|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.bloodyelbow.com/2012/4/10/2937277/ufc-146-mark-hunt-title-shot-junior-dos-santos-alistair-overeem-drug-test
wow! takhle s respektem jsem nikoho ještě mluvit neviděl. Je vidět, že Mark si váží všeho, co má za sebou a celkově je se sebou spokojenej. Nikde nebrečí, nevychvaluje se a prostě řekne všechno tak, jak to cejtí. |
A co by mel rikat, ze je nejlepsi striker v historii mma, protoze po trech letech treninku vyhral nekolik K-1 turnaju? Ze si kazdeho namaze na chleba v prvnim kole, protoze ma jeden z nejsilnejsich uderu a nejtvrdsich brad v byznysu? Od toho tam jsou jini. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Za sebe musím říct, že jak by ten fajt dopadnul...původně...mi bylo úplně jedno, pokud by to byl dobrý zápas. JDS mi přijde úplně neutrální, tj. nemám ho rád ani nerad, ale že umí je jasné, a komu čest .... Reem je taková správná držka, ale od dob fajtu s CC, kde do toho šel jak prase, ho až tak nemusím, byť mi na druhou stranu nijak nevadí. Pravda ale je, že skutečně nahoru šel až když začal "kynout" .... prostě ta kvanta bobků jsou zcela nutnou podmínkou jeho současné výkonnosti. To musí uznat každý.
Co mě na tomhle ale neskutečně sere je opět to klasické rádobysportovní pokrytectví, kde milion keců o tom jak čistě, a když najednou jde fakt o velké prachy, tak každá výmluva a kejkl dobrý, aby se ty prachy z té klece nevysypaly. Ať se prostě na nějaké testy vyserou, a bude...já jsem pro...ale takovéhle trapárny...  .
A furt taky nevěřím že, pokud k fajtu dojde, to bude úplně čisté, protože kdyby Reem vyhrál, tak je to megaprůser. V této chvíli už to totiž není, že většina si myslí, že sype, ale že VŠICHNI to skutečně na 100% VĚDÍ ... a za situace, kdy JDS testy projde je ten titul v hajzlu, a Dana se z toho nevykecá. Takže fakt věřím, že pokud Reema přes tu komisi protlačí, tak si betonově ošéfuje, že JDS vyhraje. A to je totál v prdeli. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Sami vidíte, kolik spekulací a teorií vzniklo jen tady na fóru od chvíle, kdy AO neprošel. Větší reklamu si Dana nemohl přát. Je to nejdiskutovanější fight všech dob a to do jeho možného startu zbývá hromada času. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
pouze o stranu zpet.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Pravda, jsem si toho v té záplavě koňského masa nevšiml...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Za sebe musím říct, že jak by ten fajt dopadnul...původně...mi bylo úplně jedno, pokud by to byl dobrý zápas. JDS mi přijde úplně neutrální, tj. nemám ho rád ani nerad, ale že umí je jasné, a komu čest .... Reem je taková správná držka, ale od dob fajtu s CC, kde do toho šel jak prase, ho až tak nemusím, byť mi na druhou stranu nijak nevadí. Pravda ale je, že skutečně nahoru šel až když začal "kynout" .... prostě ta kvanta bobků jsou zcela nutnou podmínkou jeho současné výkonnosti. To musí uznat každý.
Co mě na tomhle ale neskutečně sere je opět to klasické rádobysportovní pokrytectví, kde milion keců o tom jak čistě, a když najednou jde fakt o velké prachy, tak každá výmluva a kejkl dobrý, aby se ty prachy z té klece nevysypaly. Ať se prostě na nějaké testy vyserou, a bude...já jsem pro...ale takovéhle trapárny... .
A furt taky nevěřím že, pokud k fajtu dojde, to bude úplně čisté, protože kdyby Reem vyhrál, tak je to megaprůser. V této chvíli už to totiž není, že většina si myslí, že sype, ale že VŠICHNI to skutečně na 100% VĚDÍ ... a za situace, kdy JDS testy projde je ten titul v hajzlu, a Dana se z toho nevykecá. Takže fakt věřím, že pokud Reema přes tu komisi protlačí, tak si betonově ošéfuje, že JDS vyhraje. A to je totál v prdeli. |
copy that, hlavne prvy odstavec
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:52 am Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Styděl bych se mít fotku někoho takového ve svém avataru |
Ja taky |
To tricko DRUG FREE mne zaujalo uz na videiich na overeemove webu. Necekal jsem, ze zrovna on by neco takoveho nosil
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
další zápas neuvěřitelných technik The Colossus vs Bobby Lashley
tipuju the colossus 1 kolo submission - flying armbar
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
tohle nemuze myslet vazne
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
ja mu verim, misto postworkout shaku davam tuzemak a roste to samo.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|