já doufám, že ho přewrestleruje (nebo cokoliv) ... Fedora fakt nemám rád (ok, jeho management, ale za ten si může sám) a radši uvidím u relativně mladýho Lashleyho W nad velkym jménem, než u neperspektivního Fedora, kterej bude furt bojovat mimo ufc/bellator
ty tvoje NESMYSLY se uz fakt nedaji cist prosimte krot se trosku a nebo zustan u WWE...
Fedor Vladimirovich Emelianenko
September 28, 1976 (age 35)
Franklin Roberto Lashley
July 16, 1976 (age 35)
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Lashley má před sebou klidně ještě pár let, proto tam bylo to relativně...
nikdo tě nenutí číst, co píšu, pokud s tím máš problém, tak popros ronnieho o to, aby zavedl možnost ignorace na fóru...
Lashley má před sebou klidně ještě pár let, proto tam bylo to relativně...
nikdo tě nenutí číst, co píšu, pokud s tím máš problém, tak popros ronnieho o to, aby zavedl možnost ignorace na fóru...
aha takze preztoze sou stejne stari tak fedor to uz pred sebou nema? nevim co tim spinenim nekoho kde neco dokazal ale bohuzel ted neni na vrcholu sledujes... (ja se taky krotim jak vidim jak lezete Alistarovi do r.ti, protoze musim uznat ze ted formu ma)
no jasne sak nez aby se s tebou dalo rozumne dohodnout at ty svoje vylevy trosku krotis nechame nekoho tretiho at si da praci s doimplementaci funkcnosti at ja to po tobe nemusim cist to je fakt mega reseni!
proste si myslim ze se nehodi aby si takhle sposte nekoho spinil, v teto sekci se to moc nenosilo, ale to je aj zpusobene tim ze lidi co tu prispivali sami neco delali/delaji a ne jen koukali na zapasy na netu
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Nevim, co ti přijde sprostyho na tom, že napíšu, že ho nemám rád a že doufám, že dostane od někoho, na koho bych se díval mnohem radši.
Ti lidi, co to dělali/delaji klidně můžou ignorovat lidi, jako já, co se na to koukaj a jsou jen fanoušci. Já s tím problém nemám. Ale mlčet kvůli lidem, kterým se nelíbí moje názory, nebudu. Nikdy sem to nedělal a nemám důvod začínat.
Nevím, na čem se chceš dohadovat... Fedor je pro mě historie, kterou jsem nesledoval. Viděl jsem jen jeho poslední fajty, který prohrál, nebo šel proti fajterum, kteří by si v nejlepších organizacích (UFC a Bellator) neškrtli. Je pro mě nezajímavej, asi i za zenitem. To je můj názor, moje věc... proto ho nevyhledávám. Pokud má bojovat s Lashleyem, tak budu fandit Bobbymu, protože je to skvělej sportovec a může se zlepšit.
Jinak nechápu, proč píšeš, že by někdo, jako já, vůbec mohl jakkoliv špinit Fedora, když o něm nic nevím ... pokud je Fedor nějak špiněnej, tak lidma okolo něj, nikoliv fandama MMA, pro které je nezajímavej. Narozdíl třeba od Reema, kterej se vyzná v šoubiznisu, je zábavnej, má absolutně famozní postavu a představuje současnost.
Reem, Sonnen, Silva, GSP, Lesnar, ... každej z nich má moc fanoušků a taky lidí, kterým se jejich osobnosti vůbec nelíbí.
Mas pravdu s lidma co by si ani neskrtli napr v UFC treba Henderson... To je jak by nekdo nemel rad Gretzkyho protoze ho nezazil v obdobi slavy! Sak tu je kua internet tak si dopln vzdelani!
Ja radsi koncim s touto diskuzi bo ty ty svoje nazory nemas duvod menit a ja nechci at mi naky WWE fan co si plete jiu jistu a BJJ a je ted expert na MMA kazi naladu takze konec tohoto OT
jinak pokud bys mel zajem zkusit si trenink MMA v brne mas dvere oteverene experta tam urco potrebujou!
Já se třeba stal fandou MMA právě kvůli Fedorovi. To, co dokázal byly neskutečný věci, ale teď už taky vidim, že už je tak nějak za zenitem. Ko power parádní a skvělý submission. I když né moc technickej styl (ve standupu), ale pořád se na to dívalo nádherně a všichni ho brali jako nejlepšího zápasníka vůbec. Dneska vůbec nevim kdo je na špici, protože se to střídá pomalu každej druhej zápas. Rád bych ho viděl v UFC i klidně proti horším fighterům, ale jeho management byl vždycky tragickej...
EDIT: U někoho vidim ten potenciál se zlepšovat i v jeho věku, ale u něj mi prostě přijde, že bývalá velká hvězda už zapadá...
EDIT2: Na druhou stranu chápu Guruhonzu, že jestli ho nezažil a udělal si na něj obrázek po těchto prohrách, tak už se na něj kouká skrz prsty. Já to tak měl vždycky s BJ Pennem, nikdy jsem ho neměl rád a všichni o něm mluvili jak je super, ale já ho prostě začal sledovat, až když měl sérii porážek nebo nepřesvědčivých vítězství. To samé Jake Shields... Všude jak je úžasnej, já ho sleduju až od UFC a tam se vůbec nepředvedl.
1. "poslední fajty, který prohrál, nebo šel proti fajterum, kteří by si v nejlepších organizacích (UFC a Bellator) neškrtli" ... takže né Henderson, ale Monson a Ishii .... Monson by byl teď v HW divizi nevydržel ani ty tři prohry a to, co se mu povedlo v SF a UFC z něj nějak úzasnýho fajtera nedělá
2. viděl jsem Fedorovi fajty, ale jen ty, které nebyly proti no name fajterům... a Fedor toho asi dice dokázal hodně, když ho sbožňuje tolik lidí, ale dokázal to mimo UFC, takže proti né zrovna top level fajterům... ale mě je jedno, že ho obdivuješ, já mám prostě radši jiný fajtery - ty, kteří bojují s tím nejlepším, co se jim může postavit.
(OT)
3. wwe fan jsem, je to sranda, měl by ses na to občas kouknout.... CM Punk je úžasnej na mikrofonu ;) zápasy bohužel nesleduju, takže ty ti nedoporučím
4. beru na vědomí, že v Muay Thai Brno nejsem vítanej ;)
(OT)
K Pennovi... toho sice taky nemusím, ale on je pro mě legenda, zápasy sem zkoukl, on totiž fajtoval v nejlepší organizaci proti absolutně nejlepším fajterům.
tak ja jsem treba prvni cro copuv zapas videl "zive" az kdyz bojoval s al-turkem, to uz jeho hvezda zacala hodne upadat a i presto jsem zkouknul snad skoro vsechny jeho ostatni zapasy na netu a je to pro me legenda k-1 a mma, ke ktery mam velkej respekt, stejne jako k fedorovi..
guru: ano, bobby je skvelej sportovec asi, ale znamena to snad, ze fedor ne??
ano, bobby se muze zlepsit..mas 100% pravdu..jenze proc? protoze je to zatim porad smatlak, kterej trenuje mma jen nekolik let narozdil od fedora, kterej trenuje uz zhruba 20 let a zapasi na nejvyssi urovni vic nez jednu dekadu, tam uz se zlepsuje fakt jen tezko v 35 letech..
to, ze o fedorovi nic nevis je jen a jen tvoje chyba..nikdo ti ho netlaci..ale zdrz se teda blbejch poznamek a nesmyslu, kdyz nemas vubec poneti o cem vlastne mluvis..
1. "poslední fajty, který prohrál, nebo šel proti fajterum, kteří by si v nejlepších organizacích (UFC a Bellator) neškrtli" ... takže né Henderson, ale Monson a Ishii .... Monson by byl teď v HW divizi nevydržel ani ty tři prohry a to, co se mu povedlo v SF a UFC z něj nějak úzasnýho fajtera nedělá
2. viděl jsem Fedorovi fajty, ale jen ty, které nebyly proti no name fajterům... a Fedor toho asi dice dokázal hodně, když ho sbožňuje tolik lidí, ale dokázal to mimo UFC, takže proti né zrovna top level fajterům... ale mě je jedno, že ho obdivuješ, já mám prostě radši jiný fajtery - ty, kteří bojují s tím nejlepším, co se jim může postavit.
Vzpamatuj se, seres si do huby. Fedor je legenda a na vrcholu byl dyl a zariveji, nez je ted Spider, nebo GSP. V dobe Pride byla UFC proti ni v tezke vaze tam, kde je ted Plzen proti Barcelone. Jestli ti ta plejada borcu, co i opakovane rozbijel v Pride prijde jako no name, tak radsi pis jinam. Jasne nekam se to pounulo, ale ver mi, ze ani Pele by ted tak nevalel, jako za sve doby.
A jinak jak muzes rict o Lashleym ze je perspektivni, nebo ze se muze postavit tem nejlepsim. Lashley je one dimensional freak od te doby co nastoupil do klece a tak to taky zustane.
Je skoda, ze Fedoruv talent v poslednich letech zahali, porad by urcite udelal slusne utkani, ted se musi zahazovat s fightery urovne Lashley, ktery ma kontakty a medialni potencial. Jasne je to mma, muze rohodnout nejaky plavak, ale kazdopadne Fedor je jinde a muze bohuzel jen ztratit.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Pekny, neuznavat Fedora, protoze ho neznam? Naprosta ignorace existence Pride? To je sila, to je jak poslouchat Justina Biebera, protoze je momentalne in a kalet na Boba Dilana protoze si ho nepamatuju.
(OT)
3. wwe fan jsem, je to sranda, měl by ses na to občas kouknout.... CM Punk je úžasnej na mikrofonu ;) zápasy bohužel nesleduju, takže ty ti nedoporučím
4. beru na vědomí, že v Muay Thai Brno nejsem vítanej ;)
(OT)
K Pennovi... toho sice taky nemusím, ale on je pro mě legenda, zápasy sem zkoukl, on totiž fajtoval v nejlepší organizaci proti absolutně nejlepším fajterům.
Co je tohle za kus srance? Zejména 2. bod... V době Pride FC bojoval se špičkou, nic lepšího tu nebylo a v UFC byli v tu dobu rádi, že nekrachli.
To, že na dnešní špičku HW nemá, to je zase jiná věc. Ale dnes je to úplně někde jinde. Fedor je a zůstane legendou, nehledě na "znalce", jako jsi ty.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru