Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Učínky sypky jsou mnohem komplexnější a prostě nelze takto kvantifikovat její přínos ... skutečností nicméně je, že uživateli poskytuje skutečně a reálně výhodu, a to značnou. A to tu jde. Váhové rozmezí je pro všechny stejné, předem zcela jasné, a je na každém, jak jej využije .... sypka je v UFC pro všechny zakázaná, takže pokud se někdo nechá chytit, má mít smolíka, bez ohledu na atraktivitu případného zrušeného fajtu.

Takže za mě je mnohem lepší řešení fajt JDSxMir, byť mne po sportovní stránce nijak moc nebere, než nechat jít do fajtu Reema, protože by to vůči JDS nebyko košer. A pokud vím, o nic víc v téhle diskuzi nejde a nikdy nešlo.
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ide Pudz práve:)

SPOIL

Khalidov opäť bezchybný, krásne ko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spoil

via takedown =)
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som zvedavý koho mu dajú nabudúce, bo toto bolo jasné, ale konečne pudz použil aj kolená, sláva. Len nech pekne dalej trénuje v amerike a môžme sa dalej z času na čas pobaviť, snaží sa. Inak cornerman bol Attila Végh, ak som dobre videl:)
owar

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nerikejte, ze pudzian vyhral? to neni mozny?! klasika? tap after clock check?
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 2:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ghitov záps z belgicka (12. 5.)
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mictian napsal:
Tygře, já ti říkám, že sypka se nerovná + 50% síly. Nedělej z něj HULKA. A nechytej mě za slovo, neřekl jsem, že 20kg svalů se rovná 10%, ale že sypka samotná ti nepřidá 50%, ale třeba 10%, jestli vůbec- vůbec o svalech nemluvím.

sypals nekdy ? 10%
CIZO

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:
Mictian napsal:
Tygře, já ti říkám, že sypka se nerovná + 50% síly. Nedělej z něj HULKA. A nechytej mě za slovo, neřekl jsem, že 20kg svalů se rovná 10%, ale že sypka samotná ti nepřidá 50%, ale třeba 10%, jestli vůbec- vůbec o svalech nemluvím.

sypals nekdy ? 10%

10% je rozhodně blíž reálnému odhadu, než tygrových 50% :)))

Derek Poundstone
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rofl, prej 50% Libi se mi jak si porad lidi mysli ze AS jsou nejake zazracne pilulky a ze jejich uzivatele by bez nich byly nuly, a ze jde jen o to. 50% prej
c87

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bobo si tusim prisiel len pre love ale Pudizan v ATT i technicky docela rastie, uz je to koukatelne
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo:
Určitě dobře víš, že účinek je silně individuální. Někomu nemusí přidat nic a někomu až těch 50%. Kdo sleduje dlouhodobě Overeema a jeho výkony před a po, tak mu jasné, že to u něho to bude spíš k té horní hranici.

Chytrolín a smajlíkový král Majesty:
To co si myslím já není důležité. Důležité je, že si to myslí sám tvůj idol nejvyšší. Tím, že se bojí vysadit i když je v podmínce a může čekat každým dnem náhodný test tvoje bludy sám vyvrací.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to muj idol, v tom fajtu bych fandil rozhodne JDS, jen me serou tyhle dementni kecy, znevazovani vykonu a neucta k lidem kteri brali nebo berou :) vychazi to jen z vasi nevedomosti a prechytrelosti, jsem na to uz alergicky.
Krom toho neverim ze by si treba i JDS nejak nepomahal, bud AS nebo jinak, na te urovni to uz uplne na cisto nejde. Jenze rozdil mezi mnou a vami je u me by nijak neklesl, protoze jsem smireny a uvedomely o tom ze dnesni vrcholovy sport se na cisto delat neda. A kdyz ano, tak riskujes za a) prohrua tim mozny karierni neuspech, za b) vazna zraneni a za c) pretrenovani.
Vytahnete si hlavu ze zadku a zacnete premyslet trochu v sirsim meritku nez jen "steroidy = zlo = overeem je nasypany, pojdme ho ukrizovat za to ze se snazi byt uspesny sportovec a clovek"
CIZO

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Cizo:
Určitě dobře víš, že účinek je silně individuální. Někomu nemusí přidat nic a někomu až těch 50%. Kdo sleduje dlouhodobě Overeema a jeho výkony před a po, tak mu jasné, že to u něho to bude spíš k té horní hranici.

Tygře, odpověděl sis sám - "kdo sleduje dlouhodobě Overeema a jeho výkony". To je jak kdybys řekl, že bez AS by se za celou dobu výkonnostně vůbec nezlepšil, což je nesmysl. 50% je opravdu cifra z říše snů. Ano, dělá to velký rozdíl, ale určitě nemůžeš veškerý progress za X let připsat jen užívání AS, to snad chápeš.

Derek Poundstone
Peca

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu jednu vec, kdyz slovenska kulturisticka reprezentace dokaze resit situaci takovym stylem,ze pozitivni zavodnik, tam snad nebyl pres deset let (a to je kulturistika jednim z nejhlidanejsich sportu)-proc ve sportu jako mma kde se toci miliony dochazi k takovymto situacim-to je problem si udelat test bokem? ci dalsi postupy? ne,overeem je proste idiot v tomhle a spousta dalsich sportovcu take,ale doufam,ze se brzo vrati pac je to jeden z nej fighteru na svete a je uplne jedno co ji nebo neji (ucinnost sypky se opravdu neda posuzovat v procentech,to se muze objevit akorat tady na foru )
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to by me vazne zajimalo jak to slovaci resi, kdyz u nas je pozitivnich nalezu vetsina prave z rad kulturistu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: