může trvat, nez nabere tolik masa. www.bloodyelbow.com

Naposledy upravil owar dne čt srpen 20, 2009 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistě, morální právo k boji o titul má jednoznačně vítěz zápasu Nog x Couture. Ovšem Coutura už jsme viděli a Nog? I když bude ve formě (ne jako s Mirem) tak jeho stylu že si lehne na zem, nechá se mlátit a čeká na příležitost k páce, proti Lesnarovi moc šancí nedávám. Ten ho prostě ubije.
Asi jsem blbej Amík, ale mě se ten matchup s Carwinem docela pozdává
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

owar: Tak to ti děkuju, že jsi mi to vysvětlil, oware.
jen se snažím k tomu co me zajímá připojit svůj názor, pokud se ti nelíbí tak nereaguj nebo si odpust ten sarkasmus prosim..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic, tohle nikam nevede. Takže to asi dál vířit nebudu. Mám prostě pocit, že Carwin není to pravé ořechové.
napao13

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak že na UFC 104 Cain Velasquez vs. Ben Rothwell

Já jsem a ji rád že půjde proti Lesnerovi Carwin, určitě Velasqueze ojebali o titul shot ale myslím že Rothwellda rozbije a bude další na řadě. Ale jsem rád
že proti Lesnerovi půjde stejně silově i váhově stejný soupeř tak že aby furt Lesner používal tu taktiku že je o 20 kg těší a na zemi soupeře zalehne a ubije se my moc nelíbí a v mých očích teda Lesner není opravdoví champion.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
MalajskyTygr napsal:
Mirio: Koho máš mimo Coutura a Nogueiry na mysli
no přece Mirko :D jinak "The Spider" chce bojovat v HW a jako soupeře chce Mira..tjo ale těžko rict jak dlouho mu to může trvat, nez nabere tolik masa. www.bloodyelbow.com

Udajne ma mimo sezonu az 98 kg. Kdysi tady bylo video jak sparuje box s BigNOGem a vubec netahal za kratsi provaz, myslim ze silove na to mit muze, je to preci jen neco jako Bolt v kleci.. Vic je v soucasne dobe jen buh (Fjodor).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
aluminium

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

americania este stale nevedia ze existuje slovensko a cesko a ze niesme vsetci rusi...
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Douglas: otázka je v jaky kvalitě je tech 98kg, aby mu to v něčem neubralo..pri zápase ma ted kolem 85kg a je rozdíl nabrat 15 kilo svalů a 15 kilo tuku..bez bobků to půjde pomalu..kazdopadne by to bylo zajímavý ho tam mit..
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi, kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost....
c87

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi , kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost....

myslim ze by Lesnar nemal problem
owar

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže v LHW je zase problém, že je tam jeho dobrý přítel Machida a oni dva proti sobě prý nepůjdou..ono se to zdá, ale Griffin je stejně vysoký jako Lesnar (190cm, 120kg), akorát jen o těch 27kg lehčí :) a v porovnání se Silvou (188cm) jsou tedy oba jen o 2cm vyšší..
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
ygg napsal:
Spidera bych nechal nejdřív vybušit LHW .... na HW má ještě dost času. Mně by zajímalo, jak by Lesnar dopadl proti Griffinovi , kdyby ten nabral tak na 110 .... což by s ohledem na to, jaké je bidlo, měl. LHW je u něj zvrhlost....

Pokud by Griff přibral fakt na těch kvalitních 110, a moc nezatuhnul, tak bych si spíš tipnul, že by Broc problém měl, a velký. Ale to jsou samozřejmě kdyby, ukázalo by se jedině v kleci.

Ale u škopku by se o tom dalo povídat hodiny

EDIT ... Griff má podle webu UFC 193, osobně vůbec nechápu, jak tu LHW může zápasit
owar

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mmajunkie 190, podle wiki a sherdogu 191..si nevyberes..
c87

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
c87 napsal:
ygg napsal:

Pokud by Griff přibral fakt na těch kvalitních 110, a moc nezatuhnul, tak bych si spíš tipnul, že by Broc problém měl, a velký. Ale to jsou samozřejmě kdyby, ukázalo by se jedině v kleci.

Ale u škopku by se o tom dalo povídat hodiny

EDIT ... Griff má podle webu UFC 193, osobně vůbec nechápu, jak tu LHW může zápasit

povies mi pane cim by mohol Lesnara zaskocit, osobne Lesnara moc rad nemam ale to co robi, robi z rozumom a svoj uspech zaklada na svojich silnych strankach. Za dalsie Forrest je len priemerny striker a o graplingu ani nehovorim
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

povies mi pane cim by mohol Lesnara zaskocit , osobne Lesnara moc rad nemam ale to co robi, robi z rozumom a svoj uspech zaklada na svojich silnych strankach. Za dalsie Forrest je len priemerny striker a o graplingu ani nehovorim

Osobně si myslím, že Lesnara zaskočí každý dobrý fajter, který bude schopen ustát jeho váhovou převahu, nebo ji dokonce vyrovná, a bude na rozdíl od Lesnara komplexní. Co Lesnar vyhrál, vyhrál zaslouženě, o tom žádná, ale krom značných fyzických dispozic předvedl zatím s prominutím prd. Couture je sice legenda, ale byl o nějakých 25 kilo lehčí, a jeho čas navíc už dávno minul (ne že by na svůj věk nebyl hoden obdivu!!!), Mir ukázal prd, což mne nepřekvapilo, protože jeho "drtivé" vítězství na Nogem bylo vítězstvím vyloženě utrpěným. Ve formě, v jaké se rval s Fedorem jak kůň, by Mira sundal do konce prvního kola.

Prostě si myslím, že zatímco je v UFC úroveň HW prachmizerná, tak LHW je naopak tím nej co dnes ve světě MMA existuje, a každý z první pětky v LHW by Lesnarovi, pokud by přibral na těch mnou zmíněných cca 110 kilo, byl minimálně velmi vyrovnaným soupeřem, pokud by mu rovnou nenakopal prdel.

EDIT ... to není NIC proti Lesnarovi, snaží se, učí se, a blbej rozhodně není. Ale zatím je pořád strašně moc jednostranný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: