Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
poklop789

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Pár týdnů před zápasem o titul šampiona těžké váhy v organizaci UFC dostal trest na 9 měsíců za pozitivní dopingový test na testosteron." :D takhle napsáno to zní fakt tragicky... naštěstí pro ně tomu 99% čtenářů blesku rozumět nebude
poklop789

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To me se zase libi slovni obraty typu: "tovarna na zkazu", "mlaticka"
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a me se libi ze je KONEČNĚ ze hry
8Shade

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:

Takže radši se teď budeš koukat na Mir vs JDS, kdy je to prakticky rozhodnutý, pokud se nestane nějaká obrovská náhoda oproti zápasu JDS vs Reem, kdy by to bylo pro fandy MMA extrémně zajímavý. Troll more...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

Takže radši se teď budeš koukat na Mir vs JDS, kdy je to prakticky rozhodnutý, pokud se nestane nějaká obrovská náhoda oproti zápasu JDS vs Reem, kdy by to bylo pro fandy MMA extrémně zajímavý. Troll more...

Dej do rukou Mirovi místo rukavic 2 boxery a najednou získáš extrémně zajímavý, atraktivní a vyrovnaný zápas. Podobně jako když si Mongoloid na sebe nahodí 20kg svalů a zvýší sílu o 50% pomocí TST. Ne, ani v nejmenším to srovnání není přehnané a myslím ho vážně.
Já sice doufám, že se vrátí, ale budou ho po tomti incidentu pro jistotu testovat furt.
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

uprimne kaslu na to co je zajimavy, nemam ho rad a nikdy sem nemel, vrchol byla posledni K-1 ...pro me navzdycky bude nasypanej konozrout, co si poustel hubu na spacir jak je cistej. A dojel na to, nastesti.
marash

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
8Shade napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

Dej do rukou Mirovi místo rukavic 2 boxery a najednou získáš extrémně zajímavý, atraktivní a vyrovnaný zápas. Podobně jako když si Mongoloid na sebe nahodí 20kg svalů a zvýší sílu o 50% pomocí TST. Ne, ani v nejmenším to srovnání není přehnané a myslím ho vážně.
Já sice doufám, že se vrátí, ale budou ho po tomti incidentu pro jistotu testovat furt.

Tak to jo...
Mictian

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
8Shade napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

Co to meleš za srance? AO má sice 118 kg, ale vzhledem k tomu, že JDS má 116 víceméně přirozeně, tak je to dost vyrovnaný. I když síla bude na straně AO- nicméně rozhodně né o 50% ty trubko Možná třeba 10%.
Jinak, kdyby tam šel AO jak byl stvořen, tak je to další "chudák" s přirozenou váhou na hraně, kterej buď trpí velkým shazováním do LHW a nebo nastupuje do HW se 105, což je taky docela k prdu.....Ve výsledku bychom asi o dost přišli, bohužel, dokud bude HW v rozsahu 93-120 kg, tak to nikdy nebude moc vyrovnaný, nebo tam budou dominovat borci se 110+
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsi ve federaci, kde je sypka zakázaná, tak ji buď musíš umět řídit, tj. nevyužívat plně jejích možností, nebo musíš jet načisto. Oproti trotlovi, který tom tam bude prát furt halva nehlava, budeš VŽDY ve značné nevýhodě .... takže když ho chytěj, je jedině správný, když má na chvíli utrum.

Tady nejde o sbírání bobříků nebo vyplňování čtverečků do Modrého života, tady jde prostě jen o jedno ... stejné podmínky pro všechny. Takže fajt Mir vs JDS mě nezajímá vůbec, Cain má podle mě soupeře taky na pytel, ale jsem rád, že AO těch 9m dostal, bo to bylo zcela zaslouženě.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bambulo, když už máš potřebu mě nadávat tak si aspoň netahej údaje z paty. JDS před posledním fightem navážil 239 (108 kg). A jestli si myslíš, že 15-20 kg čisté hmoty nabrané Overeemem rovná se zvýšení jeho síly o 10%, tak, hmmm, co na to říct? Viděls jeho strongman tréningy? No nic...
Všechny bych vás poslal za odměnu za vaše názory do oktagonu s tím, že váš soupeř bude mít nepatrnou výhodu. Bude mít na rozdíl od vás možnost v rámci přípravy do sebe ládovat co chce a kolik chce. Asi by se vám to moc nelíbilo.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olafekk

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně si myslim, že OA by dostal jak malej capart ať už by byl nasypanej nebo ne
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jdi si ty trotle nahánět ty posty někam jinam, co jeden, to blábol
Mictian

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 2:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tygře, já ti říkám, že sypka se nerovná + 50% síly. Nedělej z něj HULKA. A nechytej mě za slovo, neřekl jsem, že 20kg svalů se rovná 10%, ale že sypka samotná ti nepřidá 50%, ale třeba 10%, jestli vůbec- vůbec o svalech nemluvím.

A konec konců, i kdyby se dokázal silově vyšvihnout na skvělé silové výkony, ubude mu jinde, třeba na rychlosti. Je to o prioritách.

A k tomu, že bys nás poslal do oktagonu s tím, že soupeř bude mít výhodu... Takový už je úděl HW, kde je rozmezí vah 93-120... Mimochodem, já mám 165/64, poměrně dobře stavěných a nemám nikoho, kdo by se mnou spároval, tak musím chodit s kluky, co maji 85+.....Často je dám, nebo se jim alespoň ubráním, než odbije (mluvím o zemi). Pravda, do oficiálního fightu bych s nimi nešel, už z principu, ale dá se to... Takže jestli je AO silnější, budiž, ale ještě jednou: NEDĚLEJ Z NĚJ POPRAVČI STROJ.

Co se týče sypky, dobře mu tak...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: