|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
pokud vim, tak Carwin ma problemy se zadama a pujde na operaci..pokud uz na ni nebyl..kazdopadne ten jeste dlouho nic.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 11:31 pm Předmět: |
|
|
dana porad vytlouka klin klinem..z tohodle eventu se stava opravdu fraska.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
No doufám, že Reem v tom eventu bude. Velasquez půjde se Silvou, takže snad půjde Reem alespoň s tím Nelsonem. Lepší něco než nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Pokud by Reema komise pustila do fajtu, čemuž tedy nevěřím, tak by nebyl jediný důvod ho neposlat na JDS .... naopak spousta důvodů ten fajt uskutečnit .... pokud Dana Reema z titulovýho fajtu stáhnul, je podle mě jasné, že absolutně nevěří, že by před komisí obstál, a že fajtit prostě nebude.
Cain s tou vobludou.....dobrá pakárna...celou dobu se připravuje na Mira, a teď najednou půjde se soupeřek, který je typově i stylově úplně jiný _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Pokud by Reema komise pustila do fajtu, čemuž tedy nevěřím, tak by nebyl jediný důvod ho neposlat na JDS .... naopak spousta důvodů ten fajt uskutečnit .... pokud Dana Reema z titulovýho fajtu stáhnul, je podle mě jasné, že absolutně nevěří, že by před komisí obstál, a že fajtit prostě nebude.
Cain s tou vobludou.....dobrá pakárna...celou dobu se připravuje na Mira, a teď najednou půjde se soupeřek, který je typově i stylově úplně jiný |
Naopak si myslim, že je Mirovi z možných soupeřů nejblíž. Jak ground game, tak nic moc postojem a bradou. Akorát Antonio má lepší GnP nez Mir.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Tak a už je to venku. _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Steny napsal: | Tak a už je to venku. |
To je pořád málo, tohle mu stačit nebude, chci víc informací
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Steny napsal: | Tak a už je to venku. |
clovek by povedal, ze antidatovat par podpisov, receptov a nejake lekarske zaznamy trva kratsie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Hammer_Fist napsal: | | Steny napsal: | Tak a už je to venku. |
clovek by povedal, ze antidatovat par podpisov, receptov a nejake lekarske zaznamy trva kratsie :D |
Co je, neco mi uslo?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
omg..takze klasika, nekdo mi neco dal, ja to sezral, vypil, uzil a ono to melo velkou nahodou obsah zakazanych latek..to jsem si teda myslel, ze je vetsi kabrnak..tohle mu neprojde ani kdyby se na hlavu postavil _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|