|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Ať je to jak chce, ten fight byl nejdiskutovanější UFC zápas všech dob, ještě předtím, než se objevila tahle aféra. Po ní se ale stal epickým. Polovina lidí Reema nenávidí za to, že sype (a teď mají i důkaz) a druhá polovina ho bude fanaticky bránit (a tvrdit, že berou všichni). Tak jako tak, PPV buys budou historicky největší (bez jakýchckoli debat) a právě proto k tomu fightu dojde.
Vždyť už i sama UFC si zažádala o licenci (i přes Danovo hysterické vystoupení) a všude se píše: "Because Overeem is not currently licensed, he does not face an immediate suspension and/or fine. However, the NSAC could deny his license or sanction him in other ways. " .
K tomu zápasu dojde, tím jsem si jistý...
Naposledy upravil mirio dne út duben 10, 2012 9:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Polovina lidí Reema nenávidí za to, že sype (a teď mají i důkaz) a druhá polovina ho bude fanaticky bránit (a tvrdit, že berou všichni). |
Aby bylo jasno, třeba mě je v podstatě jedno jestli sype nebo ne. V Pride jsem to vůbec neřešil, pravidla byla pro všechny stejná a hotovo. Důvod proč u mě klesl až na dno je, že je to takový mongoloidní debílek, že bere i přestože VÍ, že ho budou v průběhu prvního pololetí 2x náhodně testovat, riskuje to a spoléhá já nevím na co.
Jenomže jak už jsem napsal, důvod toho je, že si dobře uvědomuje, že bez gumídků je poloviční fighter a do oktagonu s JDS nemusí ani chodit. Proto to musel riskovat.
A pokud tady někdo tvrdí, že tesťák vlastně moc nepomáhá tak je to za a) směšný a za b) pokud mu to teda výrazně nepomáhá a přesto tím dává v šanc svoji kariéru, tak je to ultradebil na třetí. Styděl bych se mít fotku někoho takového ve svém avataru
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:16 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Styděl bych se mít fotku někoho takového ve svém avataru |
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
MalajskyTygr: To nebylo na tebe, bylo to myšleno obecně.
Ještě bych měl asi doplnit, že je tady i třetí (asi poměrně malá) skupinka (do které zařídím i sebe), která favorita nemá, jen se těší na zápas.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
MTygr: vzdyt absolutne nevis jak to je doopravdy, tak prco ho tak urazis? Ja bych rek ze on uplne blbej neni, spis patri k chytrejsim fajtrum, urcite davno vysadil, tak jak to delal do ted. Jen mel treba jeste vyssi hladinu test, nebo byly nalezeny naky stopy, proste smula.. takle v cyklech to urcite pojede vetsina UFC. Tak proc takovy silny slova o nem? V Bojovy sportech de predevsim o skills, techniku, vybouchanost atd. A pak az rozhodujou silovy atributy. Mel by sis nejprve nejaky bojovy sport zkusit, nez zacnes psat takovy hloupy reci. Nejspis sype aby to zregnul a zaroven si udrzel vahu, ne aby byl agresivne nasypanej v ringu jak zminenej Sonnen - to je podle me pako, a nikomu to nevadi, dost "zvlastnich" lidi ho zerou porad. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Lunreal napsal: | | Me treba prekvapil Cormier, jak rozcupoval bigfoota, ten by mohl taky podepsat a jit do ufc :) |
Já bych třeba chtěl Barnetta, nebo Cormiera (ale na něj by to bylo asi zbytečně rychlý pro jeho rozvíjející se karieru)... ale asi bude fair, když si to tihle dva rozdají o Strikeforce belt a až pak půjdou, snad oba, do UFC.... Barnett vs Mir /vs Werdum by bylo supr |
Barnett bol moj pick na ktoreho by som stavil pred zacatim a cierny kon Strikeforce GP. Toho by som rad videl o titul UFC niekedy v buducnosti. A taktiez sa tesim nato kto koho vo finale Strik..GP sunda na zem si to ani jeden nepripusta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: |
Barnett bol moj pick na ktoreho by som stavil pred zacatim a cierny kon Strikeforce GP. Toho by som rad videl o titul UFC niekedy v buducnosti. A taktiez sa tesim nato kto koho vo finale Strik..GP sunda na zem si to ani jeden nepripusta. |
promiň, ale vůbec nevím o čem píšeš, česky/slovensky by to nešlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: út duben 10, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Styděl bych se mít fotku někoho takového ve svém avataru |
Ja taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út duben 10, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 10, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | MTygr: vzdyt absolutne nevis jak to je doopravdy, tak prco ho tak urazis? Ja bych rek ze on uplne blbej neni, spis patri k chytrejsim fajtrum, urcite davno vysadil, tak jak to delal do ted. Jen mel treba jeste vyssi hladinu test, nebo byly nalezeny naky stopy, proste smula.. takle v cyklech to urcite pojede vetsina UFC. Tak proc takovy silny slova o nem? V Bojovy sportech de predevsim o skills, techniku, vybouchanost atd. A pak az rozhodujou silovy atributy. Mel by sis nejprve nejaky bojovy sport zkusit, nez zacnes psat takovy hloupy reci. Nejspis sype aby to zregnul a zaroven si udrzel vahu, ne aby byl agresivne nasypanej v ringu jak zminenej Sonnen - to je podle me pako, a nikomu to nevadi, dost "zvlastnich" lidi ho zerou porad. |
Podle mě nemůžeš rozlišovat na ty hodný a zlý. Pro mě je každý koho chytili na stejný úrovni, ať je to Reem, Sonnen, Bigfoot nebo Barnett.
A jsem rád, že jsou zápasníci pod celkem přísnou kontrolou, možná berou všichni, ale aspoň je tu nějaký nástroj, díky kterému se ti berou (možná všichni) musí krotit.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 10, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | kdyt jo, Reem je naprostej prumerak a Fedor by jeste mohl bejt sampion, to si nevedel? |
Bohuzel tohle neni vubec premrsteny, evidentne si to tady spousta lidi mysli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|