|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:19 pm Předmět: |
|
|
To pravidlo ze z lahu ziadne kopy hlavu "je na hlavu". A je vobec take? Bo 3 body na zemi != kop, koleno do hlavy este tak pochopim (urcita strategia..), ale tamto? Aj tak mal len dva body na zemi - nohy. Ja som to tiez preklikal, hlavne preto ze som na Mousasiho stavil nie maly peniaz a nevydrzal som na verdikt. Potom som pri: .. http://nooooooooooooooo.com/ pozrel co to z fightu a Mousasi mi prisiel nejaky odovzdany, frustrovany a hlavne nie vo forme. Ci ho trapilo koleno alebo nieco ine.. Tato prehra ho musela dobre zobrat, predtym nepisal na twitteri vela ale teraz uplne nic. Uz len za tie predzapasove vyjadrenia si Machida zasluzil prehrat...
Cormier vs Cummings bola len zinscenovana fraska, cize ako som napisal perfektny balik penazi skoro za nic pre kamosa. Jon Jones sa kedy uraci znova bojovat? Som zvedavy proti komu pojde. Podla mna sa bude bat ist do ringu s Cormierom.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
Jonesík ide onedlho s gloverom _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po únor 24, 2014 7:36 am Předmět: |
|
|
Mi uplne vypadlo ze pojde proti Gloverovi. Nuz to bude zaujimavy zapas veru.
Ahola: prave Cormier zliezol do LHW, ked nechce o titul s Cainom tak pojde s Jonesom. Opticky to tak mozno nevypadalo ze su LHW, hlavne u Cummingsa.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 24, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
To bolo LHW? To mi fakt uslo  Ani DC mi ako LHW neprisiel _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 24, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | To bolo LHW? To mi fakt uslo Ani DC mi ako LHW neprisiel |
cormier mi pripadal rovnako rozkyslý, takže sa ani nečudujem, on by mohlol kľudne dať 185, keby nebol tak zaťažený na jedlo, však už teraz to skoro posral, ked sa dozvedel, že sa zápas ruší a hned zbehol do papa chicken, či jak sa ten reťazec volá a ládoval:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po únor 24, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Nemůžu si pomoct, ale Cormier je pro mě jako takovej černej Fedor  jak postavou, tak chováním i zápasením _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po únor 24, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Hm.. pozeram ze v najblizsom horizonte nebude ziaden fight co by ozaj stal za to. Pre toto som bol rad ze bol Strikeforce, aky taky Dream.. Bo zapas 1x ci 2x za rok zapasnikov, na ktorych sa da pozerat a su zaujimavi je hrozne malo. + match upy su niekedy uplne nemozne. A preto vravim = obsrat UFC zas a znova.
Taktiez sa mi zda, ze ako sa UFC vsemozne snazi predavat svoj produkt, tak to ma prave opacny ucinok ze im zakaznikov ubuda.
Keby tak fungovala ta K-1 aspon poriadne, tak by nuda nebola.. (co sa mohlo to sa doku*vilo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
wow tak to je bomba hold umi Svedi tahat za nitky, snad se mu bude darit! _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st únor 26, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
Bomba vec! A treba se na ronnie dockame i nejakych jeho videi. Treba zmapovani jeho pripravy na ufc zapas, to by prilakalo hoodne lidi...
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
"Nevada State Athletic Commission bans TRT"
Dana White: UFC will no longer allow TRT.
 No tak to potom good luck taky Belfort, Hendo, Sonnen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
...a dalsí, ale vzťahuje sa to na štát Nevada, teda figfhty v Las Vegas, holt viťo pôjde protiweidmanovi bez trt, chudák, možno mu ježiš pomôže _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|