|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
card roka hehe, už len dúfať, že sa nik nezraní. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Fuuuj forest je na cheela hrozne veľký, ech toto sa mi nepáči, ale dúfam, že ho dá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
:D na twitteru se spustily řeči otom, že je Hendo OUT z fightu s Jonesem.... Hendo to pak popřel, Dana ohlásil na 8 (nebo 9. ? .... 2 PM ET) večer tiskovku.
A Sonnen hodil mezitím tweet - "chael sonnen @sonnench
30 min to cement your legacy. Champ or Coward? I make a lot more than you do... Show up in 8 days I'll give you my purse. "
... :D to snad není ani možný
edit
http://www.bloodyelbow.com/2012/8/23/3263028/zuffa-canceled-ufc-151-jones-henderson-machida-ufc-152
.... achjo
a Dana je dost brutálně naštvanej...
doporučuju si poslechnout conference call pak... Dana podle mě s Jonesem skončil, takhle naštvanej ještě nebyl veřejně
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Haha Jones sa posral z Chaela, to čo už má byť, to by som si nemyslel, ako mám rád chaela, no zas veľkú šancu by som mu v tom fighte nedával, však Jon trénoval na Henda full camp, mal to brať, bola by to z núdze cnosť a ppv v toronte by sa skvele predávalo, ach jaj, opäť raz Machida - Jones, na to sa až tak neteším, aj ked Lyota nemal ten prvý round ale vôbec zlý, uvidí sa.
- čo ma však mrzí, že sa tým skrečol celý card, plno fighterov sa pripravovalo etc. a teraz ništ z toho, ech, nepríjemné toto...
Toto sa hodí, ako dávno nie:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
offtopic ale kur*a co to maju tam ti amici za trapne pomale stranky. Sto milionov inych veci a text na 2 riadky.
Booo Jones BOooooo!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
na twitteru desítky fighterů šijou do Jonese... i Rogan. No jsem zvědavej na jeho příští fight, jak tohle zvládne psychicky... Třeba bude chytrej a vybuduje si nějakou auru "baddest man on the planet" jako Brock.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Brock neodmietol žiadny fight, napriek tomu, že dostal pekných pár nakladačiek heh, keď sa Danovi kurví biznis, to nie je ale vôbec dobré. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Brock neodmietol žiadny fight, napriek tomu, že dostal pekných pár nakladačiek heh, keď sa Danovi kurví biznis, to nie je ale vôbec dobré. |
Spíš tak, že ho bude hodně lidí i nesnášet - viz jeho prostředníček =)
Jones si to podělal hlavně s UFC včetně fighterů, fandové zapomenou. Dana by asi normálně taky zapomněl, protože mu vydělá prachy, ale tohle je velký... poprvé zrušenej event. Brrrr
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
http://www.mmafighting.com/2012/8/23/3263636/the-mma-after-hour-making-sense-of-ufc-151s-cancellation
Jones je sobeckej srab, hodně u mě klesnul a Greg Jacksona jsem ze začátku měl jako nejlepšího trenére, později jsem ho přestal mít rád, kvůli jeho trapným gameplanům, který kazí diváckou atraktivitu a po dnešku ho nesnášim...
Mohl mít docela snadnej zápas proti Chaelovi, kterej by byl divácky atraktivní (daleko víc než zase Machida, kterej byl jeho nejmíň placenej event) a hlavně by bojoval proti někomu, kdo prakticky neměl tréninkovou kemp. Podle mě ale za tim všim stojí greg a jeho ooo muj bože, nemáme na Sonnena gameplan, co budeme dělat...
Spousta lidí Jonese neměla ráda a teď si to posral i u toho zbytku, u kterýho ještě nedokázal naštvat svojí povahou...
EDIT:
A tady je vyjádření Sonnena v televizi.
http://espn.go.com/video/clip?id=8297478
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|